Νέα

Μπάρμπορα -Φυλής 71Α !Για όσους θέλουν να πετάξουν τα λεφτά τους!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Μαζί σας συναγωνιστές , έχω περάσει καλά με την Μπαρμπ και γεμάτη και λεπτή αλλά η τελευταία μου ήταν πριν 1,5 μήνα , είχε αρχίσει να ψιλοδείχνει τα σημάδια παρακμής.
Black now !!!
αρα τελικά και αλλοι την εχοθν πατησει με τη μαρμπορα !!
βρε οθσσσσσσστ!απο δωχαμοθ!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φιλε νομιζω ότι το φυλης 71β που εγραψε ο συναδελφος ειναι το οικημα που δουλευει η ευαρα η τσατσαρα και οχι της μπαρμπαρας δυστηχως με την μαλακωτσατσα της  >:( >:( .
Ευχομαι να ειναι της μπαρμπαρα το πορδελλο βεβαια γιατι ειναι μεγαλη καριολα  :zfuck: :zfuck: .

Εγω απο τοτε που την εξυμνουσαν εδω μεσα, της εχω ριξει ΜΑΥΡΟ και τα εγραφα...

Εμενα μια φορα μου εκανε καλο κρεβατι, πριν αρχισει να δινει κωλο  :'( :'( :idiot: . Πηγα αλλες 2 φορες αλλά μου εκανε απιστευτη ξεπετα και δεν σεβαστηκε τα γιουρο μου, επειδη αρνηθηκα να τη γλειψω τη σιχαμενη  :huh: :huh: και νευριασε τη 2η φορα που την πηρα και με θυμοταν και την 3η.

Βεβαια καθε φορα που τσαρκαρω της ριχνω ενα καλο ξεχεσιμο, οταν φωναζει γιατι δεν μπαινουμε :grin: :grin: :zfuck: :2on1:.
Μεταφερω ποστ που εγραψα σε αλλο θρεντ για αυτο το παλιοθήλυκο :zfuck: :zfuck: .

Ετσι βεντουζα στην καριολα, a giasoθ!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχει βεβαια περασει πολυς καιρος απο τοτε που την πηρα τελευταια φορα (1 χρονος περιπου) και εγω τουλαχιστον ειχα αριστες εντυπωσεις.

Δεν ξερω εαν εχει αλαλξει τοσο πολυ προς το χειροτερο.

Εντυπωση που ου κανει...........

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
2 φορες πριν κανε 2μηνο και ηταν super και τις 2...ξεκολλατε ρε,ειναι
θεμα χημειας η μπαρμπαρα τοσες αλλες παιζουν...το μονο που δε δεχομαι
οτι ειναι ασχημη η πατσαβουρα...ειναι μουναρος...

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
2 φορες πριν κανε 2μηνο και ηταν super και τις 2...ξεκολλατε ρε,ειναι
θεμα χημειας η μπαρμπαρα τοσες αλλες παιζουν...το μονο που δε δεχομαι
οτι ειναι ασχημη η πατσαβουρα...ειναι μουναρος...
μαλλον εισαι στραβοσ και δεν βλεπεισ καλα! :think:
η εισαι σαβοθρογαμιασ!! :knockinb:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι μικρος ακομα...οταν μεγαλωσεις θα μαθεις...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελα ενταξει νικησες...γεια τωρα...γεια...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η ομορφια μιας κοπελας ειναι εντελως υποκειμενικη και διαφερει απο αντρα σε αντρα, μιας και εξαρταται απο το προσωπικο γουστο.

Αυτη που εγω θεωρω αστερι, μπορει για κάποιον να ειναι πατσαβουρα, ή και το αναποδο φυσικα.

Οσο αφορα την αποψη μου για την Μπαρμαρα, δεν ειναι ουτυε μουναρα, αλλα σιγουρα δεν ειναι και πατσαβουρα.
Την θεωρω πανω απο τον μεσο ορο.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Η ομορφια μιας κοπελας ειναι εντελως υποκειμενικη και διαφερει απο αντρα σε αντρα, μιας και εξαρταται απο το προσωπικο γουστο.

Αυτη που εγω θεωρω αστερι, μπορει για κάποιον να ειναι πατσαβουρα, ή και το αναποδο φυσικα.

Οσο αφορα την αποψη μου για την Μπαρμαρα, δεν ειναι ουτυε μουναρα, αλλα σιγουρα δεν ειναι και πατσαβουρα.
Την θεωρω πανω απο τον μεσο ορο.
σθμφωνω !!ετσι ειναι !!
οσο για την μαρμπορα καποτε ηταν πανω απο μεσο ορο!τωρα κατω και απο τον μεσο ορο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ την είχα πάρει οταν είχε πρωτοεμφανιστεί πρίν τα ακάποτα. Μετά είχα ξαναπάει και μόλις άκουσα για ακάποτο έφυγα. Εκτοτε δεν την έχω ξαναπάρει απο τότε αν και περνάω καμιά φορά για την φάση και όντως έχει μπαζέψει.

ξέρει κανείς τι παίζει με την κοπέλα που είναι εκεί το απόγευμα; Καρλα νομίζω οτι λέγεται, μια γεματούλα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγώ την είχα πάρει οταν είχε πρωτοεμφανιστεί πρίν τα ακάποτα. Μετά είχα ξαναπάει και μόλις άκουσα για ακάποτο έφυγα. Εκτοτε δεν την έχω ξαναπάρει απο τότε αν και περνάω καμιά φορά για την φάση και όντως έχει μπαζέψει.

ξέρει κανείς τι παίζει με την κοπέλα που είναι εκεί το απόγευμα; Καρλα νομίζω οτι λέγεται, μια γεματούλα.
Αν ειναι μια ξανθια με σαρκωδη χειλη,πληθωρικα καπούλια, τσιμπουκοχειλα,  που αυτοδιαφημιζεται "Καρλα η καυλα", την εχω παρει λιγο πριν το περασμενο καλοκαιρι, τελευταια φορα.
Δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο, αλλα δεν κλαις και το εικοσαρικο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΑΧΑ, στα υπόψιν δηλαδή,

γενικά όμως αφήνει γλυψηματακια και φιλάκια και μαλακίες ή είναι "μη-μου-άπτου";;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΑΧΑ, στα υπόψιν δηλαδή,

γενικά όμως αφήνει γλυψηματακια και φιλάκια και μαλακίες ή είναι "μη-μου-άπτου";;;

Tωρα τι να σου πω.

Εχουν περασει και 10 μηνες περιπου.
Απ΄οσο θυμαμαι αφηνε.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

μπα δεν λεει και τιποτα !!!
καλθτερα βαλε τη ταινία με ντζσοθλια και πεξτονα χειρογλθκανη στο σπητι να γλτωσεισ και το κοσαρι

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια για οσους δεν ξερουν την καρλα η καυλα που λεει στο σαλονι ειναι χαλια ουτε 69 κανει που λεει και ειναι πολυ απομακρη τελειωνεις και μονο που με βλεπεις δηλαδη. τωρα για την μπαρμπορα που ηθελα να γραψω, ημουν στο σαλονι προχθες κατα τις 4.30 με αλλους 7-8 και μολις βγαινει, 2 φυγαν και 4 μαζι με εμενα μας κλεινει στο σαλονι με το σωμα της, κατι σαν μαρκαρισμα στο μπασκετ και μας λεει επι λεξη,"εσας σας ξερω θα περασετε, φερτε τα 20 ευρω γρηγορα γιατι σε λιγο κλεινουμε"!!! :idiot: φυσικα φυγαμε ολοι και εμεινε μαλακας :birdman: εγω δεν νομιζω να ξαναπαω εκει,γιατι στην τελικη ουτε η σουπερ γκομενα ειναι ουτε η μοναδικη που κανει αυτες τις υπηρεσιες.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
παιδια για οσους δεν ξερουν την καρλα η καυλα που λεει στο σαλονι ειναι χαλια ουτε 69 κανει που λεει και ειναι πολυ απομακρη τελειωνεις και μονο που με βλεπεις δηλαδη. τωρα για την μπαρμπορα που ηθελα να γραψω, ημουν στο σαλονι προχθες κατα τις 4.30 με αλλους 7-8 και μολις βγαινει, 2 φυγαν και 4 μαζι με εμενα μας κλεινει στο σαλονι με το σωμα της, κατι σαν μαρκαρισμα στο μπασκετ και μας λεει επι λεξη,"εσας σας ξερω θα περασετε, φερτε τα 20 ευρω γρηγορα γιατι σε λιγο κλεινουμε"!!! :idiot: φυσικα φυγαμε ολοι και εμεινε μαλακας :birdman: εγω δεν νομιζω να ξαναπαω εκει,γιατι στην τελικη ουτε η σουπερ γκομενα ειναι ουτε η μοναδικη που κανει αυτες τις υπηρεσιες.
οταν τα ελεγα καποιοι ελεγαν μαλακίεσ  :jerking:οτι δεν ειναι ετσι!!
παρτε τα ... :thefinge: :bigdick:........ μοθ τωρα!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω για όσους δεν το διάβασαν...

''Παράθεση από: Mastoratzas στις 21/03/10, 22:10
Σήμερα στα πέριξ της Φυλής μεταξύ των άλλων:

71Α--> αν και όνομα δεν είπαν υποθέτω ότι ήταν η Μπάρμπορα: H εύσωμη τσατσά ενώ καθάριζε με μάπα ένα από τα δωμάτια την είπε σε 2 πιτσιρικάδες ότι είναι μικροί και να φύγουν..αυτοί νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα και λένε 19 ειμαστε, αυτή επέμενε και τους λέει πρώτα να πάτε φαντάροι κ μετά στα μπουρδέλα....κ ενω στο μεσοδιάστημα τους έκανε και παρατήρηση ότι φωνάζουν και ενοχλούν (αν είναι δυνατόν με την μουσική να παίζει δυνατά κιόλας) αυτοί σοβάρεψαν και ήταν έτοιμοι να της δείξουν ταυτότητες!! ο ένας όμως λεέι δεν πάει να γαμηθεί και την έκαναν με ελαφρά...

εγω με τον φίλο μείναμε και να σου το κορίτσι..κάνει εναν γρήγορο κύκλο και ενω εμείς ετοιμαζόμαστε να φύγουμε(χωρίς πιασίματα ή/και βυζί μετριο-μεγάλο μάλλον αδύνατη και με ξεκάρφωτο μαλλί σαν κεραίες μια δεξιά μια αριστερά 2funny) μας λέει γιατί φωνάζετε? ποιοι εμείς τις λέμε? τα παλικάρια αλλά όχι και πολύ και ενώ η τσατσά συμφώνησε μαζί μας (πως το έπαθε) αρχίζουν στο καπάκι να μας λένε ότι εσείς οι δυο όλο βόλτες είσαστε και σας έχουμε δει δεν περνάτε στο δωμάτιο κ.λ.π. εμείς το αρνηθήκαμε και εγώ μάλιστα της είπα ότι στην απογευματινή βάρδια έχω πάρει κοπέλα...τι το ήθελα βρήκα με τρελές να συννενοηθώ!!

ρε παιδιά η Μπάρπορα και η τσατσα τα έχουν κάψει?!!!!!!!!

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ειπα να παω μια βολτα μπασ και εχει αλλαξει η κατασταση !

αλλα τελικα διαπιστωσα οτι εχει γινει χειροτερη απο πριν!!
πω πω πω χαλσε ο κοσμοσ βρε παιδί μ!

αυτη η μαρμπορα εχει αρχισει την κατηφορα! :jerking:

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστες δουλευει ακομα η μπαρμπορα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom