Νέα

Μπάτσελορ πάρτυ στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kourlis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 923
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kourlis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε κάποιο θέμα αν και παρακολουθώ από παλιά το σάιτ!
Με "έχωσε" ένας πολύ καλός μου φίλος να του κανονίσω μαγαζί για μπάτσελορ... Δεν έχουμε την δυνατότητα να νοικιάσουμε δωμάτιο και call girls αλλά προσανατολιζόμαστε σε κάποιο στριπτιτζάδικο και έπειτα μετά από καμια βόλτα στις πιάτσες ίσως περάσουμε από κάποιο στούντιο που να οργανώνει μπάτσελορ...
Έχετε να μου προτείνετε στριπτιτζάδικο και στούντιο που θεωρείτε τα πιο κατάλληλα για κάτι τέτοιο?
Πόσο πιστεύετε ότι θα κόστιζε κάτι πιο πριβέ σε ξενοδοχείο για 4-5 άτομα?

Ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης
Γεια χαρά σε όλους!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε κάποιο θέμα αν και παρακολουθώ από παλιά το σάιτ!
Με "έχωσε" ένας πολύ καλός μου φίλος να του κανονίσω μαγαζί για μπάτσελορ... Δεν έχουμε την δυνατότητα να νοικιάσουμε δωμάτιο και call girls αλλά προσανατολιζόμαστε σε κάποιο στριπτιτζάδικο και έπειτα μετά από καμια βόλτα στις πιάτσες ίσως περάσουμε από κάποιο στούντιο που να οργανώνει μπάτσελορ...
Έχετε να μου προτείνετε στριπτιτζάδικο και στούντιο που θεωρείτε τα πιο κατάλληλα για κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ πολύ!
Για στριπ μαλλον λιντο η αλκα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γεια χαρά σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ!
Τυπε το με εχωσε το λες Θεσσαλονικιωτικα η αθηναικα,διευκρινισε το μην γινει καμια παρεξηγησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom