Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
απ' όσο ξέρω οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις πλήττουν και το δημόσιο τομέα...
άρα;
Come again?
απ' όσο ξέρω οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις πλήττουν και το δημόσιο τομέα...
άρα;
αααα ναι.. για να μην μου ζαλίζεις και τα αρχίδια που το βρήκα είναι από μια πομάκικη εφημερίδα που κυκλοφορεί
τυπε ο σαριεγκι ειναι χειροτερος
Izmir εγώ πήγα γιαβρί μου.Έλα μπρε. Έχεις πάει στην ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ και στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;
που είναι str8;
ΠΠ,κι αλλος στημενος με την οπισθεν.Ενώ εσύ ας πούμε θα τους πιάσεις από το πέτο, θα χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και θα τριξουν τα πατώματα.
Ανάλαβε μωρη Ανγκέλω το χρέος μας μη σου γαμήσω. Εκδόστε το Ευρωομόλογο να μας καλύψετε ρε μουνια, τι περιμένετε και έτσι...
Άμα το λέει η ζαγκάλισα νταξ'
Α ρε νούμερα..
Aγόρασα ένα ελληνοτουρκικό λεξικό κ από Οκτώμβρη αρχίζω μαθήματα της γλώσσας.
Εσάς να σας δω τι θα κάνετε.
Εντελώς άχρηστο,σε λίγο ούτε δω δεν θα τα ομιλούμε.....τούρκικα,γερμανικά κ αγγλικά.Ξεκίνα με τα μαθήματα ελληνικής πρώτα.
Izmir εγώ πήγα γιαβρί μου.
Ωραία ήταν!!!
ειναι όσο και τα αρβανίτικα
]
Οι αρβανιτες μπορουν να συννενοηθουν μια χαρα με τους αλβανους μεταναστες,το ιδιο και οι βλαχοι με τους Ρουμανους.
Όλος ο μπαχτσές τον θάμαξε
http://[URL unfurl="true"]www.athens24.gr/data/panel/200x267/news_restaurant-1162223733-6813964.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ζηλειάρα που σαι!!! ;D
τι να κάνω, που σήμερα είπα ν' αυτοσυγκρατηθώ και να μην πάω για μασάζ, κι έκατσα σπίτι...
αλλιώς, σιγά μην ασχολιόμουνα με τα λιμά...
και οι ταξιτζηδες με τους τουριστες μια χαρα συννενοουνται...Οι αρβανιτες μπορουν να συννενοηθουν μια χαρα με τους αλβανους μεταναστες,το ιδιο και οι βλαχοι με τους Ρουμανους.
Το ιδιο κανει:Φυσικο αεριο.
Συμφερει να στηθει κατι τετοιο η θα πληρωθει ο κουκος αηδονι?
Αν τα υπολογισανε/τε ρωταω.Τα υπολογισατε?
Τις κουτοπονηριες αλλου...αααα ναι.. για να μην μου ζαλίζεις και τα αρχίδια που το βρήκα είναι από μια πομάκικη εφημερίδα που κυκλοφορεί
Μονο που τα αγγλικα δεν τα εμαθαν απο τους γονεις τους.και οι ταξιτζηδες με τους τουριστες μια χαρα συννενοουνται...
Τα χουν κάνει άλλοι, μη σκας
Εντελώς άχρηστο,σε λίγο ούτε δω δεν θα τα ομιλούμε.....τούρκικα,γερμανικά κ αγγλικά.
οριστε?Μονο που τα αγγλικα δεν τα εμαθαν απο τους γονεις τους.