Πληρεις εχουν παιξει ελαχιστα φιλε. ;)χιλιες φορες την ΤΣΣΚΑ παρα με σιενα. οι ρωσοι δεν ειναι τοσο ισχυροι οσο περσι!
Συνεχιζουν να ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη,αυτο ειναι σιγουρο.
Πληρεις εχουν παιξει ελαχιστα φιλε. ;)χιλιες φορες την ΤΣΣΚΑ παρα με σιενα. οι ρωσοι δεν ειναι τοσο ισχυροι οσο περσι!
επετρεψε μου να διαφωνησω τους εχω δει φετος σε πεντε παιχνιδια και πιστεψε με δεν ειναι η περσινη ομαδα. με τους ιταλους εχεις προβλημα και αυτο φανηκε και περσι φετος που εχουν ενισχυθει ειναι πιο δυσκολα. ;)Πληρεις εχουν παιξει ελαχιστα φιλε. ;)
Συνεχιζουν να ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη,αυτο ειναι σιγουρο.
Δεν αντιλεγω οτι δεν εχουν παιξει ακομα στο περσινο επιπεδο.επετρεψε μου να διαφωνησω τους εχω δει φετος σε πεντε παιχνιδια και πιστεψε με δεν ειναι η περσινη ομαδα. με τους ιταλους εχεις προβλημα και αυτο φανηκε και περσι φετος που εχουν ενισχυθει ειναι πιο δυσκολα. ;)
ποσο ειναι 37 η 38?Ξεχασα και τον γερολυκο τον Αριελ
Ελα ντε εχω χασει το μετρημαποσο ειναι 37 η 38?
αντεχει το θηριο!!! ;)Ελα ντε εχω χασει το μετρημα
Πηγα και το τσεκαρα.36 στα 37 ειναι ;)
επετρεψε μου να διαφωνησω τους εχω δει φετος σε πεντε παιχνιδια και πιστεψε με δεν ειναι η περσινη ομαδα. με τους ιταλους εχεις προβλημα και αυτο φανηκε και περσι φετος που εχουν ενισχυθει ειναι πιο δυσκολα. ;)
αυτο το ειδες lalak? πως σου φαινεται?Α!! και να μην ξεχασω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα βρουμε μπροστα μας και ενα "παλιοφιλο" ο[size=30pt] μασιγιαουσκας[/size] μαλλον θα παιξει μεχρι το τελος της χρονιας στην [size=30pt]προκομ!!![/size]
η κληρωση της euroleague...
GROUP E
TAU CERAMICA
OLYMPIACOS
AJ MILANO
ASSECO PROKOM
GROUP F
REGAL FCB
REAL MADRID
MACCABI ELECTRA
ALBA BERLIN
GROUP G
UNICAJA
LOTTOMATICA ROMA
PANATHINAIKOS
PARTIZAN BELGRADE
GROUP H
CSKA MOSCOW
MONTEPASCHI SIENA
FENERBAHCE ULKER
CIBONA
πηγη
ναι ρε μαστερ!
εχεις να φας κραξιμο που δεν λεγεται
καλα προφητη μου το αποθηκευω το post αυτοΚαλα χειροτερο απο εκεινο που χες φαει με την Ρωσια στο ευρωπαικο δεν θα ειναι παντως
Μην γινει μονο προσεχε
Εσυ ξερεις με ποιον μιλας
Ρε lalaaaaaaaaaaaaaak copy paste την κλήρωση έκανες;
Μόνο στον όμιλο του Παναθηναϊκού έκανες ένα cut στο Παναθηναϊκός και το έκανες paste στην πρώτη θέση.