Επισκέπτης
Παλι καλα που το καταλαβες!Χαίρομαι που σου χαρίζω ατελείωτες ώρες χαράς και παιγνιδιού!
Παλι καλα που το καταλαβες!Χαίρομαι που σου χαρίζω ατελείωτες ώρες χαράς και παιγνιδιού!
Για να ξερουμε τι"επιστημη"θα τον καλεσεις να διδαξει...
...χωρις να εχουν μεταπτυχιακο καν.Οι επιστημονες που"μπορουν να προσφερουν κατι παραπανω".Βουλώθηκες και σε αυτό διότι αυτός έχει πτυχίο Ιστορίας και ο Βορίδης εάν δεν κάνω λάθος είναι νομικός.
Και δεν θα τους καλούσα εγώ, (είμαι πολύ λίγος να το κάνω) αλλά οι αρχές του Πανεπιστημίου μετά από διαλογή επιστημόνων που μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από το ακαδημαϊκό προσωπικό του...
...χωρις να εχουν μεταπτυχιακο καν.Οι επιστημονες που"μπορουν να προσφερουν κατι παραπανω".
Αλλα ενταξει,αμα ειναι καλος πατριωτουλης,γουσταρει και το εργο του Πλευρη για τους Εβραιους,και ΚΥΡΙΩΣ θελει να πεταξει εξω indymedia και λοιπα,χαλαλι του...
Δεχεσαι δηλαδη οτι εισαι μεν υπογιτης,αλλα οχι"hardcore"?Αλήθεια, θα μου πεις γιατί τα έχεις μονίμως με εμένα και όχι με τη HARD CORE ΥΠΟΓΑ;
E εχει να φαει πουτσα ο μπουμπουκος...σιγα την την ευγενεια ρεεεεεεΆδωνις: Indymedia, θα σε συντρίψω!..
Το βίντεο είναι από το τέλος της σημερινής (Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011) εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι "Blue-Sky". Ο Γραμματεύς και βουλευτής του Λάος δηλώνει στην κάμερα πως τώρα που πέρασε στην Βουλή ο Νόμος για την Κατάργηση του Ασύλου στα Πανεπιστήμια, θα μπουκάρει στο Πολυτεχνείο, θα βρεί από πού εκπέμπτει η Ιστοσελίδα των Αναρχοαριστερών "Indymedia" και θα την ξηλώσει!..
Δεχεσαι δηλαδη οτι εισαι μεν υπογιτης,αλλα οχι"hardcore"?
E εχει να φαει πουτσα ο μπουμπουκος...σιγα την την ευγενεια ρεεεεεε
Μονο δυσκολα?Δύσκολα βάζω, ε;
εχω πληροφοριες οτι ειναι το δεξι μου αρχιδι.Είσαι ομοφυλόφιλος; Ή έχεις πληροφορίες ότι είναι αυτός;
εχω πληροφοριες οτι ειναι το δεξι μου αρχιδι.
Μονο δυσκολα?
Ανικητη ειναι η βλακεια...
Μπορει να ακουγεται αντιπατριωτικο και ακραιο αλλα αν πουλουσαμε το Καστελοριζο στους Τουρκους θα ειχαμε εξοφλησει ενα μεγαλο μερος του χρεους μας. Αληθεια, αυτο τα νησι το εχετε δει καθολου στο χαρτη? Ειναι εντελως απομονωμενο απο τα υπολοιπα Δωδεκανησα και κολλημενο στα παραλια της Τουρκιας. Πιστευετε οτι η κατοχη του προσφερει στη χωρα μας κατι σημαντικο εκτος - λεμε τωρα - απο το να τονωνει την εθνικη μας υπερηφανεια?
Δέχομαι την ταύτισή μου με τη Hard Core ΥΠΟΓΑ (ή γενικώς την ΥΠΟΓΑ) που έχει Εθνικοσοσιαλιστικές απόψεις ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟ.
Όποιος πιστεύει αυτήν την καβουροειδή ταύτιση είναι βαθειά νυχτωμένος. Και απόδειξη είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΙΣΗ με τη hard core ΥΠΟΓΑ στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
εσενα σε φτιαχνει το αδωνις βλεπω ε? να το κοιταξεις
τι έχουμ' εδώ;
τσακώνετ' η πολυκατοικία;
Τί έγινε αγκάπημο. Δε θα με στολίσεις με κανένα τίτλο εσύ; Οι συμφαρμίτες σου ξεκίνησαν!
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!