Νέα

Μπουνιές Μεϊμαράκη - Κοραντή, παρ’ ολίγον στη Βουλή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

www.newscode.gr/politikh/story/30695/ahtheis-charakthrismoi-meimarakh-enantion-koranth-sthn-boylh]http://www.newscode.gr/politikh/story/30695/ahtheis-charakthrismoi-meimarakh-enantion-koranth-sthn-boylh[/url]

Ανάστατη είναι η Ν.Δ. με τα σκηνικά απείρου κάλλους που έλαβαν χώρα νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Ιωάννη Κοραντή. Για το θέμα συσκέπτεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Μιχελάκη. Το φραστικό επεισόδιο που παρ' ολίγον να εξελιχθεί σε μάχη "σώμα με σώμα" έλαβε χώρα στο πλαίσο της συνεδρίασης της επιτροπής Άμυνας. Όσοι βρέθηκαν στη Βουλή έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τις ύβρεις που εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή. Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.

"Καλημέρα" του είπε ο κ. Κοραντής και ο βουλευτής της ΝΔ "άστραψε και βρόντηξε"! Ιδού ο διάλογος:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομαλάκα, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γαμήσω!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί... Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε ότι τα πήρα". Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο. Αιτία της σφοδρής αντιπαράθεσης στάθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και του κ.Μεϊμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων.

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι δέχθηκε χυδαία επίθεση σε βάρος του και κατηγόρησε τον κ. Μειμαράκη ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Όταν ο κ. Κοραντής ρωτήθηκε αν έχει στοιχεία σε βάρος του πρώην Υπουργού για την υπόθεση των υποβρυχίων, δεδομένου ότι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ήταν και διοικητής της ΕΥΠ, ο κ. Κοραντής απάντησε : ‘’ Εγώ λειτουργώ ως Βουλευτής και όχι με βάση τα "σου πα, μου πες". Ο κ. Μειμαράκης είτε φοβάται, είτε τα φαντάζεται αυτά. Εγώ λειτούργησα και λειτουργώ πάντα με βάση τον νόμο’’.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βαγγελα γαμησετα ολα :2funny:
%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ναι το παλικαρι δυσκολευεται να δικαιολογησει 11 εκ "μαυρα λεφτα" το 2007 επι κυβερνησης ΝΔ  :s&m_1:
ο δικος σου με ενα "πρακτορειο μοντελων" πως γεμισε την Ελλαδα πολυκατοικιες;
να ανοιξω και εγω αν ειναι

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πως να μην τα παρει στο κρανιο ο Βαγγελας;
ειναι παρατσουκλι αυτο;
ενω το "νονος",αλλο επιπεδο

ΑΡΚΕΙ να μιλαει για "νονους" την καταλληλη χρονικη στιγμη και οχι μετα απο 3 χρονια αλλιως δεν γινεται πιστευτος...ιδιαιτερα οταν κανει καταγγελιες οταν προκειτε να γινει προανακριτικη για αυτον

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο δικος σου με ενα "πρακτορειο μοντελων" πως γεμισε την Ελλαδα πολυκατοικιες;
να ανοιξω και εγω αν ειναι

κανεις δεν ειπε οτι αυτος εφαγε 11 εκ αλλα υπαρχουν ενδειξεις οτι καποιοι εντος της ΝΔ φαγανε σιγουρα λεφτα το 2007. Μπορει οποιος εχει επωνυμα στοιχεια να κανει καταγγελια για το πρακτορειο μοντελων ιδιαιτερα το κομμα που τον ειχε στελεχος μεχρι το 2000

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
στα κεφια της η γαλαζια πολυκατοικια  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο Βαγγελας ειχε και δυο παιδια να εξασφαλισει,δεν το αδικω

ακου "μπροσταντζας"

ααααααααααχχαχαχαχαχχαχχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα θα κανει ο καρατζαφερης να μαζεψει τους βουλευτες του γιατι θα τους γαμησει ολους ο βεγγελας :grin:
meimarakis.jpg

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Βαγγελας ειχε και δυο παιδια να εξασφαλισει,δεν το αδικω

ακου "μπροσταντζας"

ααααααααααχχαχαχαχαχχαχχα

το "μπροσταντζας" επισημα σημαινει οτι προτρεχει και μιλαει χωρις να εχει επιγνωση αυτων που λεει... αλλα μπορει να σημαινει οτι η χχχχ θα δινεται "μπροστα" (πριν) την υλοποιηση της καθε "συμφωνιας"

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τελικα πολυ τον γουσταρω τον Μειμαρακη ,ολοι στην πουστια ειναι και στο  σης και σας ,πρεπει να πεφτει και κανα μπινελικη που  και  που 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Colnecktie.jpg

"γραβατωμένοι" θα καταλήξουν όλοι αυτοί, μαζί με τους υποστηρικτές τους.
αναμένω τον εμφύλιο
;)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τελικα πολυ τον γουσταρω τον Μειμαρακη ,ολοι στην πουστια ειναι και στο  σης και σας ,πρεπει να πεφτει και κανα μπινελικη που  και  που 

Η Επιστολή του Βουλευτή Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντή έχει ως εξής:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία συμμετέχω, προσήλθε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ε. Μεϊμαράκης. Κάθισε δύο σειρές μπροστά από εμένα και όταν γύρισε και με κοίταξε τον χαιρέτησα με τη λέξη «καλημέρα». Ευθύς, αντέδρασε βίαια,  λέγοντας μου «Αλήτη, με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς και μου λες καλημέρα, σκ…μα..κα, περιθωριακέ» κι άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις.

Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά για τα κοινοβουλευτικά ήθη του τόπου μας είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα και δεν έχουν λιγότερο βάρος τα λεχθέντα εκ του γεγονότος ότι εκστομίστηκαν εκτός μικροφώνου. Σας καταθέτω τα ανωτέρω προς ενημέρωσή σας και για οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε σκόπιμο.

Ο Βουλευτής Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ.
ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom