dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τι αυτιά έχει ο πούστης... δορυφορικά πιάτα.. πιάνει και νόβα.
γιαυτο δεν κουρευοτανε,φετος ειπε ν αλλαξει...
τι αυτιά έχει ο πούστης... δορυφορικά πιάτα.. πιάνει και νόβα.
Και σκεφτηκε ρε παιδια οτι πριν μερικους μηνες, ειχε πει ο Γιαννακης στον Τεοντοσιτς οτι δεν κανει για ολυμπιακο να παει καπου δανεικος
μιλος αλητη τους γαμησες το σπιτι.
που περυσι στον αντιστοιχο τελικο τον ειχε εκτος 12αδας?Και σκεφτηκε ρε παιδια οτι πριν μερικους μηνες, ειχε πει ο Γιαννακης στον Τεοντοσιτς οτι δεν κανει για ολυμπιακο να παει καπου δανεικος
ερκοτιτσα ΠΑΡΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το κύπελο.
δεν ήρθε η ώρα ακόμα για τον ολυμπιακό να κερδίσει τον αιώνιο σε παιχνίδι τίτλου.
όταν φύγει αυτή η φουρνιά,τότε.
βέβαια όσο η μπάλα είναι στρογγυλή.......
Υ.Γ2 η παναθα θα τιμωρηθει για τα συνθηματα που φωναζαν τα πουστρακια την ωρα του εθνικου υμνου???(καλα εκαναν,ρητορικο ειναι το ερωτημα)..
σωστοςγιατι πιστεύει κανεις γαυρος, οτι ο γιαννακης πηρε το κυπελο?
οι παιχτες το πηραν!
Μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω ακουσει!!!γιατι πιστεύει κανεις γαυρος, οτι ο γιαννακης πηρε το κυπελο?
οι παιχτες το πηραν!
Μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω ακουσει!!!
Κλαψε και εσυ !!!
+1.000.000.000.000.000.000σκατομπασκετ παιζει ο Ολυμπιακός. το κλασικό του γιαννακη. ΜΗΔΕΝ συστημα/αυτοματισμοί, ξύλο στην αμυνα και οτι βγει. ειμαι βεβαιος οιτ οι φιλοι της ομαδας δεν γουσταρουν αυτο που βλεπουν.
βεβαια, με το προχθεσιο παναθηναικο, ολα μορουσαν να συμβουν. και συνέβησαν.
Ε βεβαια.... Καμια αλλη μαλακια θα ακουσουμε?σκατομπασκετ παιζει ο Ολυμπιακός. το κλασικό του γιαννακη. ΜΗΔΕΝ συστημα/αυτοματισμοί, ξύλο στην αμυνα και οτι βγει. ειμαι βεβαιος οιτ οι φιλοι της ομαδας δεν γουσταρουν αυτο που βλεπουν.
βεβαια, με το προχθεσιο παναθηναικο, ολα μορουσαν να συμβουν. και συνέβησαν.
+1.000.000.000.000.000.000
στο κουτουρου..
οτι κατσει..
όμως.... μπορεί κάποιος να διακρίνει και κάποια συμβολή του Γιαννάκη. μόνο στην άμυνα
Ναι για τον Μιλος συμφωνω... Οι αλλοι δυο δεν υπηρχαν καν,γιατι βεβαια και οι ομαδες τους ηταν τραγικες,αλλα δεν παυει οτι ηταν τραγικοι και κυριως ο Λινας...ο ολυμπιακος φετος ειναι πιο πληρης απο ποτε σε παιχτες, αλλα ο προπονητης του ειναι λιγος
αν θυμαστε στο γιορομπασκετ ο μιλος, ο κλειζα ο χαλπεριν και ο μπουρουσης ηταν απ τους καλυτερους για τις ομαδες τους
Ε βεβαια.... Καμια αλλη μαλακια θα ακουσουμε?
Σκατομπασκετ η ομαδα που σε ευρωλιγκα και πρωταθλημα εχει μ.ο ποντων στην επιθεση 86 και κατι...
Και ο μ.ο των νικων του στο Σ.Ε.Φ ειναι λιγο πανω λιγο κατω στους 20!!!