Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπαναωτη το νου σου στα ρωσιδια..
Υ.Γ στις 20 ξυριζουν τον γαμπρο..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Να σε δω στις 20 τι θα γραφεις...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ρε σεις άν ο Μπαναώτης πάρει το Πρωτάθλημα τι θα λέτε μετά;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακαρι να παρει και τρεμπλ πανω απ ολα ο ολυμπιακος...
αλλα οτι ο γιαννακης ειναι ενας αποτυχημενος, καθυστερημενος κλαψομουνης, ηττοπαθης, δεν αλλαζει τι να κανουμε

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=7138468]
[size=20pt]Τεόντοσιτς: «Όπως και να είναι ο ΠΑΟ, θα χάσει»[/size][/url]

Τα σημαντικά σε Ελλάδα και Ευρώπη έρχονται και ο Μίλος Τεόντοσιτς στέλνει... μήνυμα στον Παναθηναϊκό. «Αν εμείς είμαστε ομάδα που δεν χάνει, τότε δεν θα έχει καμία σημασία πως θα είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως και να είναι, θα χάσει», δήλωσε ο Σέρβος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού στο περιοδικό «All Star Basket».

Ερωτηθείς τι έχει αλλάξει φέτος για τον ίδιο, απαντά: «Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται περισσότερο και αυτομάτως νιώθω καλύτερα. Ενδεχομένως φέτος να είμαι πιο έτοιμος σε σχέση με πέρυσι, αφού ένας χρόνος στο μπάσκετ δεν είναι μικρό διάστημα. Πλέον όμως, οι ευθύνες μου είναι περισσότερες. Δεν υπάρχει το άλλοθι ότι έχω μικρό χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα ποντάρει πάνω μου και πρέπει να δικαιώσω όσους με πίστεψαν».

Στο τι έχει αλλάξει συνολικά στον Ολυμπιακό, εξηγεί: «Είμαστε πιο δεμένοι, αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Επίσης, η μεταγραφή του Κλέιζα αποδεικνύεται κομβική. Ο Τσίλντρες είναι σε εκπληκτική κατάσταση, οι ψηλοί μας αποδίδουν καλά σε άμυνα και επίθεση».

Σχολιάζοντας τις σχέσεις του με τον Γιαννάκη τονίζει: «Στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά και η απορία μου είναι πώς προέκυπταν. Πάντα οι σχέσεις μου με τον κόουτς Γιαννάκη και τους υπόλοιπους προπονητές της ομάδας ήταν σχέσεις καθηγητών και μαθητή. Ο κόουτς Γιαννάκης με έχει βοηθήσει πολύ από τη στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία μας, με έχει μάθει πολλά. Έπαιζε στη θέση μου και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας».

Στη συνέχεια... προειδοποιεί τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό: «Πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με εμάς και μετά με αυτούς. [size=20pt]Αν εμείς είμαστε ομάδα που δεν χάνει, τότε δεν θα έχει καμία σημασία πως θα είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως και να είναι, θα χάσει.[/size] Τον τελικό Κυπέλλου έχουμε καιρό να τον σκεφτούμε. Είναι πολύ καλό για μας ότι στο πρώτο ντέρμπι κερδίσαμε και μάλιστα εύκολα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει κάποια προβλήματα, όμως και πάλι τα πάντα έχουν να κάνουν με εμάς».

Τέλος, για την προσπάθεια πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Euroleague, επισημαίνει: «Στο Top16 ξεκίνησαν οι πραγματικοί αγώνες. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν, ούτε να πέσουμε στην παγίδα και να πιστέψουμε ότι τύχαμε σε εύκολο όμιλο».

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Aπο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε
O αμποτ και ο κοστελο εχουν τους
δυο καλυτερους ελληνες ψηλους και παιζουν με τον αχιλεα γραματικοπουλο,
κρατανε 2 ταιμ αουτ για τα τελευταια 20΄΄ που εχουν κριθει ολα.
Oι αλλοι 2 βιογραφοι γραφουν την βιογραφια τους.
O μανατζερ μουγκος και ο μεγαλος αρχηγος παιρνει 3 εκ. και παιζει λες και μας κανει χαρη.
Ξεχασα και το τριαρι που εχει σπασει ολα τα κοντερ ηλιθιοτητας... :jerking:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαρουσι για γιουρουσι

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Μακαρι να παρει και τρεμπλ πανω απ ολα ο ολυμπιακος...
αλλα οτι ο γιαννακης ειναι ενας αποτυχημενος, καθυστερημενος κλαψομουνης, ηττοπαθης, δεν αλλαζει τι να κανουμε
αυτο ξαναπεστο!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Aπο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε
O αμποτ και ο κοστελο εχουν τους
δυο καλυτερους ελληνες ψηλους και παιζουν με τον αχιλεα γραματικοπουλο,
κρατανε 2 ταιμ αουτ για τα τελευταια 20΄΄ που εχουν κριθει ολα.
Oι αλλοι 2 βιογραφοι γραφουν την βιογραφια τους.
O μανατζερ μουγκος και ο μεγαλος αρχηγος παιρνει 3 εκ. και παιζει λες και μας κανει χαρη.
Ξεχασα και το τριαρι που εχει σπασει ολα τα κοντερ ηλιθιοτητας... :jerking:
Ξυπνησαν και οι "νεκροι" να σχολιασουν αγωνα του Ολυμπιακου....!!!  Αντε τον πουλο ρε καστανα!!

Ετσι παιδια ξεκινατε να χτυπατε,μετα απο μια ηττα!!    Βαρατε αλυπητα :jerking:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ξυπνησαν και οι "νεκροι" να σχολιασουν αγωνα του Ολυμπιακου....!!!   Αντε τον πουλο ρε καστανα!!

Ετσι παιδια ξεκινατε να χτυπατε,μετα απο μια ηττα!!    Βαρατε αλυπητα :jerking:

Aντε ρε ασχετιδη που μου μαθες το basket απο εφημεριδες , θα μου την πεις κιολας    :2funny: :2funny:
Στα χω πει και απο κοντα ρε μοσχαροκεφαλε : O γαυρος θα παρει πρωταθλημα φετος , οχι επειδη εισαι καλος εσυ , αλλα επειδη ο αλλος
εχει χαλια που δεν προλαβαινει να τα μαζεψει φετος ο σερβος ...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
οσες φορες και να το πουμε ειναι λιγο..ο γιαννακης ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ανικανος για πρωταθλητισμο και να διαχειριστει τετοιο μπατζετ που του δινουν οι Αγγελοπουλοι..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε μαλακα νευριαζω γιατι σχολιαζεις το ματς χωρις να το εχεις δει...

Διαβασες λιγο τα σχολια απο διαφορα σαιτ,και καθεσαι και γραφεις εδω μετα.

Τοσο καιρο που η ομαδα πηγαινε "τραινο" δεν εγραψες τπτ,και σημερα που εχασε ενα αγωνα ....

Για αυτο  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :grin: :grin: :grin: :grin:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
στρατηγε μου δεν χρειαζεται να τσιμπας και να φορτωνεις..ετσι κι αλλιως για νικη στο ΟΑΚΑ πηγαιναμε για νικη παμε παλι..δεν αλλαξε και κατι... :sunglasses:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω το ξερω αδερφε μου αυτο...  Απλα ο lalak ενω ξερει οσο μπασκετ δεν ξερουμε ολοι εδω μεσα !!!   Σχολιαζει κατι χωρις να το δει... :2funny: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
STRATIGE αντε και γαμησου ταγαρι ! Απο το γηπεδο γυρισα ...
Τι θες να κανω ρε , να καθομαι να σχολιαζω και τις προπονησεις της ομαδας για να εχω αποψη ?

Η μηπως δεν συμφωνεις σε αυτα που ειπα πριν ?

Που ειναι ρε μαλακα  ο Παπαλουκας , που  εχει ρεψει απο τις  πουτσες που ριχνει στην Τσεκουρα και δεν μπορει να παρει τα ποδια του  ?
Βασιλοπουλος ο πιο ευνοημενος μπασκετμπολιστας που εχει κοροιδεψει ολον τον κοσμο με την αμυνα του την καλη που παιζει ?
Μαλακα αυτος παιρνει ενα μυριο το χρονο !!!!! Χειροκροτα τον εσυ , και αμα θες σου λεω πριβε τη ομαδα ειναι και αν γουσταρει  που παιζει στον Ολυμπιακο
Οι Αγγελουπουλοι αγαπανε το basket αλλα ειναι ασχετοι αγορι μου , Ο Γιαννακης  τους μαζευει σπιτι του και τους δειχνει κασετες απο τοτε που επαιζε στον Αρη , τους πουλαει ποιημα φιλαρακι μου γι αυτο δεν φευγει ....

Αντε τα λεμε και σε γραφω στ αρχιδια μου , δε σχολιαζω ξανα κατσε και γραψε μονος σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom