Επισκέπτης
Βλεπω τον Γιαννακη σε λιγο να παιρνει τον...
καλα η μακαμπι χανει 13 ποντους αρχιδια θα κερδισειη πλακα θα ειναι να κερδισει η μακαμπι και να χασουμε εμεις απο τη λεμαν...
πουλο...Βλεπω τον Γιαννακη σε λιγο να παιρνει τον...
ο γιαννακης θα μεινει στην ομαδα και θα ειναι ο προπονητης στην αυτοκρατορια που θα δημιουργηθει....
Για το Γιαννάκη διαφωνείς ή για την αυτοκρατορία?
ο γιαννακης θα μεινει στην ομαδα και θα ειναι ο προπονητης στην αυτοκρατορια που θα δημιουργηθει....
για τον γιαννακη η απορια η για την αυτοκρατορια;;;;
Και τα 2 μου φαινονται απιθαναΓια το Γιαννάκη διαφωνείς ή για την αυτοκρατορία?
ηρεμα λαλακ....ετσι και αλλοιως δεν στοιχιζει η ηττα...Τελος το ματσακι ..
Δεν πειραζει παιδια παμε για το επομενο
Βοηθηστε το μαλακα τον Μπουρουση να βγαλει τη σωβρακοφανελα που φοραει !
γιαννακης ποιος ειναι;;;;αυτος που κατεβασατε την αφισα του απο το οακα επειδη ηρθε σε εμας;;;;Και τα 2 μου φαινονται απιθανα
Περα απο την πλακα τωρα,με τον Γιαννακη στον παγκο απλα ξεχαστε το.Χωρις αυτον το συζηταμε οσο θελετε εφοσον λεφτα βαζετε με το τσουβαλι.
Αν δωσετε στον Μεσινα 10 εκ.χαρτια τον χρονο μπορει να το κανει το ψυχικο.
Δεν υπαρχουν καλοι προπονητες παντως.Εχεις καναν αλλο σε εκτιμηση?
Μόνο τον ΖέλιμιρΔεν υπαρχουν καλοι προπονητες παντως.Εχεις καναν αλλο σε εκτιμηση?
ηρεμα λαλακ....ετσι και αλλοιως δεν στοιχιζει η ηττα...
ηρεμια θελει...δεν χασαμε κατι...συμφωνω οτι η ομαδα δεν παιζει καλα και εχει φθινουσα πορεια αλλα δεν πρεπει να κανουμε υπομονη;;;;
μπα τελειωμενος ειναι αυτος,δεν βλεπεις που τα φορτωνει στους παιχτες;;;;Μόνο τον Ζέλιμιρ
ειπαμε η ομαδα δεν παιζει μπασκετ τωρα τελευταια...βλεπουμε...εχεις δικιο φιλε μου σ αυτο ,εξαλλου το 97 που τα σηκωσαμε ολα η ομαδα στο τελος τα σαρωσε ολα ενω στην αρχη πηγαινε για διαλυση...
απλα οσο βλεπω το ματς τρελενομαι ετσι οπως παιζουνε
Κομπλεξ με τον Γιαννακη μπορει να υπαρχει.Και εγω δεν γουσταρα να βλεπω την φατσα του καθε φορα που πηγαινα στο γηπεδο.Επομενως κομπλεξ,ξεκομπλεξ καλα εκαναν και το ξηλωσαν το λαβαρο.γιαννακης ποιος ειναι;;;;αυτος που κατεβασατε την αφισα του απο το οακα επειδη ηρθε σε εμας;;;;
καθολου κομπλεξ δεν εχετε...