ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σιγα μην καουν οι ζαντες...
εσυ βρηκες δουλεια τωρα...αλλα δεν...οσο και να χρουτσου χρουτσου...ΔΕΝ. πισω γοριλα
σιγα μην καουν οι ζαντες...
εμ και εσυ ασχολησε... οχι μονο εγω.... πεταγεσε σαν την πορδη... δεν φταιω εγω... αμα δεν μου την πεις θα σκασης..εσυ βρηκες δουλεια τωρα...αλλα δεν...οσο και να χρουτσου χρουτσου...ΔΕΝ. πισω γοριλα
εμ και εσυ ασχολησε... οχι μονο εγω.... πεταγεσε σαν την πορδη... δεν φταιω εγω... αμα δεν μου την πεις θα σκασης..
εγωιστη...οκ δικιο. δες απο δω και μπρος
αν εχουν αρχιδια ας ερθουν να κλεισουν την βουλη και το μαξιμου
ερχεται και το τριημερο της καθαρας και βλεπω να πεφτουν πολλες φαπες
το θέμα δεν είναι αν μασάτε.Εννοια σου και το συζηταμε και αυτο. Θα με δειτε στην τελεοραση να κοβω βολτες στο Συνταγμα με το αγροτικο. Θα εχω βαλει και μουσικη στο μεγαφωνο.
Δε μασαμε ρεεεεεε.
Ρε [size=14pt]ΞΕΦΤΙΛΑ[/size] εσύ δεν ήσουν ο αγρότης που μας ζάλιζες τα αρχίδια για τις επιδοτήσεις σου ως μη προνομιούχος?δεν παιζει,,το εχω χρυσοπληρωσει και τα ξερω ενα ενα τα δωματια...
Εχουν γινει μοδα τα μπλοκα των αγροτων.ΑΝΑΣΤΑΙΝΩ
Μπλόκα αγροτών - τα μπλόκα των τεμπέληδων!
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι αγροτικές κινητοποιήσεις γίνονται ΑΝΕΚΑΘΕΝ τους μήνες ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ;
Απαντώ: γιατί τότε υπάρχουν οι λιγότερες αγροτικές εργασίες!!! Και μη μου γράψετε αρχιδιές για ελαιοκομική περίοδο κλπ.
Αυτή την εποχή,άντε ο αγρότης να έχει κανένα κλάδεμα, κανένα πόστιασμα, κανένα καθαρισμό χώρων. Οπότε, αντί να ξύνει τα αρχιδια του στο καφενείο, πετάγεται μέχρι τον πλησιέστερο κεντρικό δρόμο και τον κλείνει. Επίσης, μη μου γράψετε αρχιδιές περί κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής. ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ άλλες επαγγελματικές ομάδες με τις κινητοποιήσεις τους έθιξαν το αγροτικό εισόδημα, αντιμετώπισαν καδρόνια, τσουγκράνες και όπλα! Τρανό παράδειγμα η αντιμετώπιση των ΚΡΗΤΙΚΩΝ αγροτών στους ναυτεργάτες, όποτε εκείνοι απεργούν!
Αστα να πανε.Τριάντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια τύπε. Από το 1996 τουλάχιστον!!
Μονο οι αγροτες στη Ροδοπη εχουν αλλοθιΠαρόλο που στο παρελθόν ήμουν κατά, αυτή την φορά είμαι υπέρ.
Υπάρχει ξεκάθαρος αθέμιτος ανταγωνισμός από τρίτες χώρες, με τις ευλογίες της Ε.Ε.
Δεν γίνεται να έχεις Χ κριτήρια και κανονισμούς, τα οποία για εκτός Ε.Ε. εισαγωγή δεν ισχύουν.
ΟΜΩΣ, Λοατκι Λουλη ψήφισε ο κάμπος, να τα λέμε.