Νέα

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η Εφορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Ειναι μεγαλο το ποσο.ξεχνα το.
Και τι θα τα κανω πως θα τα φαω να τα εχω να τα βλεπω πρεπει να υπαρχει μια λυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να κερδίσεις σε καζίνο , το σκέφτηκες ;
για καντο μου πιο λιανα αν δν με τρολλαρεις

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.290
Πόντοι
3.656
Σου απαγορεύεται η είσοδος σε καζίνο ;;;
Απαγορεύεται και σε φίλους σου ;;;;

Δεν μπορείτε αρκετές βραδιές .... να πάτε 4 φιλαράκια .... να πάρετε από 3-4-7 χιλιάρικα μάρκες ....
τα φιλαράκια σου να χάσουν .... και εσύ να κερδίσεις ;;;

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πας σε ευρωπαικη χωρα, η ντουμπαι υπαρχουν γραφεια που ρευστοποεις τα κρυπτο σε τραπεζικο λογαριασμο, η ελβετια , πρεπει να κατσεις εκει 4-5 μηνες να σε θεωρουν φορολογικο κατοικο εξωτερικου, πληρωνεις το ποσο φορου 4-5 τα εκατο και ειναι ηδη νομιμα μετα ερχεσαι εδω αγοραζεις οτι θες
Νομιζω πλεον με WU παν απο 10 χιλιαδες μεταφορα σου κανουν ερωτησεις και υπογραφεις χαρτια, παν απο 50 χιλιαδες προελευση χρηματων

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Σου απαγορεύεται η είσοδος σε καζίνο ;;;
Απαγορεύεται και σε φίλους σου ;;;;

Δεν μπορείτε αρκετές βραδιές .... να πάτε 4 φιλαράκια .... να πάρετε από 3-4-7 χιλιάρικα μάρκες ....
τα φιλαράκια σου να χάσουν .... και εσύ να κερδίσεις ;;;
Ναι αλλα τα btc πως θα γινουν μαρκες ομως ?

Πας σε ευρωπαικη χωρα, η ντουμπαι υπαρχουν γραφεια που ρευστοποεις τα κρυπτο σε τραπεζικο λογαριασμο, η ελβετια , πρεπει να κατσεις εκει 4-5 μηνες να σε θεωρουν φορολογικο κατοικο εξωτερικου, πληρωνεις το ποσο φορου 4-5 τα εκατο και ειναι ηδη νομιμα μετα ερχεσαι εδω αγοραζεις οτι θες
Νομιζω πλεον με WU παν απο 10 χιλιαδες μεταφορα σου κανουν ερωτησεις και υπογραφεις χαρτια, παν απο 50 χιλιαδες προελευση χρηματων
Η πιο καλη απαντηση μεχρι στιγμης εκανα ηδη λικε θνχ

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!

βρες ενα πορτοφολι πχ bybit που δινει καρτα ...
απο εκει κανεις μια χαρα την δουλεια σου ...:hi::hi::hi:

• Like
Αντιδράσεις: LION7

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Ναι οκ αλλά αν βάλεις 5% φόρο και πέντε μήνες να κάτσει εκεί θα του έχουν φύγει καμία 20000 χιλιάδες

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
βρες ενα πορτοφολι πχ bybit που δινει καρτα ...
απο εκει κανεις μια χαρα την δουλεια σου ...:hi::hi::hi:
καλη και η δικη σου απαντηση το εψαξα και bybit και tap αλλα εχει daily,weekly,montly limitations στην αναληψη χρηματων που σε περιοριζει για να σου δωσω ενα παραδειγμα η ταπ εχει ετησιο οριο 48,000 οκ ναι ξερω αν περιμενω 3 χρονια κανω την δουλεια μου για να φτασω τα 100 αλλα ισως να υπηρχε κατι πιο αποδοτικο

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
καλη και η δικη σου απαντηση το εψαξα και bybit και tap αλλα εχει daily,weekly,montly limitations στην αναληψη χρηματων που σε περιοριζει για να σου δωσω ενα παραδειγμα η ταπ εχει ετησιο οριο 48,000 οκ ναι ξερω αν περιμενω 3 χρονια κανω την δουλεια μου για να φτασω τα 100 αλλα ισως να υπηρχε κατι πιο αποδοτικο
τσεκ p.m...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
φτιαξε ενα λογαριασμο στη κυπρο και στελνε εκει λιγα λιγα...σε μερικους μηνες θα τα εχεις φερει ελλαδα,αλλα ειναι και το κοστος των εισιτηριων,Σε καθε ταξιδι μπορεις να φερεις και απο μια 10ρα

speedo23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Εαν έχεις τέλεγκραμ στείλε μου το σε μύνημα και θα σου στείλω τροπο ευκολα και γρήγορα. Απλα χρειάζεται να ταξιδέψεις.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
φτιαξε ενα λογαριασμο στη κυπρο και στελνε εκει λιγα λιγα...σε μερικους μηνες θα τα εχεις φερει ελλαδα,αλλα ειναι και το κοστος των εισιτηριων,Σε καθε ταξιδι μπορεις να φερεις και απο μια 10ρα
θεωρω οτι η λυση σου δεν ειναι και τοσο αποδοτικη

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.226
Πόντοι
5.006
Και τι θα τα κανω πως θα τα φαω να τα εχω να τα βλεπω πρεπει να υπαρχει μια λυση

Κατά αρχήν θα σε πάρουν από τα κεντρικά μαν της εταιρίας και θα σε ρωτήσουν τι και πως χαρτιά κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom