Επισκέπτης
οι moderators,administrators κτλ ξερουν κατι?
δυσκολο ομως τωρα.μακαρι να γινοταν αλλα δυσκολοπρος Δραπετσονα θα ηταν οτι πρεπει.εχεις δικαιο.αλλα δεν χρειαζεται να κλεισουνε τη Φυλης!ας ανοιξουνε και στον Πειραια μπουρδελακια!
μακρια απο μας...να μεινουν εκει που ειναι,ορεξη εχουμε να ξαναρχισουμε να την πεφτουμε σε ελληνιδες...Βασικα Μενιδι ηταν αυτο που λεγανε?Λιοσια?Μανδρα Αττικης?Ενα απ ολα.....
καλα στο Μεταξουργιο συχαινεσαι να μπεις μεσα!και εχει κατι πατσαβουρες!αλλα η Φυλης δεν συγκρινεται σε σχεση με τις κουκλαρες που ειχε 5 χρονια πριν!!!καλυτερα απο μεταξουργειο ομως η απο αλλες περιοχες.οχι ρε πατε καλα??πουθενα δεν πανε,εκει θα μεινουν.τι μενιδι κι αηδιες,μια φορα εκλεισαν μπουρδελα το '67,δεν ξαναγινεται.
Μονο 5 χρονια πριν?Δε θυμασαι κατι ΜΟΥΝΑΡΟΥΣ που ειχε η Φυλης το 96 97?Και με 3 χιλιαρικα?!!!(9 ευρω)καλα στο Μεταξουργιο συχαινεσαι να μπεις μεσα!και εχει κατι πατσαβουρες!αλλα η Φυλης δεν συγκρινεται σε σχεση με τις κουκλαρες που ειχε 5 χρονια πριν!!!
γεγονος ειναι οτι εχει πεσει η ποιοτητα αλλα ακομη αξιζει να πας.παντως ειναι τοσα πολλα τα κερδη που αμφιβαλλω αν θα φυγει κανεις απο κει,καλη περιοχη απο αποψη τοποθεσιας ,ευκολη συγκοινωνια και γενικως ειναι κλασσικο μερος.ιδωμεν...καλα στο Μεταξουργιο συχαινεσαι να μπεις μεσα!και εχει κατι πατσαβουρες!αλλα η Φυλης δεν συγκρινεται σε σχεση με τις κουκλαρες που ειχε 5 χρονια πριν!!!
Μονο 5 χρονια πριν?Δε θυμασαι κατι ΜΟΥΝΑΡΟΥΣ που ειχε η Φυλης το 96 97?Και με 3 χιλιαρικα?!!!(9 ευρω)
και προτείνω στο σύνταγμα στο κτίριο της Βουλής είναι που είναι μπουρδέλο να δώσουμε και περιεχόμενο.Eγώ θα κατασκεύαζα κάτι σαν έναν όροφο του theMall, θα είχε γύρω στα 15-20 ανεξάρτητα studioμπουρδελάκια, θα είχα ιδιωτική security και ελεγμένες πουτάνες. Θα είχε μέσα πιτσαρίες, fast food, κλπ... Θα πήγαινες, θα γαμούσες θα έτρωγες και όλα καλά!... Περιοχή; Mάλλον χαμηλά Πειραιώς εκεί που έχει και προσφερόμενα κτίρια.
Πρόχειρη ονομασία: Fikifiki Land
Η.... Allou fuck park!!!!!Eγώ θα κατασκεύαζα κάτι σαν έναν όροφο του theMall, θα είχε γύρω στα 15-20 ανεξάρτητα studioμπουρδελάκια, θα είχα ιδιωτική security και ελεγμένες πουτάνες. Θα είχε μέσα πιτσαρίες, fast food, κλπ... Θα πήγαινες, θα γαμούσες θα έτρωγες και όλα καλά!... Περιοχή; Mάλλον χαμηλά Πειραιώς εκεί που έχει και προσφερόμενα κτίρια.
Πρόχειρη ονομασία: Fikifiki Land
αν είναι να της πάνε εκεί γάμησε τα καλύτερα να φτιάξουν μπουρδέλα στα βαγόνια του προαστιακού.Βασικα Μενιδι ηταν αυτο που λεγανε?Λιοσια?Μανδρα Αττικης?Ενα απ ολα.....
Ουτε εγω θελω να πανε εκει τα μπουρδελα και ουτε μου φαινεται πιθανο αν κρινεις απο το γεγονος οτι τα σπιτακια στην Φυλης αυξανονται και πληθυνονται...ομως σιγουρα οι κατοικοι θα συνεχισουν να αντιδρουν με πιθανη μελλοντικη αναζωπυρωση του θεματος...αρκει να σου πω ενα απλο παραδειγμα:Ψαχνοντας να βρω θεση για να παρκαρω στη Φυλης και βρισκοντας μετα απο κανα 10 λεπτο θεση,ηρθε ενας τυπος και μου ειπε το εξης θεικο:Αυτη η θεση ειναι για να παρκαρουν κατοικοι κανονικα και οχι εσυ ΑΝ ηρθες για τα μπουρδελα...Του απανταω ως εξης:'Καταρχην πως μου απευθυνεστε λες και ειστε 100%σιγουρος οτι παω για εκει...κι επειτα,ακομα και για να γαμησω στη Φυλης να ηρθα,τοτε η να μαζεψετε και αλλα 100 αμαξια που ειναι εδω για τον ιδιο λογο,η να καλεσετε την τροχαια να με...γραψει...(να μου κλασει)...Περιστατικο που μου εδωσε μια...γευση για την τοποθετηση των κατοικων της περιοχης απεναντι στα μπορδελα...αν είναι να της πάνε εκεί γάμησε τα καλύτερα να φτιάξουν μπουρδέλα στα βαγόνια του προαστιακού.
+1000και προτείνω στο σύνταγμα στο κτίριο της Βουλής είναι που είναι μπουρδέλο να δώσουμε και περιεχόμενο.
καλα τοτε ητανε παραδισος δεν το συζηταω!αλλα και 5 χρονακια πριν δεν ηταν ασχημα.τα τελευταια 2 χρονια χαλασε εντελως!δε νομιζω οτι θα τα διωξουνε ομως απο τη φυλης.αυτο το ακουω απο της αρχες της δεκαετιας του 90.και ολο το συζητανε....Μονο 5 χρονια πριν?Δε θυμασαι κατι ΜΟΥΝΑΡΟΥΣ που ειχε η Φυλης το 96 97?Και με 3 χιλιαρικα?!!!(9 ευρω)
μια καντίνα ν' ανοίξει κάποιος εκεί, θα χεστεί στο τάλιρο.... ;)
σωστο αυτο το τελευταιο.ειλικρινα παντως κι εγω δεν θα το αντεχα να εφευγαν τα σπιτακια απο κειΕπισης κατι που ξεχασα να συμπληρωσω ειναι οτι το σεναριο της εξαφανισης των οικων ανοχης απο τη Φυλης ειναι εφιαλτικοτερο απο το σεναριο υπερθερμανσης του πλανητη και της τρυπας του οζοντος.
Αν οι κατοικοι(κολλημενα παππουδια)τσαμπουκαλευονται για το παρκαρισμα σε συναγωνιστες να τρωνε γειωμα.
Φρεντυ Κρουγκερ θα του απαντουσα του παππου''Δημοτικα τελη πληρωνω,ποιο το προβλημα σου για το που θα παρκαρω?Οπου γουσταρω παρκαρω αρκει να μην ενοχλω΄΄
Παντως(και θετικο ειναι αυτο) τα σπιτακια ''αυξανονται και πληθυνονται''.
Καποιες καλες μεταγραφες να γινουν και η ομαδα θα πεταει μετα παλι