You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δεν βρίσκουνε κάσα και το αναβάλλειο σπιν σπαν πεθανε???
Επισκέπτης
γαμω το σπιτι του..Δεν βρίσκουνε κάσα και το αναβάλλει
ξερω κατι τρυπερ απο αγιο δομινικο..
λες να ξερουν απο βουντου???
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Δεν τα εμαθες????ο σπιν σπαν πεθανε???
Σε επαιρνα τηλ. να παμε μαζι στην κηδεια αλλα το γαμω κινητο σου δεν επιανε...!!!
Επισκέπτης
την παρασκευη να εχεις πλυθει καλα στρακι..Δεν τα εμαθες????
Σε επαιρνα τηλ. να παμε μαζι στην κηδεια αλλα το γαμω κινητο σου δεν επιανε...!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Την Παρασκευη θα ειμαι σε ενα πλοιαριο...
Επισκέπτης
στα παπαρια μου..Την Παρασκευη θα ειμαι σε ενα πλοιαριο...
εγω θα ειμαι στον ναο & ΘΑ ΒΡΙΖΩ τον μαλακα που μας εχει φορτωσει το σαπακι τον οσκαρ..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εκτος του οτι εισαι σπαμμερ, και μιλας για ποδοσφαιρο σε λαθος θρεντ...!!!στα παπαρια μου..
εγω θα ειμαι στον ναο & ΘΑ ΒΡΙΖΩ τον μαλακα που μας εχει φορτωσει το σαπακι τον οσκαρ..
Κλασε μας μια μαντρα αρχιδια με τον Ερνεστο....
Ομοναδικος εισαι πλεον μαζι με τον παπαρα τον κυρ Νικο που δεν γουσταρουν Ερνεστο...
Τον ακουσες τον "χοντρο" χτες ε???? Μην τυχον και πιασεις απο εδω και περα στο στοματακι σου τον Ερνεστο, απειλησε κοσμο χτες ο "χοντρος"!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άσε που όσους δεν γουσταρουν τον βαλβίδα ΔΕΝ θα μπαίνουν στο γήπεδο,Εκτος του οτι εισαι σπαμμερ, και μιλας για ποδοσφαιρο σε λαθος θρεντ...!!!
Κλασε μας μια μαντρα αρχιδια με τον Ερνεστο....
Ομοναδικος εισαι πλεον μαζι με τον παπαρα τον κυρ Νικο που δεν γουσταρουν Ερνεστο...
Τον ακουσες τον "χοντρο" χτες ε???? Μην τυχον και πιασεις απο εδω και περα στο στοματακι σου τον Ερνεστο, απειλησε κοσμο χτες ο "χοντρος"!!!!
γιατί ως γνωστόν τα κλειδιά τα έχει το μυρμίγκι
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αλλη μια μαλακια στο μπασκετικο οσφπ..με την αποχωρηση κλειζα-τσιλι-σοφο ο οσφπ εχει αποδυναμωθει πολυ στο ζωγραφιστο..Kυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...!!!
Ομηρικες μαχες προβλεπονται μεταξυ χοντρου και "πιτσαδορου-ταβερνιαρη"...
Υγ. ο" πιτσαδορος-ταβερνιαρης" πλεον ειναι κατι σαν τεχνικος συμβουλος στην Μακαμπι...
δινουν 25 χρονων παικτη,που συνεργαζεται αψογα με το φραγκοφονουλη(φαινεται στην εθνικη)
για να φερουν εναν 34αρη που χει να παιξει μπασκετ 2 χρονια και βγαζει το ψωμακι του πια μονο με το σουτ του απο μεση αποσταση(δουλεια για την οποια εχεις και το μπουρουση)...
μαλλον επεσε μιζουλα στο σοφο...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τι λαθη ρε παιδες???
Αφου ο "παππους" τετοια ομαδα θελει να φτιαξει, πιτσιρικαρια με 2-3 εμπειρους παιχτες.
Αφου ο "παππους" τετοια ομαδα θελει να φτιαξει, πιτσιρικαρια με 2-3 εμπειρους παιχτες.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
για τα πιτσιρίκια καλά κάνειΤι λαθη ρε παιδες???
βλέπει με προοπτική πενταετίας
για τις θέσεις που παίρνει είναι το παράξενο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δες τι εχεις να αντιμετωπισεις στο 3-4-5 του βαζελου ρε στρατ...Τι λαθη ρε παιδες???
δεν πας πουθενα με τον παλαιμαχο..
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κι όχι μόνο αυτόδες τι εχεις να αντιμετωπισεις στο 3-4-5 του βαζελου ρε στρατ...
ο νεστέροβιτς θα χρειαστεί κάποιο καιρό προσαρμογής από τον παράδεισο του ΝΒΑ
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Δεν διαφωνω ρε συ, απλα σου λενε οι Αγγελοπουλοι εχω ριξει τοσα μυρια και τπτ δεν εχω κανει.δες τι εχεις να αντιμετωπισεις στο 3-4-5 του βαζελου ρε στρατ...
Ας δοκιμασω σου λεει και το αλλο ακρο (πολυ μικροτερο μπατζετ) προπονητης που δουλευει πολυ με πιτσιρικαρια μπας και....
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Nτουντα εισαι πραγματικα ενας τεραστιος προπονητης....
Mε τις σημερινες σου δηλωσεις ομως εβγαλες κακια και αλλαζονεια γιατι οταν εισαι πραγματικα μεγαλος αφηνεις τους αλλους να μιλανε για εσενα.
Eπισης δεν ξεχνω πως κατεστρεψες την ομαδα του 97 μεσα σε μια νυχτα παιρνοντας ολα τα πουλεν σου(βουκσεβιτς) οπως καλη ωρα και τωρα......
Περιεργα πραγματα
Mε τις σημερινες σου δηλωσεις ομως εβγαλες κακια και αλλαζονεια γιατι οταν εισαι πραγματικα μεγαλος αφηνεις τους αλλους να μιλανε για εσενα.
Eπισης δεν ξεχνω πως κατεστρεψες την ομαδα του 97 μεσα σε μια νυχτα παιρνοντας ολα τα πουλεν σου(βουκσεβιτς) οπως καλη ωρα και τωρα......
Περιεργα πραγματα
Nτουντα εισαι πραγματικα ενας τεραστιος προπονητης....
Περιεργα πραγματα
Δεν την κατάστρεψε ο Ντούντα ... την κατάστρεψε ο Κόκκαλης (ο Ντούντα έδιωξε το Ρίβερς ?).
Η ιστορία πήγε να επαναληφθεί και στο ποδόσφαιρο, αλλά εκεί τον στρίμωξαν γιατί τα συμφέροντα είναι μεγαλύτερα.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
+10000000000000 σε ολα...Nτουντα εισαι πραγματικα ενας τεραστιος προπονητης....
Περιεργα πραγματα
εδιωξε σιγαλα,εφερε καρνισοβας
ειχε καταντησει το σεφ εξοχικο..περασε η μπαρτσα,ο παο,ο παοκ κλπ...
Επισκέπτης
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Nτουντα εισαι πραγματικα ενας τεραστιος προπονητης....
Περιεργα πραγματα
Υ.Γ ο σπανουλης πεθανε???