Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μουνοπανο μπαναωτη κανονισε σημερα..
ξερεις εσυ..

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Να χάσουμε, μπας και φύγει ο μπαναώτης. Μας τα έχει κάνει πεπόνια, δεν αντέχουμε άλλο.

Επισκέπτης
Να χάσουμε, μπας και φύγει ο μπαναώτης. Μας τα έχει κάνει πεπόνια, δεν αντέχουμε άλλο.
μπααααα..θα το πιουμε ολο το πικρο ποτηρι..ειναι μαλακες οι αγγελοπουλοι..πριβε κλαμπ το εχουν κανει..μονο που δεν εχουν παρει ακομη χαμπαρι τι εχει να γινει οταν ξεφυγουμε πραγματικα..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και ποιον θα φερεις?

Μαλλον δεν γνωριζετε καλα την αγορα αυτην την στιγμη...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μπορεί η αγορά αυτή τη στιγμή να μην έχει τους καλύτερους διαθέσιμους προπονητές.
Όμως, φίλε, δεν θέλω να βλέπω στον πάγκο της ομάδας ένα άτομο έτοιμο να κλάψει, χωρίς νοοτροπία νικητή (ως προπονητής, εννοώ), χωρίς ικανότητα να επιβληθεί στους παίχτες, χωρίς σχέδιο, χωρίς τίποτα.
Στον πάγκο θέλω αλεπού. Κι ας τον λένε Σφαιρόπουλο, Ελληνιάδη, Πεδουλάκη, Ζούρο, Μαρκόπουλο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έστω και ως προσωρινή λύση. Δεν χρειάζεται να έρθει ο Ντ' Αντόνι ή ο Μεσίνα τώρα. Ας έρθουν αργότερα. Το θέμα είναι να φύγει ο Μπαναώτης.
Ο Κλέιζα βάζει 20 πόντους στο χαλαρό με τον Μπαναώτη. Με Γκέρσον θα έβαζε 50 και με Καζλάουσκας 40. Τι να λέμε τώρα...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
του χρονου τον μεσινα..
Ναι θα φυγει ο Μεσινα απο την Ρεαλ μετα απο ενα μολις χρονο...

Μαλακιες λες...

Τον ειδαμε και αυτον, η πουτανα της Μπαρτσα εχει γινει, 25 στο κεφαλι εφαγε προχθες στην εδρα του...
Αν γινοταν εδω θα τον ειχαμε φαει ηδη...

Και να πεις, μια ηττα εκτος προγραμματος εχει κανει ο Μπαναωτης με τον Πανθηρωνιο... Οποτε τον πουλο οσοι δεν γουσταρετε και στο τελος της χρονιας που τελειωνει και το συμβολαιο του κανουμε και το ταμειο...

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ρε pleasuregiver, που ειναι το ωραιο avantar που αγαπησαμε με τα οργια?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αδερφια, τα εσοδα απο το σημερινο ματς πανε σε ενα τετραχρονο με σοβαρα προβληματα υγειας.
Οσοι μπορειτε, ευκαιρια ειναι..
Εξαλου το παιχνιδι προσφερεται ακομα και για οικογεννειες..

Επισκέπτης
Αδερφια, τα εσοδα απο το σημερινο ματς πανε σε ενα τετραχρονο με σοβαρα προβληματα υγειας.
Οσοι μπορειτε, ευκαιρια ειναι..
Εξαλου το παιχνιδι προσφερεται ακομα και για οικογεννειες..
αδελφε δωσε λογ/σμο να τα βαλουμε κατ ευθειαν..
οσο για το τελευταιο μην εισαι τοσο σιγουρος γιατι αμα γινει η στραβη,να δω απο που θα φυγουν οι οικογενειες..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
αδελφε δωσε λογ/σμο να τα βαλουμε κατ ευθειαν..
οσο για το τελευταιο μην εισαι τοσο σιγουρος γιατι αμα γινει η στραβη,να δω απο που θα φυγουν οι οικογενειες..

οχι και στραβη με τα πιτσουνια ρε πλεζουρα..

Για λογαριασμο δεν εχω μαθει κατι. μπορει να κυκλοφορει ομως σε κανα επισημο σαιτ του Θρυλου..

Επισκέπτης
οχι και στραβη με τα πιτσουνια ρε πλεζουρα..

Για λογαριασμο δεν εχω μαθει κατι. μπορει να κυκλοφορει ομως σε κανα επισημο σαιτ του Θρυλου..
αμα μαθεις,ποσταρισετο..
οσο για τα πιτσουνια,μην ορκιζεσαι..

Επισκέπτης

Δεν λεει κατι για λογαριασμο παντως...
Επιπλέον η Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα βρίσκεται δίπλα στον μικρό Βαγγέλη, θα στηρίξει αποφασιστικά αυτή τη προσπάθεια με μια σειρά απο πολύ σημαντικές ενέργειες με κύριο και τελικό στόχο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του μικρού Βαγγέλη.

αντε γαμηθειτε κυριοι αγγελοπουλοι..
καλο το μαρκετινγκ & οι αμερικανιες,αλλα εδω το ξεφτιλισατε τελειως..
αμα θελατε να στηριξετε τον μικρο βαγγελη,θα το κανατε αθορυβα & με μεγαλη ανεση..
τα μουτρα σας θελετε να προωθησετε γι' αυτο ΑΝΤΕ & ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom