anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
A..'ντάξ'τότε..
Θα πας να τους το πεις εσύ?
...Θα το χωνέψουν μόνοι τους...Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος...
A..'ντάξ'τότε..
Θα πας να τους το πεις εσύ?
αντε αρχισαν να εμφανιζοντε τα κομματοσκυλα σιγα σιγα.Ετοιμαστείτε να γαμηθεί η Ελλάδα χωρίς Μπατζελι-νη και χωρίς
σάλιο.Ολα ίσως ξεκινησαν απο τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ ,που τελείως "συμπτωματικά " δεν βγήκε βουλευτής , ενω βγήκε η Μιλφειγ Υπουργίνα .
Μήπως παίζει σαν πιθανότητα
να έχουν ενταθείτα μπλόκα για να αναγκαστεί ο ΓΑΠ να
καρατομήσει την Μιλφάρα ? Φωτιά στα μπατζελάκια μας άν η
έκταση που παίρνουν τα μπλόκα οφείλεται σε ενδοκομματική
φαγωμάρα !
και για τους κινεζους-ρωσσοποντιους-αλαβανους-αφγανους-πακιστανους εγιναν οι λαικες.SANIM οι λαϊκές αγορές δημιουργήθηκαν για να μπορούν οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ να πουλάνε τα προϊόντα τους.
Άσχετα που δεν γίνεται αυτό στις μέρες μας.
Φασίστα....ετσι καλα εκαναν και καλα κανουν κλεινουν που κλεινουν τους δρομους ..βεντουζα..
περισυ οταν εκλειναν τους δρομους ειχαν δικιο οι αγροτες, ε πασοκακο;; ετσι ειναι ομως, οταν φτυνεις κατα πανω γυριζει στα μουτρα σου...το καλο με τον προεδρο σας ειναι οτι εχει βαλει τα καλυτερα milf στην κυβερνηση....αντζελα, μπατζελη, διαμαντοπουλου.....μετα απο 15 χρονια αποχης λεω να σας ψηφιζω για τα γουστα του προεδρου και μονο..Φασίστα.
περισυ οταν εκλειναν τους δρομους ειχαν δικιο οι αγροτες, ε πασοκακο;; ετσι ειναι ομως, οταν φτυνεις κατα πανω γυριζει στα μουτρα σου...το καλο με τον προεδρο σας ειναι οτι εχει βαλει τα καλυτερα milf στην κυβερνηση....αντζελα, μπατζελη, διαμαντοπουλου.....μετα απο 15 χρονια αποχης λεω να σας ψηφιζω για τα γουστα του προεδρου και μονο..
περισυ οταν εκλειναν τους δρομους ειχαν δικιο οι αγροτες, ε πασοκακο;; ετσι ειναι ομως, οταν φτυνεις κατα πανω γυριζει στα μουτρα σου...το καλο με τον προεδρο σας ειναι οτι εχει βαλει τα καλυτερα milf στην κυβερνηση....αντζελα, μπατζελη, διαμαντοπουλου.....μετα απο 15 χρονια αποχης λεω να σας ψηφιζω για τα γουστα του προεδρου και μονο..
θα μας εξηγησης παπια τι επιπτωση εχουν τα μπλοκα στην ζωη των λαθρομεταναστων στην ελλαδα?.άντε και στην αριστερά μετά...
άντε και στην αριστερά μετά...
ηταν συμφοιτητρια του προεδρου, λενε οτι την πηδαγε.........Εγώ ψηφίζω τις βυζάρες της Κατσέλη, ρε ...Κι ας κοντεύει τα 60...
θα μας εξηγησης παπια τι επιπτωση εχουν τα μπλοκα στην ζωη των λαθρομεταναστων στην ελλαδα?.
δεν σας εκανε το κομμα σεμιναριο γιαυτο το θεμα?
μπααααα εγω ακουσα οτι με τον αντωνακη ηταν συμφοιτητες....ηταν συμφοιτητρια του προεδρου, λενε οτι την πηδαγε......
ηταν συμφοιτητρια και με τους δυο και με τον αναπληρωτη υπουργο εξωτερικων...μπααααα εγω ακουσα οτι με τον αντωνακη ηταν συμφοιτητες....
μπααααα εγω ακουσα οτι με τον αντωνακη ηταν συμφοιτητες....
ηταν συμφοιτητρια και με τους δυο και με τον αναπληρωτη υπουργο εξωτερικων...
παντα μπουρδελο ημασταν......Λέτε να την έπαιρναν παρτούζα ρε?? Πώ πω ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Και στο τέλος χύσιμο στις βυζάρες...Γι αυτό πάει μπροστά αυτή η χώρα..
Αντε οι δικαστες ασκησαν ποινικες διωξεις κατα των αγροτων.....................................................και μετα τι εκαναν ?