Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι σημαινει να αναγκαζεσαι να ριχνεις καρκινογονα λισπασματα οι αγροτες την εχουν πατησει ασχημα...
40% αύξηση θνησιμότητας στην Αιτ/νια λόγω καρκίνου
και αύξηση των άτεκνων ζευγαριών.
τα βιρτζινια έχουν καταστρέψει πολλές οικογένειες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποσο μαλακας μπορει να εισαι αφου δεν καταλαβαινεις ποτε κανω πλακα & ποτε μιλαω σοβαρα???
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
εγώ μπήκα 10 λεπτά να μιλήσω σοβαρά

εφόσον  δεν μιλάτε σοβαρά εδώ μέσα την κάνω για να μην χάνω τον χρόνο μου

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ο αγροτης στην ελλαδα θα ειναι μια ζωη μαλακας και βλακας.
οταν του εδωσαν λεφτα για να μεγαλωσει την παραγωγη του και να παρει καινουργια μηχανηματα,αυτος πηρε μερσεντες και τα εφαγε στις πουτανες και στα κουμαρια στα καφενεια.
οταν του μιλησαν για νεες παραγωγες,αυτος νομιζε οτι επειδη τα ξερει ολα,ξαναεβαζε τις ιδιες και τις ιδιες καλλιεργειες.
ο γιος του και η κορη του αγροτη δεν ξερουν καν που ειναι τα χωραφια του μπαμπα τους,δεν πειραζει ομως,ξερει ο αλαβανος και ο βουλγαρος που τα ποτιζει που ειναι.
καλα να παθουν,και αν δεν τους αρεσει να αλλαξουν δουλεια και να ασχοληθουν με κατι αλλο.

με αυτη την λογικη που εχουν να επιδοτηθη και ο καθε μαγαζατορας που δεν δουλευει το μαγαζι του,και ο οποιοσδηποτε αλλος.
περυσι οταν ειχαν κλεισει τα συνορα και παλι,τα καζινο στα σκοπια και στην βουλγαρια εκαναν χρυσες δουλειες απο αυτους,ολοι μερα εκει μεσα ητανε τα μουνοπανα.

παντως απο ολα οσα δειχνουν οτι και αυτο το παρτυ με τους αγροτες θα τελειωσει,ηδη πολλοι αλλοι επαγγελματιες ειναι εναντιον τους,που δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
40% αύξηση θνησιμότητας στην Αιτ/νια λόγω καρκίνου
και αύξηση των άτεκνων ζευγαριών.
τα βιρτζινια έχουν καταστρέψει πολλές οικογένειες

ο καπνός ρε φίλε είναι πεθαμένη καλλιέργεια..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οταν εγω κανω απεργια, λειπω απο τη δουλεια μου και δεν πληρωνομαι...

οταν ο αγροτης κανει ''απεργια΄΄ ειναι η περιοδος που ουτως η αλλως καθεται...

κι εγω εχω αμαξι και μπορω να κλεισω την εθνικη, αλλα εμενα θα με πουνε μαλακα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ο αγροτης στην ελλαδα θα ειναι μια ζωη μαλακας και βλακας.
οταν του εδωσαν λεφτα για να μεγαλωσει την παραγωγη του και να παρει καινουργια μηχανηματα,αυτος πηρε μερσεντες και τα εφαγε στις πουτανες και στα κουμαρια στα καφενεια.
οταν του μιλησαν για νεες παραγωγες,αυτος νομιζε οτι επειδη τα ξερει ολα,ξαναεβαζε τις ιδιες και τις ιδιες καλλιεργειες.
ο γιος του και η κορη του αγροτη δεν ξερουν καν που ειναι τα χωραφια του μπαμπα τους,δεν πειραζει ομως,ξερει ο αλαβανος και ο βουλγαρος που τα ποτιζει που ειναι.
καλα να παθουν,και αν δεν τους αρεσει να αλλαξουν δουλεια και να ασχοληθουν με κατι αλλο.

με αυτη την λογικη που εχουν να επιδοτηθη και ο καθε μαγαζατορας που δεν δουλευει το μαγαζι του,και ο οποιοσδηποτε αλλος.
περυσι οταν ειχαν κλεισει τα συνορα και παλι,τα καζινο στα σκοπια και στην βουλγαρια εκαναν χρυσες δουλειες απο αυτους,ολοι μερα εκει μεσα ητανε τα μουνοπανα.

παντως απο ολα οσα δειχνουν οτι και αυτο το παρτυ με τους αγροτες θα τελειωσει,ηδη πολλοι αλλοι επαγγελματιες ειναι εναντιον τους,που δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους.
Έτσι ακριβώς είναι.
Του δίναν επιδοτήσεις και καλυτέρευση της παραγωγής του και τα τρώγανε στα πανηγύρια και στις πουτάνες.
Το 86' στην Αιτωλοακαρνανία τους έδωσαν επιδότηση 2.000.000 να αλλάξουν την ποικιλία καπνού απο τσεμπέλι σε βιρτζίνια και επειδή το Βιρτζίνια έχει 5 μήνες εργασία ενω το τσεμπέλι 3 μήνες τα πήραν και αγόρασαν αυτοκίνητα.
Πήραν επιδοτήσεις για την φράουλα και αυτοί τα έφαγαν στις πουτάνες. Δήλωναν 100 στρέμματα καλαμπόκι σε συνεργασία με τον τοπικό συνεταιρσμό για να παίρνουν τις επιδοτήσεις και αυτοί ούτε 20 στρέμματα δεν είχαν.

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
και αν κατάλαβα καλά αρκάνς το 1ο πράγμα που ζήτησαν οι αγρότες αφορά και εσένα... όταν πηγαίνεις να πάρεις λαχανικά από το σούπερμάρκετ να αγοράζεις τα ελληνικά για ελληνικά και όχι να είναι τουρκίας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
μην λες μαΛακιες ρε φιλε και σε εχω για σοβαρο κιολας.
με αυτη την λογικη αν ειναι να κλεισουν και οι βιοτεχνιες τους δρομους γιατι τους εχουν γαμησι οι κινεζοι.
παρτε το χαμπαρι οτι οταν οι παγκοσμια αγορα αλλαζει,πρεπει να την ακολουθεις αν θελεις να πας μπροστα σαν κρατος-πολιτης-εμπορος-επαγγελματιας και οχι να πηγαινεις κοντρα.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
αυτοι που ειχαν παρει μερσεντες και επαιζαν σε καζινα ηδη εχουν φαει και τις επιδοτησεις του 2013 εχουν αρχισει να φευγουν ...οσο αφορα τα παιδαι των αγροτων ισχυει απο τοτε που ειχαν ερθει οι ξενοι με φθηνο μεροκαματο στην ελλαδα οι ιδιοι που βριζουν τους αγροτες ξεχνουν πως ο πατερας τους που δουλευε στα χωριαφια τους εδωσε τα πρωτα λεφτα για να ζησουν στην αθηνα αυτοι που δεν κοιτανε τις νεες καλλιεργειες ειναι οι γεροι αγροτες που ειχαν μαθει στα καπνα και στα βαμβακια οι περισοοτεροι τωρα ομως ασχολουνται με καλλιεργειες οπως.... ελιες ισπανιας (σε ενα-δυο χρονια παραγουν καρπο) ροδιες..φυστικιες..δαμασκηνιες...προββατα ενσταυλισμενα που παραγουν 6 λιτρα γαλα το ενα καθε μερα..και ομως μπαινουν μεσα

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.trikalanews.gr/images/news/123839963444_lrg.jpg[/img[/URL]]

Ορίστε κύριοι ο ένοχος!
Αυτός έχει φέρει την κατάσταση εδώ που είναι σήμερα.Αυτός και το συνάφι του.
Στα παπάρια μου ότι κι αν γράψετε από δω κι έπειτα,ψάξτε το λιγάκι τι έγινε με τις αλλαγές του ΚΑΠ και θα καταλάβετε!
Πάρτε τώρα και τον άλλον:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/SQSVsYXtwEI/AAAAAAAAc3U/ysc2dZ68KaY/s400/ABGOULAS.JPG

Επισκέπτης
την αλλη βαλε που κοιμοταν..
Δεν κοιμόταν αυτός..
Εμείς κοιμόμασταν! Αυτός καλά τη βόλεψε,πήρε και την εδρούλα του μετά ως εκδούλευση.
Ξυπνάτε ρεεεεε
Δε φταίει ποτέ αυτός που αναγκάζεται να βγει στο δρόμο αλλά αυτός που τον έβγαλε και μόνο!!!!!!

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11

κι εγω εχω αμαξι και μπορω να κλεισω την εθνικη, αλλα εμενα θα με πουνε μαλακα...
:thumbsup: :thumbsup:...προβληματα σιγουρα εχουν...αλλα αυτοι που κλεινουν τους δρομους κυκλοφορουν με τρακτερ των 100.000€ το λιγοτερο κ ειναι βολεμενοι στα γνωστα συνδικατα του καμπου και των σερρων.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οι αγροτες  και ο τουρισμος ειναι οι μονη οικονομια που φερνει χρημα στην Ελλαδα, φιογκοι του λεκανοπεδιου και του Θερμαικου. Και με τις επιδοτησεις ακομα, χρημα ερχετε στην Ελλαδα.
Ειναι δε τοσο καλοι ανθρωποι, που εκτος απο το οτι τους περνουν τζαμπα τα προιοντα και λαδωνετε το εντερο σας, τις επιδοτησεις τις προωθουν στις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ μεσω των νυχτερινων ιδρυματων καψουρας, απο πολλα χρονια τωρα. Αμα περιμεναν απο τους μισθους πεινας που περνετε να τις ζησετε, κανετε μεγαλο λαθος.
Για αυτο προσεξτε οταν μιλατε για αυτους. Απο αγροτικα αρχιδια βγηκατε σχεδον ολοι σας.

Επισκέπτης

Τι δουλεια κανεις ρε φιλε ? Μηπως εισαι βολεμενος στο δημοσιο και για αυτο μπορεις να λειπεις απο τη δουλεια σου ?
Εγω πως να απεργησω, να μην παω να μαζεψω τις ελιες και τη σταφιδα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom