Όχι ρε. Απλά ο personas θα αποκαλύψει ότι είναι το alter ego του πλέζουρα. Χαρά που θα κάνεις. Θα βρίζεις και τους δύο μετά....
Κοίτα ένα μαζόχα πράγμα...
Και εγώ που νόμιζα πως ο Πλέζουρας είναι η Θάλεια...
Όχι ρε. Απλά ο personas θα αποκαλύψει ότι είναι το alter ego του πλέζουρα. Χαρά που θα κάνεις. Θα βρίζεις και τους δύο μετά....
χε χε χε......
υπάρχει και χειρότερη εξέλιξη του σεναρίου...
σε θρύλερ......
Ακόμα να γράψεις το κατεβατό;σήριαλ..........
Βάλε διαφημίσεις τώρα....
σήριαλ..........
σήριαλ..........
Είσαι καλός ομολογώ.
Ατελείωτες οι διαφημίσεις (παρά το ότι απαντούσα στο φίλο σου το Φέθρυ). Ξεχάσαμε και την πλοκή πια
Μετά την ολοκλήρωση των διαφημιστικών μηνυμάτων ήρθε η ώρα για; να μάθετε την αλήθεια.....κουαξ κουαξ κουαξ
ο γριπης περνα
Μετά την ολοκλήρωση των διαφημιστικών μηνυμάτων ήρθε η ώρα για; να μάθετε την αλήθεια.....
ρε μαλάκα απόλυτε.....
Με τη χάιδω με έπιασε νευρικό γέλιο, με έπιασε το στομάχι μου και έχασα το καλύτερο....
τον κλώνο φέθρυ......
Τώρα η χαιδω σλούρπ κλαψ λύγμ λέει ευχαριστώ στον Αλεχ και τον Αντισθένη......
Ποιός τεράστιος έφταιξε κλώνο;
ρε με καναν γουορντ
δεν ημουν εγω ρε
αν ημουν θα το λεγα αφου με ξερεις
οσο μπορω και στελνω εδω δεν εχω λογω για κλωνο
δεν το καταλαβαν ουτε ειδαν τις ip αν ταιρειαζουν φανταζομαι
ξερω ποιος γιατι τον ρωτησα απο περιεργια
δεν λεω ομως γιατι δεν ειμαι κλαψο ρουφιανος
πολυ γελιο
υπογλωσια πηρε η ντροπη των πτηνων ρε
ρε έχει βρωμίσει η μικροψώλα σου ψοφίμι απ την αγαμία και ακόμη με την γκόμενά μου ασχολείσαι; Πόσο μαλάκας είσαι;Αφού μερικοί μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο με τη χούφτα τους, είναι ανεξάντλητες οι δυνατότητες του ανθρώπου τελικά......
Μετά το πράσινο σημαδάκι όμως, κάποιος που το έπαιζε πολλά βαρύς και αρχιδάτος άντρας, μετετράπη σε κοτούλα λυράτη και το βούλωσε.
Τι έγινε κατά τα άλλα, δεν πήγατε στο γήπεδο με την ....Οχιά;
Αφού μερικοί μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο με τη χούφτα τους, είναι ανεξάντλητες οι δυνατότητες του ανθρώπου τελικά......
ρε έχει βρωμίσει η μικροψώλα σου ψοφίμι απ την αγαμία και ακόμη με την γκόμενά μου ασχολείσαι; Πόσο μαλάκας είσαι;
Πόσο ακόμα ξεφτίλα θα γίνεις ρε λιωμένε εγκέφαλε;
ρε ποια πρωινή....οχι ρε ρουφιανακο
θα παιξω λιγο στο στυλ σου απο περιεργεια μαλακα
εσυ παντως την την πας καλα
σε εχει χτυπησει
κοψε την πρωινη μαλακακο στοχω πει
Μετά το πράσινο σημαδάκι όμως, κάποιος που το έπαιζε πολλά βαρύς και αρχιδάτος άντρας, μετετράπη σε κοτούλα λυράτη και το βούλωσε.
Τι έγινε κατά τα άλλα, δεν πήγατε στο γήπεδο με την ....Οχιά;