Νέα

Μπορείς να ζητήσεις από κοπέλα studio να κάνει βίζιτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lord Asriel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lord Asriel

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2017
Like
19
Πόντοι
0
Όπως λέει ο τίτλος....

Εμένα γενικά με δυσκολεύει το δημόσιο του πράγματος, και θα προτιμούσα μια τέτοια εναλλακτική, έστω και με περισσότερο κόστος. Επίσης, μπορώ να προτείνω μέρος δικό μου, δικό της ή ξενοδοχείο, γιατί καταλαβαίνω και τον φόβο που θα αντιμετωπίσει η κοπέλα σε μια τέτοια πρόταση. Προφανώς αν πει όχι δεν το συνεχίζω.

Μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο, ή θα με ακούσουν από τα μεγάφωνα και θα με κηνυγάν με λέιζερ;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.673
Πόντοι
11.146
...αδελφε εχει ξανανοιξει παρομοιο θεμα! :wink:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
και εδω παλαιοτερο.
Καθε βδομαδα τις ιδιες αποριες εχετε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Το αντίθετο γίνεται πάντως...η Εμινέ απο Βριλησού 46 και Μελάντιας που δουλευε πριν κανα 2 μηνες το γυρισε σε βιζιτες. Αρα γιατι να μη γινεται και αυτο που λες εσυ?

OP
OP
L

Lord Asriel

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2017
Like
19
Πόντοι
0
...αδελφε εχει ξανανοιξει παρομοιο θεμα! :wink:

Να σου πω, το ψιλοπερίμενα....έριξα ένα σερτσάκι προηγουμένως μεν, αλλά οκ. Σε ευχαριστώ!

Σαρώνοντας το συγκεκριμένο θρεντ, βλέπω δύο κύρια σημεία:

1. "Γίνε πελάτης και δώσε μια καλή εντύπωση, μετά ρώτα την"

2. "Απόφυγε να το μάθει το μαγαζί"

ΟΚ... Έχω τις πληροφορίες που ήθελα!

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.538
Πόντοι
2.285
Όπως λέει ο τίτλος....

Εμένα γενικά με δυσκολεύει το δημόσιο του πράγματος, και θα προτιμούσα μια τέτοια εναλλακτική, έστω και με περισσότερο κόστος. Επίσης, μπορώ να προτείνω μέρος δικό μου, δικό της ή ξενοδοχείο, γιατί καταλαβαίνω και τον φόβο που θα αντιμετωπίσει η κοπέλα σε μια τέτοια πρόταση. Προφανώς αν πει όχι δεν το συνεχίζω.

Μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο, ή θα με ακούσουν από τα μεγάφωνα και θα με κηνυγάν με λέιζερ;
Ναι μπορείς να το ζητησεις. Και γενικά μπορεις να ζητήσεις ότι θες.
Το θέμα είναι αν θα το κάνει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.520
Πόντοι
27.261
Όπως λέει ο τίτλος....

σε δυσκολευει το δημοσιο του πραγματος (εεε... γουατττ???),
αλλα κανεις σουρτα φερτα στα στουδιος, για να ψωνισεις κοριτσοπουλα δια την οικειαν σου.
δε μας τα λες καλα κυριε αριελ :think:

OP
OP
L

Lord Asriel

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2017
Like
19
Πόντοι
0
σε δυσκολευει το δημοσιο του πραγματος (εεε... γουατττ???),
αλλα κανεις σουρτα φερτα στα στουδιος, για να ψωνισεις κοριτσοπουλα δια την οικειαν σου.
δε μας τα λες καλα κυριε αριελ :think:
Λοιπόν επειδή με τσιγκλίζεις κι επειδή χαζεύοντας το forum έχω δει ότι είσαι καλός πλακατζής, θα σου πω την αλήθεια.

Δεν κάνω σουρτα φερτα.... πριν χρόνια έχω πάει σε 2 studio με τα χίλια ζόρια.
Η κοπέλα αυτή.... μένει απέναντί μου!!!!
Ας προσποιηθώ οτι ΔΕΝ προσπάθησα μια μέρα να της πάω ανθοδέσμη σπίτι. Ο κολλητός μου έλιωσε στο γέλιο.
Ήταν ύποπτα καλογυμνασμένη για την ηλικία της. Μία μέρα την ακολούθησα....και μπήκε στο studio.

Οπότε, δεν χρησιμοποιήθηκε ο εργοδότης για διαφήμιση. Άρα, παραμένει τίμιο, έτσι;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.520
Πόντοι
27.261
Λοιπόν επειδή με τσιγκλίζεις κι επειδή χαζεύοντας το forum έχω δει ότι είσαι καλός πλακατζής, θα σου πω την αλήθεια.

Δεν κάνω σουρτα φερτα.... πριν χρόνια έχω πάει σε 2 studio με τα χίλια ζόρια.
Η κοπέλα αυτή.... μένει απέναντί μου!!!!
Ας προσποιηθώ οτι ΔΕΝ προσπάθησα μια μέρα να της πάω ανθοδέσμη σπίτι. Ο κολλητός μου έλιωσε στο γέλιο.
Ήταν ύποπτα καλογυμνασμένη για την ηλικία της. Μία μέρα την ακολούθησα....και μπήκε στο studio.

Οπότε, δεν χρησιμοποιήθηκε ο εργοδότης για διαφήμιση. Άρα, παραμένει τίμιο, έτσι;
ειδες που σε καταλαβα απο την αρχη οτι δε μας τα λες καλα κυριε αριελ μας??????? :eyebrows:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom