Τελικά που θα πάει αυτό το πράγμα ... με ορισμένους ανεπαρκείς και συκοφάντες, συμφεροντολόγους που πριμοδοτούνται από εργοδότες για να γράφουν στα φόρα και συνεχώς διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα όλων?
Τι λέει ρε ο φύρδην μίγδην;;;
Πόσο παπάρας ρε βλάκα είσαι;;;;
Ρε παραρίδη σιρτιμίδη (να υπάρχει ομοιοκαταληξία) για τα farm subsidies στην Αμερική έχεις ακούσει τίποτε;;;
Ρε γελοίο υποκείμενο ακόμη και στην Ελβετία επιδοτούν τους αγρότες:
Swiss farmers profit from 'tourist' payments
Switzerland looks like a wonderful place from Allmenalp, the ‘private’ alp towering over Kandersteg where Werner Reichen grazes and milks dairy cows each summer. It should.
For milking 26 cows twice daily, the Swiss government supports his efforts to the tune of about $40,000 U.S. annually.
Πρώτον, δεν θα ξεπέσω στο επίπεδο γραφής σου ... έχει ήδη διαπιστωθεί (και όχι μόνο από εμένα) μια συνεχώς αυξανόμενη εμφάνιση των υστεριών σου πράγμα που σημαίνει ότι αγχώνεσαι αφού πλέον δεν είναι δυνατόν να συγκαλύπτεις τις ανεπαρκειες σου...
Δεύτερον, για ακόμα μια φορά εγώ αναφέρομαι σε ένα Α (αληθές ή ψευδές δεν παίζει ρόλο) και εσύ σε ένα Β το οποίο τονίζεις ότι είναι (π.χ.) ψευδες.
Συμφωνώ (πιθανώς) και να χειροκροτήσω και εγώ, μαζί με τα άλλα λοβοτομημένα που το διανοητικό τους επίπεδο εξαντλείται στην προπαίδεια του 2, αλλά ...
ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ Α ΜΕ ΤΟ Β???!!!!
Τι σχέση έχει αυτό που είπα εγώ με αυτο που είπες εσύ?
Εγώ στο ποστ που παρέθεσες μίλησα για βιοτικό επίπεδο, και όχι για επιδοτήσεις!!!
Πράγμα φυσικά στο οποίο πολύ πιθανό να μίλησα παλιότερα όπως όμως και η μεγάλη πλειοψηφία του φόρουμ.
Το γεγονός ότι δεν απευθύνεσαι σε κάποιον άλλο για το ίδιο πράγμα, αλλά σε μένα και μάλιστα τελείως άστοχα δείχνει το μέγεθος της εμπάθειας σου ... που με την σειρά του δικαιολογεί την υστερία σου...
Αλλά ας πιάσουμε αυτό που εσύ είπες ... μια που από ότι κατάλαβα για ακόμα μια φορά ούτε έχεις σκοπό να απαντήσεις, αρχίχω πλέον να αμφιβάλω για το τι καταννοείς...
Και όλα αυτά τα κάνεις μέσα από ένα πρίσμα πρασινορουφιάνικης κουτοπονηριάς και περιφρόνησης της πραγματικότητας, την οποία παραποιείς επιδεικτικά μπροστά στα μούτρα των άλλων...
Πως αλλιώς να δικαιολογήσω:
1)Το ότι αφού έκανες "αβαβα" την πηγή (δάσκαλε που δίδασκες) εμφάνισες μόνο το μέρος του ποστ που σε συνέφερε!!!
Γιατί στο ίδιο άρθρο αναφέρετε χαρακτηριστικά ότι οι αγρότες επιδοτούνται ... για ατραξιόν για του τουρίστες!!!
Ούτε για απώλειες εισοδήματος, ούτε για καταστροφή σοδειάς αλλά ... για να διατηρηθεί η γραφικότητα της υπαίθρου!!!Όποιος πάει Ελβετία, και κατά προτίμηση καλοκαίρι, θα εντυπωσιαστεί από την ευταξία των αγρών, ιδιαίτερα αυτών που γειτνιάζουν στο οδικό δίκτυο, αφού τα πρόστιμα για τα ακούρετα χωράφια είναι ιδιαίτερα υψηλά...
Ιδού και το λινκ που ο πρασιφρουraire-45 έκανε γαργάρα, και το οποίο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου
Πάντως αμφιβάλω για το τι ζωή μπορεί να κάνει κάποιος στην Ελβετία όχι με 40 χιλ. δολλάρια, αλλά και με 40 χιλ. ευρώ...
Δλδ. τι προτείνεις ... να πριμοδοτήσουμε τους αγρότες μας για ατραξιόν το καλοκαίρι?
Νόμιζα ότι οι τουρίστες έρχονται για την θάλασσα στην Ελλάδα, αλλά μαζί σου ... πολλά μπορεί να μάθεις!!!
2)Δυο αναφορές κάνεις οι οποίες και
δεν αναφέρονται σε χώρες της ΕΕ, και εσύ τις αναγάγεις σε καθολική πολιτική του δυτικού ημισφαιρίου ...
Κάποιες από τις οποίες έχουν ... τουριστική χροιά
την οποία όπως προαναφέρθηκε εσύ έκανες γαργάρα κ. Αναξιόπιστε!!!
Μόνο ένα πρασινορουφιάνικο μυαλό σκέφτεται έτσι πονηρά και περιφρονητικά για την αλήθεια...
Παρόλα αυτά ... πιστεύεις ότι ακόμα και σε αυτές τις χώρες που αναφέρεις οι επιδοτήσεις δίνονται για να αγοράζουν οι επιδοτούμενοι το τελευταίο μοντέλο της μερσεντές και να κάθονται όλη την μέρα στο καφενείο?