Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεμίσαμε ειδήμωνες επιστήμονες και γλωσσολόγους εδώ μέσα.... λοιπόν να ρωτήσω κάτι όταν λέτε τους μίλησα ρώσσικα και δέν καταλάβαιναν γιατί ήταν βουλγάρες έχετε ακούσει την έννοια γλωσσική συσχέτιση? να σας πληροφορήσω λοιπόν αγαπητοί μου ΨΕΥΤΕΣ ότι οι βούλγαροι μπορούν άνετα να καταλάβουν και να μιλήσουν ρώσσικα  μίασ και υπάρχει γλωσσική συσχέτιση σε ένα ποσοστό 60 τοισ εκατό.... οι γλώσσες προσομοιάζουν... όπως και οι Σκανδιναβοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γλωσσες αλλά καταλαβαίνουν και πσιλομιλάνε ο ένας την γλώσσα του άλλου (με εξέρεση τα Φιλανδικά που είναι λατινογενείσ γλώσσα και ΟΧΙ ρουνινική )  Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρουμάνους και τουσ μολδαβούς απο τισ χώρεσ του πρώην μπλόκ....οι γλώσσες τουσ είναι λατινογενείς και όχι Σλάβικες.... οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν τους άλλους... όμως οι Βούλγαροι και οι ρώσσοι έχουνε μιά ομμοιότητα στην γλώσσα πάνω απο 60 τοις εκατό οπότε ότι περιγράφεται πιο πάνω είναι ΨΕΜΜΑ ... από εδώ και έπειτα όποιοσ κάνει μούφα ποστ θα τον κράζω ανοιχτά μπασ και συμμορφοθείτε...γιατί βαρέθηκα την ασχετοσύνη σας και τα ΨΕΜΜΑΤΑ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
ειχα γκομενα βουλγαρα και στο σχολειο μαθαινε ρωσσικα βεβαια το 95 ηταν 28 οποτε σχολειο πηγαινε πριν το 84 δεν ξερω τωρα τι γινεται.

OP
OP
S

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:) οι γλώσσες είναι όμοιες όπως τα Ισπανικά με τα Πορτογαλλικά ... :) παντως φίλε Λαγαρε ευχαριστώ για την συμπαράσταση καιρος να αρχίσουμε να ξεσκαρταρουμε.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
γεμίσαμε ειδήμωνες επιστήμονες και γλωσσολόγους εδώ μέσα.... λοιπόν να ρωτήσω κάτι όταν λέτε τους μίλησα ρώσσικα και δέν καταλάβαιναν γιατί ήταν βουλγάρες έχετε ακούσει την έννοια γλωσσική συσχέτιση? να σας πληροφορήσω λοιπόν αγαπητοί μου ΨΕΥΤΕΣ ότι οι βούλγαροι μπορούν άνετα να καταλάβουν και να μιλήσουν ρώσσικα  μίασ και υπάρχει γλωσσική συσχέτιση σε ένα ποσοστό 60 τοισ εκατό.... οι γλώσσες προσομοιάζουν... όπως και οι Σκανδιναβοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γλωσσες αλλά καταλαβαίνουν και πσιλομιλάνε ο ένας την γλώσσα του άλλου (με εξέρεση τα Φιλανδικά που είναι λατινογενείσ γλώσσα και ΟΧΙ ρουνινική )  Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρουμάνους και τουσ μολδαβούς απο τισ χώρεσ του πρώην μπλόκ....οι γλώσσες τουσ είναι λατινογενείς και όχι Σλάβικες.... οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν τους άλλους... όμως οι Βούλγαροι και οι ρώσσοι έχουνε μιά ομμοιότητα στην γλώσσα πάνω απο 60 τοις εκατό οπότε ότι περιγράφεται πιο πάνω είναι ΨΕΜΜΑ ... από εδώ και έπειτα όποιοσ κάνει μούφα ποστ θα τον κράζω ανοιχτά μπασ και συμμορφοθείτε...γιατί βαρέθηκα την ασχετοσύνη σας και τα ΨΕΜΜΑΤΑ.
οκ, καλημερα.μαθε μας εσυ!!! Εκ μερους των ψευτων σε παρακαλω!!!...

Συνημμένα

• παικταρα_εσυ_γλωσσομαθη.gif
    παικταρα_εσυ_γλωσσομαθη.gif
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
S

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν φταίω εγώ για την δικιά σας αμάθεια... αλλά να μου λέει καποιος οτι μίλησε σε Βουλγάρα Ρώσσικα και δεν τον καταλάβαινε αυτό ειναι σαν να λές μιλησα σε εναν Πόντιο ελληνικά και αυτός δε μπορουσε να καταλάβει...αντε άνοιξε και κανένα βιβλίο πριν βάζεις gif αρχεία.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δεν φταίω εγώ για την δικιά σας αμάθεια... αλλά να μου λέει καποιος οτι μίλησε σε Βουλγάρα Ρώσσικα και δεν τον καταλάβαινε αυτό ειναι σαν να λές μιλησα σε εναν Πόντιο ελληνικά και αυτός δε μπορουσε να καταλάβει...αντε άνοιξε και κανένα βιβλίο πριν βάζεις gif αρχεία.
Αν κρινω απο ορθογραφια, συνταξη,κλπ μαλλον εχω ανοιξει περισσοτερα βιβλια απο εσενα & τωρα το εριξα στις gif!!  Τωρα για το αλλο τοσα ξερεις, τοσα λες. Δικαιωμα σου βεβαια, μα καντο χωρις να κρινεις & να σχολιαζεις αλλους που ΔΕΝ τους ξερεις, δωσε & εσυ κατι στο site πρωτα, οποως εχουν κανει οι ..."ειδημονες, ειδικοι, ψευτες οπως αποκαλεις,  & λεγε οτι θελεις, με σεβασμο στους αλλους, ωστε να μη φαινεσαι & σα κομπλεξικουλης ξερολας!!  Αν δε μπορεις τζους.....!!!                                                                                          

Συνημμένα

• στους_λαλακακους_κομπλεξικουληδες.gif
    στους_λαλακακους_κομπλεξικουληδες.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 28

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
γεμίσαμε ειδήμωνες επιστήμονες και γλωσσολόγους εδώ μέσα.... λοιπόν να ρωτήσω κάτι όταν λέτε τους μίλησα ρώσσικα και δέν καταλάβαιναν γιατί ήταν βουλγάρες έχετε ακούσει την έννοια γλωσσική συσχέτιση? να σας πληροφορήσω λοιπόν αγαπητοί μου ΨΕΥΤΕΣ ότι οι βούλγαροι μπορούν άνετα να καταλάβουν και να μιλήσουν ρώσσικα  μίασ και υπάρχει γλωσσική συσχέτιση σε ένα ποσοστό 60 τοισ εκατό.... οι γλώσσες προσομοιάζουν... όπως και οι Σκανδιναβοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γλωσσες αλλά καταλαβαίνουν και πσιλομιλάνε ο ένας την γλώσσα του άλλου (με εξέρεση τα Φιλανδικά που είναι λατινογενείσ γλώσσα και ΟΧΙ ρουνινική )  Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρουμάνους και τουσ μολδαβούς απο τισ χώρεσ του πρώην μπλόκ....οι γλώσσες τουσ είναι λατινογενείς και όχι Σλάβικες.... οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν τους άλλους... όμως οι Βούλγαροι και οι ρώσσοι έχουνε μιά ομμοιότητα στην γλώσσα πάνω απο 60 τοις εκατό οπότε ότι περιγράφεται πιο πάνω είναι ΨΕΜΜΑ ... από εδώ και έπειτα όποιοσ κάνει μούφα ποστ θα τον κράζω ανοιχτά μπασ και συμμορφοθείτε...γιατί βαρέθηκα την ασχετοσύνη σας και τα ΨΕΜΜΑΤΑ.

....βλαχάκο, που δεν ξερεις πως γραφεται το ''ειδημωνες'' και το ''πσιλομιλανε'' καθως και το ποιο ειναι το σημειο στο πληκτρολογιο οπου βρισκεται το γαμημενο το σιγμα τελικο (ς), αλλα ξερεις απο γλωσικους συσχετισμους, το ποσταρισμα το δικο μου αφορουσε δυο αλβανακια που το παιζουν ρωσιδες (για ευνοητους λογους)....
..και το επομενο σου ποσταρισμα (βλαχάκο), καλο θα ειναι να περιεχει και καμια πληροφορια για καμια κοπελα, αλλιως λουφαξε και διαβαζε....!!!!

....και τωρα την κανω με ελαφρα, επειδη το ποσταρισμα μου ειναι μουφα, θα με κραξεις και γι αυτο συμορφωνομαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βλαχάκο..

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
....βλαχάκο, που δεν ξερεις πως γραφεται το ''ειδημωνες'' και το ''πσιλομιλανε'' καθως και το ποιο ειναι το σημειο στο πληκτρολογιο οπου βρισκεται το γαμημενο το σιγμα τελικο (ς), αλλα ξερεις απο γλωσικους συσχετισμους, το ποσταρισμα το δικο μου αφορουσε δυο αλβανακια που το παιζουν ρωσιδες (για ευνοητους λογους)....
..και το επομενο σου ποσταρισμα (βλαχάκο), καλο θα ειναι να περιεχει και καμια πληροφορια για καμια κοπελα, αλλιως λουφαξε και διαβαζε....!!!!

....και τωρα την κανω με ελαφρα, επειδη το ποσταρισμα μου ειναι μουφα, θα με κραξεις και γι αυτο συμορφωνομαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βλαχάκο..
ααααααα..... δεν πας καλα εσυ....!!!!
..ακατοιτητο ετσι ?????????
    :cool2: :thumbsup:  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τωρα καταλαβαίνω γιατί είσαστε τόσο λυσσασμένοι .... δεν πειράζει ..και κάτι ακομα πληροφορίες για κοπέλες θα πάρουν αυτοί που τους αξίζει....και το ειδήμωνες γράφετε έτσι ειδα-ημων τα δυο συνθετικά...αντε καντε μια βόλτα απο παπασωτηρίου μεριά.... και όσον αφορά το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μου χρειάζεται στην δουλειά μου... αντε καλό βόλι στα σαββούρια που πηγαίνετε γιατί καμία σοβαρη δεν πρόκυται να σας κοιτάξει ...ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τωρα καταλαβαίνω γιατί είσαστε τόσο λυσσασμένοι .... δεν πειράζει ..και κάτι ακομα πληροφορίες για κοπέλες θα πάρουν αυτοί που τους αξίζει....και το ειδήμωνες γράφετε έτσι ειδα-ημων τα δυο συνθετικά...αντε καντε μια βόλτα απο παπασωτηρίου μεριά.... και όσον αφορά το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μου χρειάζεται στην δουλειά μου... αντε καλό βόλι στα σαββούρια που πηγαίνετε γιατί καμία σοβαρη δεν πρόκυται να σας κοιτάξει ...ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ.

..ρε παληκαρι, εχεις πτυχιο ή εισαι απλα χομπιστας ?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπον γκιοζακο μη μαμας το thread, κομπλεξικουλη. Ανοιξε αλλο & κανε μαθηματα γλωσσολογιας- φιλολογιας- λαλακιας (που εισαι & ειδικος απ' οτι βλεπω!!) Οσο για τις υπερπληροφοριες σου ΔΕΝ στις ζητησε κανεις, αρα... δωστες η βαλτες εκει που ξερεις!! Κουβεντα μη πεις!!!! τζους....
..ρε παληκαρι, εχεις πτυχιο ή εισαι απλα χομπιστας ?
Ρε Γιωργο, τι τον ρωτας?? Δε βλεπεις πτυχιουχος κομπλεξικολαλακακος, ειναι.... Τελος. αστον να λεει τα δικα του. Μη χαλαμε & εμεις το  :boobies: thread, οπως το καθε κομπλεξικο τσουτσεκι!! ε???  :idiot:  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Λοιπον γκιοζακο μη μαμας το thread, κομπλεξικουλη. Ανοιξε αλλο & κανε μαθηματα γλωσσολογιας- φιλολογιας- λαλακιας (που εισαι & ειδικος απ' οτι βλεπω!!) Οσο για τις υπερπληροφοριες σου ΔΕΝ στις ζητησε κανεις, αρα... δωστες η βαλτες εκει που ξερεις!! Κουβεντα μη πεις!!!! τζους.... Ρε Γιωργο, τι τον ρωτας?? Δε βλεπεις πτυχιουχος κομπλεξικολαλακακος, ειναι.... Τελος. αστον να λεει τα δικα του. Μη χαλαμε & εμεις το  :boobies: thread, οπως το καθε κομπλεξικο τσουτσεκι!! ε???  :idiot:  :2funny: :2funny:

..να δεις που θα αποδειχθει της ''σχολης'' του πετρακη....  ;)

OP
OP
S

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Phd στα οικονομικά το ακριβές αντικείμενο να μην το αναφέρω,πάντως πρέπει να καταλάβετε εδω μέσα πως τα κορίτσια μπορεί να είναι πουτάνες-βιζιτες-πόρνες κτλ αλλά αξίζουνε σεβασμό, μόνο μια στις 10 είναι πουτάνα και στην ψυχή ( γνώρισα μια τέτοια απο το ιρκουτσκ και μου έφαγε πολλά ) οι υπόλοιπεσ το κάνουν απο ανάγκη... τέλοσπάντων αν κάποιος θέλει πληροφορίες για οποιόδήποτε μέρος μεταξύ των περιλαμβανομένων εντος του γεωγραφικού τετραγώνου περιοχών που ορίζονται εκ των οδών αχαρνών,αγίου μελετίου,πατησίων και εκ τησ πλατείας ομονοίας να μην διστάσει να μου μίλήσει η και να με κανει add  στο msn ... να σας ενημερώσω οτι υπάρχουν πόλλά στέκια που δεν γνωρίζεται...και να σας εξηγήσω οτι ι γνώση μου προέρχεται απο το γεγονός οτί διαβιώ στην περιοχή ....  εντάξει λυθήκανε οι απορίες σας?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ πτυχιούχος δεν είμαι...αλλά θεωρώ εαυτόν ως καλό γνώστη της ελληνικής καθότι, πώς να το κάνομεν άλλωστε, έγραψα και ένα 19 στις Πανελλαδικές εξετάσεις προ 10ετίας.
Έτυμολογικά αδερφέ μπορεί να πορέρχεται το ειδήμων από αυτό που λές, αλλά στον πληθυντικό δυστυχώς για εσένα γράφεται με "ο". Επίσης το πρόκειται γράφεται όπως κατάλαβες με ει κι όχι με υ.
Και τέλος σαφώς και υπάρχουν κάποιοι που είναι απλά ποστάρουν για να ποστάρουν και δεν λενε αλήθεια, αλλά δεν είδα καμιά πληροφορία από εσένα ώστε να μπορώ να πω πως αυτοί γράφουν ψέματα κι εσύ αλήθειες.
και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η γλωσσομάθεια με το σεξ στην πιάτσα. Από περιέργεια το διάβασα το thread γιατί δεν είμαι του αθλήματος της πιάτσας, αλλά η προσέγγισή σου κουκουρούκου. Αν δεν τους πιστεύεις, απλά μην πας εκεί που λένε... η επιλογή μάλλον εύκολη

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Phd στα οικονομικά το ακριβές αντικείμενο να μην το αναφέρω,πάντως πρέπει να καταλάβετε εδω μέσα πως τα κορίτσια μπορεί να είναι πουτάνες-βιζιτες-πόρνες κτλ αλλά αξίζουνε σεβασμό, μόνο μια στις 10 είναι πουτάνα και στην ψυχή ( γνώρισα μια τέτοια απο το ιρκουτσκ και μου έφαγε πολλά ) οι υπόλοιπεσ το κάνουν απο ανάγκη... τέλοσπάντων αν κάποιος θέλει πληροφορίες για οποιόδήποτε μέρος μεταξύ των περιλαμβανομένων εντος του γεωγραφικού τετραγώνου περιοχών που ορίζονται εκ των οδών αχαρνών,αγίου μελετίου,πατησίων και εκ τησ πλατείας ομονοίας να μην διστάσει να μου μίλήσει η και να με κανει add  στο msn ... να σας ενημερώσω οτι υπάρχουν πόλλά στέκια που δεν γνωρίζεται...και να σας εξηγήσω οτι ι η γνώση μου προέρχεται απο το γεγονός οτί διαβιώ στην περιοχή ....  εντάξει λυθήκανε οι απορίες σας?
Καμια απορια δεν υπηρχε! ΕΣΥ βγηκες & αντι να ποσταρεις ωραια & αντρικια ενα θεμα στο forum,μας αποκαλεσες ψευτες,κλπ. ΕΣΥ κανεις intenetικη επιδειξη. Τωρα ετσι οπως, μας την βγηκες επετρεψε μου να σου πω οτι κραταμε αμφιβολιες για αυτα που λες, μπορει & να εισαι ενας ακομα απο αυτους που κατα καιρους μπαινουν για να διαφημισουν ..."εμπορευμα" κλπ (ειδες? δε λεω νταβατζης!!)  Αυτο θα το αποδειξει η πορεια σου στο forum, που καλα θα κανεις να ριξεις μια ματια, θα μαθεις πολλα (βλεπεις τυγχανει εκει εξω να ξερουν & αλλοι λιγα πραγματα, εκτος απο εσενα!) Τελος κατοπιν μινι συσκεψης αποφασισαμε να σου δωσουμε τα αστερακια μας, να γινεις super ειδημουνας & εμεις απλοι θαυμαστες σου!!!

OP
OP
S

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
lepando καταρχάς κάνεις πολλά ασχετα ποστσ και αυτό σε ανεβάζει... εγώ ποτέ δεν διαφημίζω εμπορευματα... γιατί απλά δεν ασχολούμε με το εμπόριο.... απλώς διατηρώ καλές σχέσεις με τα κορίτσια μιάς και οι Ελληνες μόνιμοι κάτοικοι κέντρου Αθήνας είναι λίγοι.... πάντως αν θές να βρεθούμε κάποιο ΣΚ να σε κυκλοφορήσω να σου μάθω τα στέκια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
lepando καταρχάς κάνεις πολλά ασχετα ποστσ και αυτό σε ανεβάζει...

....ρε φιλε τι εννοεις μ αυτο ? τα ποσταρισματα κοιτας ?
..νομιζω δεν εχεις καταλαβει την παρεα μας..
..και κοιτα μη βγειτε και στα μαθει ο lepando γιατι δεν τον κοβω να κυκλοφορει μονο ΣΚ....

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
lepando καταρχάς κάνεις πολλά ασχετα ποστσ και αυτό σε ανεβάζει... εγώ ποτέ δεν διαφημίζω εμπορευματα... γιατί απλά δεν ασχολούμε με το εμπόριο.... απλώς διατηρώ καλές σχέσεις με τα κορίτσια μιάς και οι Ελληνες μόνιμοι κάτοικοι κέντρου Αθήνας είναι λίγοι.... πάντως αν θές να βρεθούμε κάποιο ΣΚ να σε κυκλοφορήσω να σου μάθω τα στέκια.
Kανε το ιδιο, αν ζηλευεις!!  Μπα, οι παρεες μου αποτελουνται απο ακομπλεξαριστους & υγιεις ανθρωπους χωρις... ιδιαιτεροτητες!!!  Προτιμω να μεινω ερασιτεχνης του ..σπορ, αλλωστε εχω καλη προσωπικη ζωη, διαθεσιμο σεξ & τον αγοραιο ερωτα τον βλεπω σαν ενα... ψιλοχομπυ οπως καθε υγιες αρσενικο!! Μη με αναγκασεις να δημοσιευσω καποια απο τα λιγα, μεν μα χαρακτηριστικα post σου, μαστερουχε!!! Δυστυχως για εσενα, κακη αρχη εκανες στο forum & αυτο θα το εισπραξεις στην οποια πορεια σου, εδω!!  :grin:                       
νομιζω οτι πρεπει να τελειωνει η φαγωμαρα να γλυτωσει και το θρεντ.
ειναι καθαρη παρεξηγηση και δεν αξιζει....
δυο κοριτσια που μιλανε ελληνικα λενε οτι ειναι ρωσσιδες,ενας αγωνιστης λεει ειναι βουλγαρες.
εταιρος αγωνιστης λεει οτι δεν ξερουν ρωσσικα (και υπονοει)οτι ειναι αλβανεζες.
ολοι πιστευω ξερουμε οτι οι βουλγαρες καταλαβαινουν ρωσσικα εεε????
αν το ξαναδιαβασετε θα συμφωνησετε οτι φαινεται η σειρα των ποστς να δειχνει οτι μιλαμε ρωσσικα σε βουλγαρες που κανουν τις ρωσσιδες και αυτες δεν καταλαβαινουν γρι!
αν προκειται για αλβανεζες ολα οκ.
τσαμπα μανουρα, παω για καφε στα joys!!!!
Λαγαρε, εχεις μια πολυ καλη πορεια στο forum & θα περιμενα να εισαι πιο προσεκτικος. Ειδες πως βγηκε ο τυπος!! Τελος αν θες να μαθεις περι ου, ο λογος κοιτα τα post του & θα καταλαβεις!!!β :uglystupid::headbang:  +  :jerking::2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom