stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Και εδω με καταπληκτικη εικονα
Τραγικος στο πρωτο ημ.!!!!
Τραγικος στο πρωτο ημ.!!!!
οτνα πρεπει θα μαστε καλοι...νωρις ειναι ακοματραγικα τα γκαρν(εκτος λουκας-παπαλουκα). πρεπει ο τεοντοσιτς με τον σπανουλη να εχουν κανει μαζι 10-12 λαθη!ελεος!Στο 3 μεγαλο προβλημα...Και ειχα πολλες ελπιδες για τον μικρο τον Παπανικολαου..Ποτε θα δειξει επιτελους αν αξιζει?Κεσελι ψυχολογικο προβλημα απο τα 6,75.Αντε να δουμε.Στον ιβκοβιτς στηριζομαι.
Κι εγω το πιστευω αυτο...Γι'αυτο ειπα οτι στηριζομαι στον Ντουντα...Κι οταν ειχαμε κανει το τριπλ κραουν η ομαδα στα πρωτα παιχνιδια δεν βλεποταν...οτνα πρεπει θα μαστε καλοι...νωρις ειναι ακομα
ειχαμε χασει μεχρι και απο τον βαο...μας κανει κακο που το πρωταθλημα αργησε να αρχισει και επεσε και η απεργια...σε ολους κανει κακο ποσο μαλλον σε εμας που μαστε και σαν ομαδα νεα...ιδωμεν...Κι εγω το πιστευω αυτο...Γι'αυτο ειπα οτι στηριζομαι στον Ντουντα...Κι οταν ειχαμε κανει το τριπλ κραουν η ομαδα στα πρωτα παιχνιδια δεν βλεποταν...
νεστεροβιτσ στη ζομπιλαντ...νιλσεν ξυλοκοπος..τριαρι αγνοειται..
Καλα εσυ το παραχεσες!!!3-4-5 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!! ουτε για Α2 δεν κανουν....
δηλαδη εσυ περιμενες αποψε να καταλαβεις ποιοι ειναι νεστεροβιτσ και νιλσεν;;Καλα εσυ το παραχεσες!!!
Οχι ρε φιλαρακι βεβαια!!!! Τους ξερω και πολυ καλα μαλιστα, και δεν ειναι αυτο που δειξαν σημερα ...δηλαδη εσυ περιμενες αποψε να καταλαβεις ποιοι ειναι νεστεροβιτσ και νιλσεν;;
φιλε μου 4 χρονια παιρνω διαρκειας στο μπασκετ, δεν νομιζω οτι ειχαμε ποτε τα τελευται χρονια χειροτερα 3-4 απο αυτους τους 2!!! εχω ριξει τα αμετρητα μπινελικια στον μπαναοτη αλλα στην περσινη ομαδα ουτε στις προπονησεις δεν θα εμπαιναν, μαλακα προπονητη ειχαμε τα προηγουμενα χρονια!!Οχι ρε φιλαρακι βεβαια!!!! Τους ξερω και πολυ καλα μαλιστα, και δεν ειναι αυτο που δειξαν σημερα ...
Αλλα εσυ τα μηδενισες ολα !!!
Tι λες ρε αδερφε τοσα πολλα...????φιλε μου [size=20pt]4 χρονια παιρνω διαρκειας στο μπασκετ[/size], δεν νομιζω οτι ειχαμε ποτε τα τελευται χρονια χειροτερα 3-4 απο αυτους τους 2!!! εχω ριξει τα αμετρητα μπινελικια στον μπαναοτη αλλα στην περσινη ομαδα ουτε στις προπονησεις δεν θα εμπαιναν, μαλακα προπονητη ειχαμε τα προηγουμενα χρονια!!
ας πιούμε στην υγειά του μαλάκα τότεπροεδροι αν κατι δουν τα σκανε...