Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καταρχην ειναι looser
need i say more?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλά ότι πείτε...
εγω τον βλέπω σαν τον μόνο στην ευρώπη που μπορεί να ανταγωνιστεί τον ζοτς σε παιχνίδια πλαυ-οφ
(γιατί στο μια κι έξω ούτε αυτός μπορεί)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:pipa2:
ο Δρακος ειναι ικανος προπονητης,
και προσαρμοζεται ευκολα.
Οι μαχες με των παναθηναικο θυμιζουν
Lakers - Celtics
λιγο διαιτα πρεπει να κανει ο Σοφοκλης ,
ωστε να γινει πιο ευκινητος και αλτικος.
Και σκεφτειτε οτι επαιζε χωρις point guard,
που ειναι το μεγαλο οπλο του.
Τη θεση 4 πρεπει να ενισχυσει, αν
και δε βλεπω κατι να κινειται στον οριζοντα...
ιδωμεν

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Είμαι απο τους λιγους που εβριζαν το Γιαννάκη από την πρώτη μέρα που πάτησε στο λιμάνι, από αυτούς(υπηρχαν και αλλοι?) που γούσταραν Γκερσον με χίλια!
Για το Βερολίνο μπορούμε να του καταλογίσουμε πολλά.. Ημουν εκεί, πικράθηκα, αλλά στην τελική στο σουτ χασαμε από μια ισοδύναμη ομάδα. Συμβαίνουν αυτά, το είδαμε και 2 μέρες μετά.
Τώρα όμως δεν έχω να πω τίποτα εναντίον του.. Καζλάουσκας, Γκέρσον, Γιαννάκης, Γιατζόγλου, Φιλ Τζάκσον, δεν έχει σημασία.. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Για μένα αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι Αγγελόπουλοι! Οποιος δεν μπορει να προστατεύσει τον Ολυμπιακό, έστω τα ίδια του τα λεφτά, τον Γιαννάκη και τον κάθε Γιαννάκη, ας πάει σπίτι του!!! Ας πάνε τώρα να δώσουν 10 εκατομμύρια του χρόνου να φέρουν κι αλλους 2 ΝΒΑers.. Ε, και? Η ομάδα χρειάζεται προστασία κύριοι!
Ο Γιαννάκης, ότι λάθη και αν έκανε, μέχρι σήμερα δικαιούταν το σκορ στο 2-1 υπέρ του. Για σήμερα, τι να πει κανείς? Αηδία είπε ο Τσιλντρες που δεν ξέρει, για γέλια θα πω εγώ που το έχω ξαναδεί! Ναι, ο Γιαννάκης έκανε και πολλά λάθη.. Ο Γκέρσον όταν δεν είχε κάνει λαθη τι κατάλαβε(non call, χα χα)?
Ή μήπως ο μέγας Ομπράντοβιτς δεν έκανε? Αλλά φυσικά οταν στα διορθώνουν άλλοι εισαι καλυτερος και απο τον Πάπα! Αφήνει το Διαμαντίδη χωρις βοήθεια με τον Τζος να τον κάνει πάλι πουτάνα! Ε, και? Και να τον περασει τον μεγα αμυντικο, τι εγινε? Λιγο γονατο, λιγο τραβηγμα, ε, αντε κι αν μπορεσει και φτάσει στη ρακέτα μαγκιά του, εκεί υπάρχουν άλλα.. Αφήνει τον Πέκοβιτς να χρεωθεί με 4 φάουλ από το ημίχρονο! Ε, και? Μήπως πρόκειται να πάρει φάουλ και ο Μπατιστ? Πού, μήπως σε κάνα σκρην? Σιγά, ο Μπουρούσης είναι? Και αν χρειαστεί, αμυνα στο Σοφο παίζει και ο Διαμαντίδης (με 4 φάουλ σε 3 σερί φάσεις, αλλά και?)! Γενικά, η αναφορά στη διαιτησία και σε φάσεις μετά από τέτοιο παιχνίδι είναι μόνο για γέλια..
Εγώ μαζί σας βαζέλια.. Κι εγώ θα χαιρόμουν, κι εγώ θα είχα καβλώσει κι οτι και να μου λεγανε θα το έγραφα στα παπαρια μου! Και μαγκια του βάζελου!!!
Αλλά, κύριοι Αγγελόπουλοι, για μας, ελεος!!! Η ομαδα δε φταιει σε τιποτα.. Εσεις κι εμεις φταιμε! Εσεις που δεν μπορειτε να προστατεψετε τον Ολυμπιακο κι εμεις που δε δωσαμε ενα τέλος στην παρωδία από το πρώτο ματς! Εκεί, να σπάσει το ΣΕΦ, να καεί το σύμπαν και να τελειωσει το πανηγυρι μια και καλή! Ισως και τα λεφτα σας να επιαναν τόπο έτσι..
Α, ρε Σωκράτη, τους έκοψες τη μπάλα και βγάζουν τα απωθημένα τους σε άλλους.. Μεχρι και ειδικοι στο αν κερδισαν καθαρα στο βολευ γυναικών έγιναν :2funny: Τσο και Λο και στο βολευ γυναικών βαζελάκια, και δικαιοτατα τα κοριτσια :jerking:
Ε, ρε Κόκκαλης που σας (ξανα)χρειάζεται!!!

Είσ'ωραίος ρε φίλε!!!
Μιλάμε για γαμάτο post,ειδικά το τελευταίο έγραψε!Κόκκαλης που μας ξαναχρειάζεται στο μπάσκετ εννοείς;Γιατί τόσα χρόνια που ήταν εκεί,τρέμαμε! :2funny: :2funny: :2funny:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Έτσι,για να μην ξεχνάτε που πάτε,που ήσασταν και που έχετε παραμείνει.
Γιατί οι τεράστιοι παίχτες προτιμούν τις τεράστιες ομάδες

Συνημμένα

• saras.jpg
    saras.jpg
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 15

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Δεν θα μπω καν στον κόπο να σε σχολιάσω , είναι και προχωρημένη η ώρα...αλλά απάντησε μου , αφού τα σαρώσατε όλα φέτος γιατί ασχολείστε με εμάς ???

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οι κουπες μου ειναι αμετρητες λαγε
στα 4 βασικα αθληματα πηρα 3 νταμπλ φετος
καταλαβες αποτυχημενε??

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
καταλαβες αποτυχημενε??
Το thread λέγεται "Μπάσκετ Ολυμπιακού",σωστά;ΜΠΑΣΚΕΤ,όχι πόλο,ούτε βόλλεϋ ούτε χόκεϊ.
Και σ'αυτό το άθλημα όπου σε πέτυχα...  :pipa2:...στην υγειά μου τον ήπιες.Φτιάξε άλλο thread και ονόμασέ το "3 στα 4 νταμπλ" να μην μπορώ να σου πω τίποτα.Αν και θα σου λέω για το 1 στα 4 που σου τα πήρα όλα.Και όσο εσύ θα μοου λες για double,εγώ λέω για triplε crown και μαλιστα στα μούτρα σου!
Κατάλαβες τώρα ποιος είναι ο αποτυχημένος; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
καταλαβες αποτυχημενε??
Από πότε τα αθλήματα χωρίζονται σε βασικά και...αναπληρωματικά;
Και ποια είναι τα κριτήρια;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Α, εσύ είσαι τελείως αστοιχείωτος. δεν ξέρεις τα βασικά αθλήματα ρε; μπέιζμπολ, χόκεϊ επί χόρτου, χόκεϊ επί πάγου και κρίκετ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Είναι τα ομαδικά αθλήματα που παρακολουθούνται πιο πολύ στην Ελλάδα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ελάχιστοι..παρόλ' αυτά είναι περισσότεροι απο το μπέιζμπολ, χόκεϊ επί χόρτου, χόκεϊ επί πάγου και κρίκετ.

κι αφού το παρακολουθούν ελάχιστοι, γιατί να το χαρακτηρίσουμε ''βασικό'' άθλημα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
κι αφού το παρακολουθούν ελάχιστοι, γιατί να το χαρακτηρίσουμε ''βασικό'' άθλημα;
Είναι το τέταρτο στη σειρά άθλημα που παρακολουθείται πιο πολύ, δε νομίζω να υπάρχει άλλο που μπορεί να μπει στη θέση του.
Το "ελάχιστοι" το είπα για όλα τα παιχνίδια της σεζόν, τα ντέρμπι τα παρακολουθούν περισσότεροι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κάτι που θυμήθηκα τώρα,
σε μια φάση στο ΟΑΚΑ κάτι είπε ο Μπαναώτης στον Τεόντοσιτς και αυτό απάντησε με το χαρακτηριστικό μορφασμό και τη κίνηση του χεριού:
Αει παράτα μας (μάλλον γιατί παίζει και το αει γαμήσου)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είναι το τέταρτο στη σειρά άθλημα που παρακολουθείται πιο πολύ, δε νομίζω να υπάρχει άλλο που μπορεί να μπει στη θέση του.
Το "ελάχιστοι" το είπα για όλα τα παιχνίδια της σεζόν, τα ντέρμπι τα παρακολουθούν περισσότεροι.

αυτοί όμως που κατά κύριο λόγο το παρακολουθούν είναι οι οπαδοί του ολυμπιακού γιατί πολύ απλά αυτός έχει επιτυχίες. αν δηλαδή σε 2 χρόνια ρίξετε λεφτά στο χαντμπολ κι αρχίσετε κι εκεί να έχετε επιτυχίες, αυτομάτως θα βάλετε και το χαντμπολ στα ''βασικά'' αθλήματα. κι έτσι τα ''βασικά'' θα γίνουν 5. εκτός κι αν παρατήσετε το πόλο, οπότε τα ''βασικά'' θα είναι πάλι 4 (με χαντμπολ αντί πόλο). σαν να λέμε, έχετε φτιάξει και ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
γενικα επειδη ακουω πολλες μαλακιες ειπα να ξαναμιλησω,το πολο ιδιως στην ελλαδα ειναι σχετικα δημοφιλες,εχει καμια 10αρια σερι συμετοχες σε ολυμπιαδα και πολυς κοσμος πανηγυρισε τα μεταλια τοτε,περαν τουτου σε ευρωπαικο επιπεδο ειναι αθλημα δημοφιλες σε αρκετα ανεποτυγμενα κρατη(ισπανια,ιταλια κτλ).α και μια ερωτηση πια ελληνικη ομαδα εχει παρει ευρωπαικες κουπες σε 3 διαφορετικα συλλογικα αθληματα ?και απλα πειτε μου ποσες αλλες ευρωπαικες ομαδες το εχουν κανει...αντε χαζουλιδες απο το βαζελοχωριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom