Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μετά από κοντα ένα χρόνο απουσίας στο εξωτερικο (παντρεμένος πλέον με αλλοδαπή αλλά το χούι δεν κόβεται...) πρώτο Σάββατο εξω με κολλητό και καμιά 15ρια μέρες μόνος για να κλείσω υποχρεώσεις.. πριν έρθει το εταιρο ημησι..Τι είδα? Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου με εξερεση ένα παλικαρακι μόνο, μάλλον ξένος που καμακωσε και πήρε τηλέφωνο από ελληνιδουλα μια χαρά κοπέλα ψηλή και ευγενική(η μουνιτσα με σκουντισε κατά λάθος και έστειλε φιλί!)Δεν είδα να την πέφτει κανείς άλλος ή να γίνεται παιχνίδι.Anyway να ξερετε ότι για να σας πλησιάσει γκόμενα και από μόνη της παίζει ρόλο η εμφάνιση και το στυλ που έχεις.Αυτο για αρχή και δεν σημαίνει ότι θα γαμησεις κιόλας.Καλα να περνάτε να γαμάτε όσο μπορείτε!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μετά από κοντα ένα χρόνο απουσίας στο εξωτερικο (παντρεμένος πλέον με αλλοδαπή αλλά το χούι δεν κόβεται...) πρώτο Σάββατο εξω με κολλητό και καμιά 15ρια μέρες μόνος για να κλείσω υποχρεώσεις.. πριν έρθει το εταιρο ημησι..Τι είδα? Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου με εξερεση ένα παλικαρακι μόνο, μάλλον ξένος που καμακωσε και πήρε τηλέφωνο από ελληνιδουλα μια χαρά κοπέλα ψηλή και ευγενική(η μουνιτσα με σκουντισε κατά λάθος και έστειλε φιλί!)Δεν είδα να την πέφτει κανείς άλλος ή να γίνεται παιχνίδι.Anyway να ξερετε ότι για να σας πλησιάσει γκόμενα και από μόνη της παίζει ρόλο η εμφάνιση και το στυλ που έχεις.Αυτο για αρχή και δεν σημαίνει ότι θα γαμησεις κιόλας.Καλα να περνάτε να γαμάτε όσο μπορείτε!!

Χώρα;

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χώρα? Ασία HK γυναίκα από εκεί!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η κυριαρχη νοοτροπια ειναι η κλικαδωρικη.. δε γαμας μεσα σε παρεα αλλα μεσα σε κλικα.. οι ελληνες δε κανουν παρεες.. οποιος δεν κανει κλικες μενει με το πουλι στο χερι
Οπως στο σχολειο. Που πηγαινες να μιλησεις φιλικα σε καποιους και σε διωχνανε γιατι εκαναν παρεα με συγκεκριμενα ατομα που ηταν μαγκες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 52

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ειπα οτι παιζει ρολο αλλα οχι πρωταρχικο

μια πολυ καλη εμφανιση σιγουρα βοηθαει αλλα δεν φτανει μονο αυτο.
Σωστά, πρέπει και να σηκωθεί από την καρέκλα να δώσει το χαρτάκι με το τηλέφωνό του.  :2funny:

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα.. Παντως τωρα τελευταια σχετικα εγω που εχω δωσει χαρτακι με το τηλ μου δεν επιασε.. Παρολο που οι γκομενες εδειχναν να τους αρεσα..Και επαιζαν... Θελουν να γνωριστουν καποιος αλλιως..(Παρεες)... Πχ θελουν μια καρτα απο δουλεια..Δικηγορος,Συμβουλο σε εταιρεια κ.τ.λ. Επαγγελμα που παιζει ρολο γενικα.. Εξασφαλιση οικονομικη.. Τωρα μιλαμε για γκομενες πανω απο τα 30..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάντως παιδιά, ό,τι και να λέμε, η εμφάνιση είναι το 90% του παιχνιδιού. Το υπόλοιπο 10% είναι τα @@ να προσεγγίσεις, το λέγειν κλπ.

Ένας όμορφος, όταν βγαίνει, τραβάει πάντα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Και ως γνωστόν αν μια γκόμενα σε κοζάρει, μάλλον ψάχνεται να τον φάει. Ακόμα και όταν προσεγγίζει μια άκυρη, αυτή θα τον βοηθήσει στην κουβέντα, θα μιλήσει λίγο παραπάνω άμα κολλήσει, θα κάνει ερωτήσεις κλπ. Αντίθετα ένας πιο μέτριος βγαίνει και δεν τον κοιτάζει ΚΑΜΙΑ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σπαμμάρει με προσεγγίσεις όλο το σύμπαν μέχρι να γαμήσει από τύχη μετά από μερικές 100δες χυλόπιτες. Ή να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να βελτιώσει την εμφάνισή του και αυτό είναι εφικτό μέχρι ένα σημείο. Εγώ ακολούθησα το δεύτερο δρόμο και έχω δει ήδη αρκετή διαφορά.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οπως στο σχολειο. Που πηγαινες να μιλησεις φιλικα σε καποιους και σε διωχνανε γιατι εκαναν παρεα με συγκεκριμενα ατομα που ηταν μαγκες.

ισως μυριζες δρωτσιλα απο την μπαλα κ το κρυφτο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καλησπερα.. Παντως τωρα τελευταια σχετικα εγω που εχω δωσει χαρτακι με το τηλ μου δεν επιασε.. Παρολο που οι γκομενες εδειχναν να τους αρεσα..Και επαιζαν... Θελουν να γνωριστουν καποιος αλλιως..(Παρεες)... Πχ θελουν μια καρτα απο δουλεια..Δικηγορος,Συμβουλο σε εταιρεια κ.τ.λ. Επαγγελμα που παιζει ρολο γενικα.. Εξασφαλιση οικονομικη.. Τωρα μιλαμε για γκομενες πανω απο τα 30..
Άμα παίζεις αυτό το χαρτί του πετυχημένου με λεφτά, επαγγελματική καταξίωση κλπ αυτό που θα καταφέρεις είναι να προσελκύεις gold diggers και γυναίκες που ψάχνουν σοβαρή σχέση, καθυστερώντας το σεξ μετά το 3ο ραντεβού. Εσύ αυτό θέλεις ή να σου κάθονται χωρίς να φτύνεις αίμα;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα.. Ποια σου καθεται με την πρωτη φορα.. Που γινεται αυτο... Αντε που ειναι λιγο σπανιιο στης εποχη μας..Καμια γκομενα δεν στο δινει αμεσως.. Μιλαμε να μπορεις να βγαινεις με μια κπελα.. Σχεση.. Αλλιως πας στην πουτανα ...

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Μπα οχι.. Γενικα αναφερομαι.. Και οχι ειδικα..Γιατι και εγω κυνηγος ειμαι..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
χαρτάκι με τηλ δίνεις αν είσαι το πολύ μέχρι 20 ετών.. Το μυστικό είναι να μη φαίνεται ότι ψάχνεσαι. Να βγαίνετε έξω πρωτίστως για να διασκεδάσετε ,πιείτε ένα ποτο και μετά για τις γυναίκες. Προσωπικά χωρίς να είμαι όμορφος, υπερβολικά γυμνασμένος ή πλούσιος, φροντίζω να έχω προσεγμένη εμφάνιση, δίνω πάντα έπαγγελματική κάρτα και δεν ασχολούμαι παραπάνω. Και η κοπέλα να μην κάτσει , θα μου κάτσει ως πελάτισσα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως παιδιά, ό,τι και να λέμε, η εμφάνιση είναι το 90% του παιχνιδιού. Το υπόλοιπο 10% είναι τα @@ να προσεγγίσεις, το λέγειν κλπ.

Ένας όμορφος, όταν βγαίνει, τραβάει πάντα γυναικεία βλέμματα πάνω του.

Αντίθετα ένας πιο μέτριος βγαίνει και δεν τον κοιτάζει ΚΑΜΙΑ.

Η εμφάνιση σκέτη,δεν παίζει κανένα ρόλο στην Ελλάδα.Εαν δεν έχεις κάποιο πόστο σε μαγαζί και είσαι απλός θαμώνας,δεν θα σε προσέξει καμία.Μόνο εαν συνοδεύεσαι από πολύ όμορφη γκόμενα θα σε προσέξουν,κι αυτό όχι για σένα αλλά για να κάνουν αυτή να ζηλέψει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Κάντο σε μικρότερες τύπε. Να πάνε να γαμηθουν οι 30αρες που το παίζουν και δύσκολες. Ας πάμε στο Ντουμπάι και στο Κατάρ οι σαβρες με την μαμά τους την καριολα, να βρουν τον Άραβα να του κάνουν τα βίτσια και να τις χρυσωσει. Αισιχτιρι παλιοσαυρες.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Κάντο σε μικρότερες τύπε. Να πάνε να γαμηθουν οι 30αρες που το παίζουν και δύσκολες. Ας πάμε στο Ντουμπάι και στο Κατάρ οι σαβρες με την μαμά τους την καριολα, να βρουν τον Άραβα να του κάνουν τα βίτσια και να τις χρυσωσει. Αισιχτιρι παλιοσαυρες.
δε ξέρω για ποιες 30αρες μιλάτε..οι παντρεμένες όμως 30αρες είναι οι πιο εύκολες για να τις ρίξεις (ειδικά αυτές που έχουν κάνει ήδη παιδί)..απλά δεν κυκλοφορούν τόσο στα μπαράκια.Και όταν κυκλοφορούν προσέχουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δε ξέρω για ποιες 30αρες μιλάτε..οι παντρεμένες όμως 30αρες είναι οι πιο εύκολες για να τις ρίξεις (ειδικά αυτές που έχουν κάνει ήδη παιδί)..απλά δεν κυκλοφορούν τόσο στα μπαράκια.Και όταν κυκλοφορούν προσέχουν.

Εδώ οι ελεύθερες δεν είναι εύκολες,πώς είναι οι παντρεμένες;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom