Νέα

Μπατσίνα Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapamarou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kapamarou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα θα ηθελα βοηθεια σχετικα με μια απιστευτη ξανθια γκομενα απο το baby gold ποy εκανε την μπατσινα!παει πολυ καιροσ που εχω να την δω αν και εχω παει αρκετεσ φορες μπαροτσαρκα!απιστευτη τυπισα τρελο τουμπανο που τα δινε ολα!απλα οτι καλυτερο εχω δει τοσα χρονια....παει καναw χρονοs περιπου..ευχαριστω προκαταβολικα παλικαρια..cheers(ειχε βγει κ ανιτα μια φορα) :idiot: τρελοοοο θεμα

Επισκέπτης
Eκει ειναι σχεδον καθε μερα και δουλευει κανονικα...Απλα τωρα τελευταια δεν κανει το show της μπατσινας..Ζητα την Εμμυ την Ρουμανα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπερα θα ηθελα βοηθεια σχετικα με μια απιστευτη ξανθια γκομενα απο το baby gold ποy εκανε την μπατσινα!παει πολυ καιροσ που εχω να την δω αν και εχω παει αρκετεσ φορες μπαροτσαρκα!απιστευτη τυπισα τρελο τουμπανο που τα δινε ολα!απλα οτι καλυτερο εχω δει τοσα χρονια....παει καναw χρονοs περιπου..ευχαριστω προκαταβολικα παλικαρια..cheers(ειχε βγει κ ανιτα μια φορα) :idiot: τρελοοοο θεμα

στην αννιτα?μαλλον την μπερδευεις με καποια αλλη εκτος αν δεν το ειδα εγω....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και αυτη ειναι ακομα εκει Κε Βασο και υπολοιπα εκλεκτα μελη..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eκει ειναι σχεδον καθε μερα και δουλευει κανονικα...Απλα τωρα τελευταια δεν κανει το show της μπατσινας..Ζητα την Εμμυ την Ρουμανα.

Ουτε Εμμυ ε΄ναι, ούτε Ρουμάνα είναι ... αλλά κοντά έπεσες και στα 2 ...

Λέγεται Ενι και είναι Ουγκαρέζα και ομολγουμένως είναι το καλύτερο παιδί (και άσε τον Πλούταρχο να λέει ...)

Και το σοου με την μπατσίνα παίζει συνήθως καθημερινές ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρουμανοουγγαρέζα

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πιστοποιητικό δεν έχω δει να πω τν αλήθεια ...

Αλλά επειδή παλιά είχα μια γκομενα Ρουμάνα (καμία σχέση με το χώρο) σκαμπάζω λίγα ρουμάνικα καιπρος το παρόν δεν έχω καταλάβει κα΄τι ...

ισως και να έχεις δίκιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom