Επισκέπτης
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑΑΑΑ
Εκει που ενωνονταν τα δυο χερια στην εξεδρα επρεπε να κανουν 'πετρα, ψαλιδι , χαρτι' σαν το αβαταρ του αλλουΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
Έλα ρε,μάθατε επιτέλους να κάνετε χωρογραφίες?Έστω και σε μικρή εξέδρα,είναι καλό για αρχή!
Φίλε μου για το ΣΕΦ λέω,στο προχθεσινό ματς με την Μάλαγα στο μπάσκετ,στις φωτό που έχουν βάλει τα παιδιά πιο πριν.Σε μικρή εξέδρα....σε ολόκληρο Καραϊσκάκη???Μικρό και αυτό...ακόμα πιό μικρό και απο το 1 πέταλο του...ΟΑΚΑ....
και μακάρι να ασχολούνται με αυτά οι οπαδοί και όχι με το πώς θα μαχαιρώσουνε τους διπλανούς τους και πόσο ξύλο θα τους ρίξουνε στον επόμενο αγώνα...
Επιτέλους παίζει καλά ο Παπαλουκάς.50-31 το ημιχρονο
Ακαταλληλο για ανηλικους
θα μας βλεπουν οι οπαδοι της χερτα και θα κλαινεΕπιτέλους παίζει καλά ο Παπαλουκάς.
Δεν θα περάσει κανένας άλλος ζωντανός φέτος από το ΣΕΦ.
Πάμε Βερολίνο ρεεεεε
θα μας βλεπουν οι οπαδοι της χερτα και θα κλαινε
ειναι τραυματιας ο βασιλοπουλος ασχετεΠοιός Παπαλουκάς παίζει καλά, ρε? Γιατί ο Θοδωρής δεν είναι... Αυτού του ανθρώπου δεν τόυ πάει καθόλου το λιμάνι.. Σε κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερος... Κατά τη γνώμη μου πρέπει να φύγει, αν και εμένα με συμφέρει να μείνει..!!!
Ο Βασιλόπυλος άρχισε να πηγαίνει καλά πέρσι, και ξαφνικά φέτος τον εξαφάνισαν..
Φυσικά δεν του άρεσε να έρθει στον Παναθηναικό!!!
Ποιός Παπαλουκάς παίζει καλά, ρε? Γιατί ο Θοδωρής δεν είναι... Αυτού του ανθρώπου δεν τόυ πάει καθόλου το λιμάνι.. Σε κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερος... Κατά τη γνώμη μου πρέπει να φύγει, αν και εμένα με συμφέρει να μείνει..!!!
Ο Βασιλόπυλος άρχισε να πηγαίνει καλά πέρσι, και ξαφνικά φέτος τον εξαφάνισαν..
Φυσικά δεν του άρεσε να έρθει στον Παναθηναικό!!!