Νέα

Mπασινάς στον Θρύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την απόκτηση του Mπασινά από τον Θρύλο;

• Nαι, επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι, όλα μπορεί να γίνουν.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Mου είναι αδιάφορο στα αρχίδια μου και ο γαύρος και ο βάζελος.

• Eίμαι OΣΦΠ και δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον πούστη.

• Eίμαι ΠAO και θα τον ήθελα πίσω στον Παναθηναϊκό

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχουν φτιαξει μια δικη τους κοσμαρα εχουν μπει μεσα κλεισανε την πορτα και γεια χαρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Και νομιζουν οτι ειναι και τιποτα γαματοι που πανε και κοντρα στο κατεστημενο του Κοκκαλη και τετοιες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Και στην τελικη τιυς πιανουν κωτσους οι σωφερ και οι κοντορουφιανοι οι βανδηδες......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτοί είναι...για γέλια

Συνημμένα

• hintgrolympiakos.jpg
    hintgrolympiakos.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 24

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αυτοί είναι...για γέλια
Αλλα τοσα μπορω να σου βγαλω εγω για τους πρασινους και για τους κιτρινους....
Με την διαφορα οτι αυτοι που λες εσυ για γελια ειναι κουποσυλλεκτες,ενω αυτοι που λεω εγω ειναι ΚΑΡΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ποσες χρονιες λετε συνεχεια τα ιδια ρε βαζελακια,πεφτετε για υπνο προσπαθωντας να ονειρευτειτε ενα καλυτερο αυριο και ξυπνατε ξαφνικα με μια τσαπου στο λοκο και ενιοτε και στο στομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μανιατηςς

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποσες χρονιες λετε συνεχεια τα ιδια ρε βαζελακια,πεφτετε για υπνο προσπαθωντας να ονειρευτειτε ενα καλυτερο αυριο και ξυπνατε ξαφνικα με μια τσαπου στο λοκο και ενιοτε και στο στομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι λεγνος
και δεν σεβεσε εισαι τεντυ μπους

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.538
Πόντοι
216
Χμμμ πέρασε το χουνέρι του Κρόκους και χαλαρώσανε οι γαύροι ...
προσοχή μη σκάσει κάνα "μπαμ-μπουμ" ή κάνα "λαυράκι-αθερινα" πάλι ο Σώκρατες και αρχίσετε πάλι τα άγχη (χο χο χο)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θα ακουτε Κροκους και θα χωνεστε στα λαγουμια σας για πολλα πολλα χρονια ακομα  :grin:

Επισκέπτης
Oι γαύροι είστε απίστευτα γελοίοι είτε χάνετε είτε κερδίζετε, κάνω τρομερή πλάκα μαζί σας είστε οι κλόουν της Eλληνικής κοινωνίας

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Oι γαύροι είστε απίστευτα γελοίοι είτε χάνετε είτε κερδίζετε, κάνω τρομερή πλάκα μαζί σας είστε οι κλόουν της Eλληνικής κοινωνίας

δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα,γελοιοι με ολη τη σημασια της λεξης,αν και γαυρος το παραδεχομαι!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο αλλος εβαλε και την μαιμου σαν την ομαδα του και τα μαιμουδενια ωραιος! :uglystupid:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μια γλωσσα που εχουν βγαλει οι πρωταθλητες του καλοκαιριου :2funny: :2funny: :2funny:
ω τι πονος!τι πικρα!τι κλαμα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τουλαχοστον εσυ εισαι ειλικρινης φορας πανταλονια! ;)

δεν ειναι θεμα ρε φιλε παντελονιων και βερμουδων,καταλαβε το!ετσι ειναι φτιαγμενο το dna των γαυρων,μια ζωη ανουσιοι,μπουρδολογοι και καθυβριζοντες την πλαση χωρις καμμια αισθηση του ευ αγωνιζεσθαι,της υγιους αμιλλας....κλπ..

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mπασινα σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω   που εβαλες το αυτογκοοοοοοοοοοοοοοολλλ θα το φωναζω δυνατααααααααααααα ΜΑΛΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑ ΜΠΑΣΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αντε στο ΑΕΚΑΚΙ καραφλοκορακα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μου αρεσει που θελουνε να δωσουν δανεικο και τον μιτρογλου  :uglystupid: :uglystupid: λες και εχουν πολλους επιθετικους
βλαπω στο τελος να μπαινει ο αναστοπουλος και ο μουρατης να παιζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.538
Πόντοι
216
μου αρεσει που θελουνε να δωσουν δανεικο και τον μιτρογλου  :uglystupid: :uglystupid: λες και εχουν πολλους επιθετικους
βλαπω στο τελος να μπαινει ο αναστοπουλος και ο μουρατης να παιζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα είπαμε! Έρχεται ο Ντιόγκο, κι αν δεν κάτσει είναι stand-by ο Εντού, έχουν και τον Σμόλαρεκ που παρακαλάει και στην ανάγκη ρε παιδί δίπλα είναι ο Ντι Βάιο... τσουπ κι έφτασε. (χο χο χο)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

καλυτερα ο σημερινος αναστοπουλος στα 48 του παρα ο το αργοκαραβο ομητρογλου στα 20 του,ελεος πια με τα αργοκαραβα...αυτος ρε ειναι πιο βραδυς και απο τους επιθετικους του 1950 που επαιζαν σε σλοου μοσιον....ελεος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom