Νέα

Μπουρδέλα Φυλής, Ώρα μηδέν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θυμαμαι πριν μερικα χρονακια που ακουγα στις επισκεψεις μου στα διαφορα μπουρδελα τις τσατσαδες και τις ιεροδουλες να μιλουν για 'μετοικιση'των μπουρδελων απο τα γνωστα μερη Φυλης και περιχωρων ,προς αλλα μερη...ενα απο αυτα που ειχαν ειπωθει ηταν και τα Ανω Λιοσια(?)Μενιδι(?)δεν θυμαμαι και πολυ καλα,αλλα μου ειχε κανει εντυπωση πως θα ηταν προς Δυτικη Αττικη και ΕΞΩ απο την Αθηνα...ολα αυτα φανταζομαι εγιναν λογω των πολλων διαμαρτυριων των κατοικων της περιοχης της Πλ Βικτωριας για τον 'κακο' κοσμο και τους αλλοδαπους που προσελκυουν τα μπουρδελα...ζητουσαν μια καλυτερη γειτονια καθαρη απο οικους ανοχης και αν το καλοσκεφτεις δεν ειχαν και αδικο...Το ερωτημα ειναι,αν ποτε τα μπουρδελα αλλαζαν μερος ΠΟΥ θα θελατε να πανε και γιατι?...Τελος,θα ηταν ωραιο(αν και ανεφικτο)να ανοιξουν και στις πλεον ΚΥΡΙΛΕ περιοχες(Κηφησια,Γλυφαδα,Παλιο Ψυχικο)?Εστω και με τη μορφη στουντιο?Η τοτε θα μιλαμε για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ?

Επισκέπτης
το καλυτερο θα ηταν να μεινουν εκει που ειναι χωρις τους αλλοδαπους.και να ανοιξουν παλι στον πειραια γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τραινο καθε φορα που θελω να γαμησω

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και δεν χαιρεσαι που κανεις την βολτα σου?

Επισκέπτης
το καλυτερο θα ηταν να μεινουν εκει που ειναι χωρις τους αλλοδαπους.και να ανοιξουν παλι στον πειραια γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τραινο καθε φορα που θελω να γαμησω

φαντασου κιολας να περνες κ το αμαξι σαν κ εμενα τον  :jerking: κ να κανες κ μια ωρα να πας κ μια ωρα να παρκαρεις. :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φαντασου κιολας να περνες κ το αμαξι σαν κ εμενα τον  :jerking: κ να κανες κ μια ωρα να πας κ μια ωρα να παρκαρεις. :2funny:
Επρεπε να εχουν ειδικες θεσεις 'πελατων'για να παρκαρουν με ανεση τα πελατακια-μελη του σαιτ...Οσοι παρκαρουν Φυλης να εχουν στο παρμπριζ ενα 'γλομπεο' για να ειναι νομιμοι :2funny:

Επισκέπτης
ασε που αν φυγουν τα μπουρδελα απ τη φυλης θα κατεβουμε σε ενοπλη διαμαρτυρια,για τετοια ειμαστε?φαντασου μετα απο τοσα σκανδαλα να λενε στις ειδησεις ''ορδες εξαγριωμενων φιλομπουρδελικων εκαναν γυαλια καρφια τη βικτωριας ζητωντας αμεση επιστροφη και ανακηρυξη της περιοχης ως μνημειο πολιτισμου''  ...παρθενωνας κι αηδιες...

Επισκέπτης
παντως σ.κ πρωι βρισκεις παντα να παρκαρεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ασε που αν φυγουν τα μπουρδελα απ τη φυλης θα κατεβουμε σε ενοπλη διαμαρτυρια,για τετοια ειμαστε?φαντασου μετα απο τοσα σκανδαλα να λενε στις ειδησεις ''ορδες εξαγριωμενων φιλομπουρδελικων εκαναν γυαλια καρφια τη βικτωριας ζητωντας αμεση επιστροφη και ανακηρυξη της περιοχης ως μνημειο πολιτισμου''  ...παρθενωνας κι αηδιες...
συναγωνιστη και εγω απο τον Πειραια ειμαι.απο τη μια πλευρα εχεις δικαιο το τραινο το βαριεμαι.αλλα εχει και τα αρνητικα του στο να φερουνε τα μπουρδελα στον Πειραια.θα πηγαινω 2 φορες την ημερα και ο πειραιας ειναι ενα μεγαλο χωριο θα μας δειχνει μετα με το δακτυλο τους μπουρδελιαριδες ολος ο Πειραιας!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θυμηθηκα που ημουν Ακροπολη κοντα και επιασα κουβεντα με κατι Γιαπωνεζακια...και με ρωτουσαν 'Where to fuck here?You know place we fuck?' Yes τους λεω go to the 'tribe' street :2funny: Huh? μου λενε...τους λεω 'Ι m kidding' go to filis,Victoria square...και τι μου λενε?ΑΑΑ,ΥΕS YES we know filis!!!..EMEINA KAGKELO....

Επισκέπτης
συναγωνιστη και εγω απο τον Πειραια ειμαι.απο τη μια πλευρα εχεις δικαιο το τραινο το βαριεμαι.αλλα εχει και τα αρνητικα του στο να φερουνε τα μπουρδελα στον Πειραια.θα πηγαινω 2 φορες την ημερα και ο πειραιας ειναι ενα μεγαλο χωριο θα μας δειχνει μετα με το δακτυλο τους μπουρδελιαριδες ολος ο Πειραιας!
εμεις θα γαμαμε ομως ενω αυτοι απλως θα μας δειχνουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...ολα αυτα φανταζομαι εγιναν λογω των πολλων διαμαρτυριων των κατοικων της περιοχης της Πλ Βικτωριας για τον 'κακο' κοσμο και τους αλλοδαπους που προσελκυουν τα μπουρδελα...ζητουσαν μια καλυτερη γειτονια καθαρη απο οικους ανοχης και αν το καλοσκεφτεις δεν ειχαν και αδικο...
γιατι εχουνε μεινει Ελληνες κατοικοι στην Πλατεια Βικτωριας?εγω ολο ξενους ειδα!εκει κοντα εμενε η γιαγια μου.ολοι εκει που εμενε τωρα ειναι ξενοι!στο Μενιδι να μην τα πανε.αυτο μας Ελειπε να τρεχουμε στου διαολου τη μανα για να γαμησουμε!το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ και οπως παντα ειναι πολυ βρωμερα :shit:.

Επισκέπτης
γιατι εχουνε μεινει Ελληνες κατοικοι στην Πλατεια Βικτωριας?εγω ολο ξενους ειδα!εκει κοντα εμενε η γιαγια μου.ολοι εκει που εμενε τωρα ειναι ξενοι!στο Μενιδι να μην τα πανε.αυτο μας Ελειπε να τρεχουμε στου διαολου τη μανα για να γαμησουμε!το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ και οπως παντα ειναι πολυ βρωμερα :shit:.
καλυτερα απο μεταξουργειο ομως η απο αλλες περιοχες.οχι ρε πατε καλα??πουθενα δεν πανε,εκει θα μεινουν.τι μενιδι κι αηδιες,μια φορα εκλεισαν μπουρδελα το '67,δεν ξαναγινεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα χαιρομουν πιο πολυ αν την εκανα με τα ποδια προς λιμανι μερια.
προς Δραπετσονα θα ηταν οτι πρεπει.εχεις δικαιο.αλλα δεν χρειαζεται να κλεισουνε τη Φυλης!ας ανοιξουνε και στον Πειραια μπουρδελακια!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Βασικα Μενιδι ηταν αυτο που λεγανε?Λιοσια?Μανδρα Αττικης?Ενα απ ολα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom