Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Προσπάθησε ευγενικά να ενημερώσεις τον φίλο σου ότι αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της πρωωρης εκσπερμάτωσης
τυπε μαλλον βαζει πανω απο ολα την φιλια :S :S :SΠροσπάθησε ευγενικά να ενημερώσεις τον φίλο σου ότι αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της πρωωρης εκσπερμάτωσης
ποιος ξερει ποσο καιρο ειχε να γαμησει ο τυποςΠροσπάθησε ευγενικά να ενημερώσεις τον φίλο σου ότι αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της πρωωρης εκσπερμάτωσης
τυπε μαλλον βαζει πανω απο ολα την φιλια :S :S :S
o γνωστος 'kamikaze shooter' τυπε :S :S :Sποιος ξερει ποσο καιρο ειχε να γαμησει ο τυπος
κατεβασε το παντελονι κ την εχυσε κατευθειαν στα μουτρα
μολις καταλαβε το λαθος του τυπε ετρεξε να μας βρει :-( :S :S :SΝαι το είδα. Εκλασε εν ψυχρώ την παρέα του και ετρεξε στην κοπέλα
τυπε ηταν απασχολημενος ο πιπαλεκος..εγραφε την διατριβη του τοσο καιρο :S :S :S ιδουσημαντικη η παρεμβαση σου Αλεκο,μιλησε μας :S :S :S
τυπε μαλλον βαζει πανω απο ολα την φιλια :S :S :S
Α αυτό εννοείς βάζει πάνω από όλα την φιλια αφού τελειώσειμολις καταλαβε το λαθος του τυπε ετρεξε να μας βρει :-( :S :S :S
καλλιτεχνικη φλεβα τυπε :S :S :Sτυπε ηταν απασχολημενος ο πιπαλεκος..εγραφε την διατριβη του τοσο καιρο :S :S :S ιδου
πες μου τυπε ότι πίστεψες τις μαλακιες του νασου αυνανιαδης
το ατομο παει να γαμησει στο μεταξουργειο παιρνει μαζι τους κλωνους του και νομιζει ότι εχει παρεα
και με συμμετοχη του χωρατατζη Αλεκου τυπε :S :S :SΚυριακατικο 00.25 το βραδυ....
ναι τυπε αλλα κανενα απο τα δυο δεν τελειωνει γρηγορα :S :S :SΕσυ Πιπαλεκο στα τραβελια στη Συγγρου πας παρεα με το κωλοτρυπηδι και το λαρυγγι σου; :S :S :S
και με συμμετοχη του χωρατατζη Αλεκου τυπε :S :S :S
ναι τυπε αλλα κανενα απο τα δυο δεν τελειωνει γρηγορα :S :S :S
Αλεκος_3 γιατί σε λένε πιπαλεκο;πες μου τυπε ότι πίστεψες τις μαλακιες του νασου αυνανιαδης
το ατομο παει να γαμησει στο μεταξουργειο παιρνει μαζι τους κλωνους του και νομιζει ότι εχει παρεα
Αλεκος_3 γιατί σε λένε πιπαλεκο;
Σε τραμπουκιζουν τα νιαμου >;
Πάντως ο Νάσος δεν λέει ψέματα, πηγαίνει τσάρκα με φίλους.
Κάποτε πήγαινα και εγώ μαζί του, αλλά... άστο καλύτερα μεγάλη ιστορία :'(
kαι να συστηνει στις αλλες να μην τον βαζουν δωματιο τυπε :S :S :SΘα το πιστέψω μόνο αν μπει η τάνα και ανοίξεi θέμα στο bou κάνοντας παράπονα οτι την φόλιασε πελάτης επειδή έφυγε στο 7λεπτο