Νέα

Μπαράκι που αράζουν μαύροι και για μας τα κοριτσάκια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loverabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Ακούστε ενα  πραγματικό περιστατικό του οποίου υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας. Προ πολλών με είχαμε πάει σε μπαρ - κλάμπ δε θυμάμαι τι σκατά ήτανε σε ενα στενό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα εκεί που είναι τα Goodys. Στο κωλοχανείο αυτό που λέτε διασκέδαζαν και κάφροι και θυμήθηκα τώρα πόσο είχα ξενερώσει με τον μαλάκα που με πήγε εκεί (βρωμοκουμουνιστής)
Κάποια στιγμή που λέτε έρχετε στο μαγαζί μια όμορφη νεαρά ελληνίδα την οποία κόζαρα πρός έκπληξη μου όμως πήγε και φίλησε ενα κάφρο ο οποίος θώπευε τα πλευρά της ....ωιμε, ο αράπης να χουφτώνει ελληνίδα. Το σωστό θα ήταν όταν περνάει ελληνίδα να χαμηλώνει το βλέμα του. Θυμήθηκα τώρα διαβάζοντας λίγό παραπάνω οτι σκεφτόμουν σε εκείνο το μαγαζί πόσο θα ήθελα να γνωρίζω τον πατέρα εκείνης της ελληνίδας και να πάω να του που τι συμβαίνει για να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να σώσει το κορίτσι του απο την πούτσα του κάφρου.

Παρατήρηση: Εχουν και τα τσουλάκια οι ελληνίδες την δική τους ευθύνη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• IMG-20160104-03992 (365x640).jpg
    IMG-20160104-03992 (365x640).jpg
    175,1 KB · Εμφανίσεις: 141

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
βεβαια ο μεσος μαυρος την εχει τοση ξεκαυλωτη...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

μαλακιες ειναι αυτη η φημη και εχω ρωτησει τυπισες που εχουν παει εκτως ελλαδος με ουκ ολιγους.. αυτο που αναβει τις πατσαβουρες με τους μαυρους ειναι ο οπορτουνισμος τους - η διεκδικητικοτητα τους απορροια της πιο αγριας φυσης τους, σε συνδιασμο με το οτι ακολουθουν τις προσταγες τις μοδας (απειρου μαυροι ντυνονται σα κλοουν πολλοι λιγοτεροι λευκοι) και το γεγονος της πλησης εγκεφαλου που δεχονται τα τσουλακια μας απο τα ΜΜΕ

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ακούστε ενα  πραγματικό περιστατικό του οποίου υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας. Προ πολλών με είχαμε πάει σε μπαρ - κλάμπ δε θυμάμαι τι σκατά ήτανε σε ενα στενό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα εκεί που είναι τα Goodys. Στο κωλοχανείο αυτό που λέτε διασκέδαζαν και κάφροι και θυμήθηκα τώρα πόσο είχα ξενερώσει με τον μαλάκα που με πήγε εκεί (βρωμοκουμουνιστής)
Κάποια στιγμή που λέτε έρχετε στο μαγαζί μια όμορφη νεαρά ελληνίδα την οποία κόζαρα πρός έκπληξη μου όμως πήγε και φίλησε ενα κάφρο ο οποίος θώπευε τα πλευρά της ....ωιμε, ο αράπης να χουφτώνει ελληνίδα. Το σωστό θα ήταν όταν περνάει ελληνίδα να χαμηλώνει το βλέμα του. Θυμήθηκα τώρα διαβάζοντας λίγό παραπάνω οτι σκεφτόμουν σε εκείνο το μαγαζί πόσο θα ήθελα να γνωρίζω τον πατέρα εκείνης της ελληνίδας και να πάω να του που τι συμβαίνει για να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να σώσει το κορίτσι του απο την πούτσα του κάφρου.

Παρατήρηση: Εχουν και τα τσουλάκια οι ελληνίδες την δική τους ευθύνη.

ακριβως ρε φιλε θα επρεπε να κοιτανε γενικα το πατωμα συνεχως ολοι αυτοι που βρισκονται εδω χωρις να καταγονται απο εδω η να εχουν νομιμα δικαιωμα να βρισκονται εδω λογο ΕΕ. αλλα μια και ειμαστε και εμεις σχεδον δυτικοι φλωροι εχουν το πεδιο ελευθερο να κανουν οτι θελουν. οταν εχεις μεγαλωσει στη ζουγκλα, εχεις αγωνιστει για να επιβιωσεις και εχεις αγωνιστει για να ερθεις στην ευρωπη δεν εισαι στο ιδιο επιπεδο με τον φλωρο ευρωπαιο που τα βρηκε ολα ετοιμα.

γιαυτο τα αγρια ζωα τα εχουν στο ζωολογικο κηπο σε κλουβι. δεν ειναι το ιδιο ο λυκος με το σκυλο... αν τους αφησεις και τους δυο ελευθερους στον ιδιο χωρο ο λυκος θα φαει τον σκυλο, θα φαει το φαι του και θα πηδηξει τη σκυλα. απλο. δε μπορουν να το καταλαβουν αυτο οι πασης φυσεως πονοψυχοι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

και μένα ξεκαύλωτη είναι.

ανη ήταν καυλωμένη δεν θα στεκόταν πάνω στο τραπέζι, θα κοιτούσε τον ουρανό.

μπορούμε να κερδίσουμε τους μαύρους μέσα στο γήπεδο τους με ευγενή άμιλλα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ακριβως ρε φιλε θα επρεπε να κοιτανε γενικα το πατωμα συνεχως ολοι αυτοι που βρισκονται εδω χωρις να καταγονται απο εδω η να εχουν νομιμα δικαιωμα να βρισκονται εδω λογο ΕΕ. αλλα μια και ειμαστε και εμεις σχεδον δυτικοι φλωροι εχουν το πεδιο ελευθερο να κανουν οτι θελουν. οταν εχεις μεγαλωσει στη ζουγκλα, εχεις αγωνιστει για να επιβιωσεις και εχεις αγωνιστει για να ερθεις στην ευρωπη δεν εισαι στο ιδιο επιπεδο με τον φλωρο ευρωπαιο που τα βρηκε ολα ετοιμα.

γιαυτο τα αγρια ζωα τα εχουν στο ζωολογικο κηπο σε κλουβι. δεν ειναι το ιδιο ο λυκος με το σκυλο... αν τους αφησεις και τους δυο ελευθερους στον ιδιο χωρο ο λυκος θα φαει τον σκυλο, θα φαει το φαι του και θα πηδηξει τη σκυλα. απλο. δε μπορουν να το καταλαβουν αυτο οι πασης φυσεως πονοψυχοι.

τυπε τι ψηφιζεις δεν μας ειπες ? :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε τι ψηφιζεις δεν μας ειπες ? :2funny: :2funny:

ειπα κατι παραλλογο? αμφισβιτεις το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που απο παιδακι αγωνιζεται για να επιβιωσει, που μετα βρισκει τα αρχιδια να διασχησει τη μιση αφρικη με πενιχρα μεσα για να περασει περπατωντας την ευρωπη αφου εχει σχεδον περασει κολυμποντας το αιγαιο ειναι πιο διψασμενος και ικανος για επιβιωση απο τον μεσο ευρωπαιο? ?????

οτι αν του επιτρεψουμε να βρισκεται μαζι με τον μεσο φλωροευρωπαιο θα τον φαει αργα η γρηγορα???? το αμφισβητεις??? και αν ναι με πια λογικη? ευχαριστω.

υγ τι ψηφιζω αδιαφορο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειπα κατι παραλλογο? αμφισβιτεις το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που απο παιδακι αγωνιζεται για να επιβιωσει, που μετα βρισκει τα αρχιδια να διασχησει τη μιση αφρικη με πενιχρα μεσα για να περασει περπατωντας την ευρωπη αφου εχει σχεδον περασει κολυμποντας το αιγαιο ειναι πιο διψασμενος και ικανος για επιβιωση απο τον μεσο ευρωπαιο? ?????

οτι αν του επιτρεψουμε να βρισκεται μαζι με τον μεσο φλωροευρωπαιο θα τον φαει αργα η γρηγορα???? το αμφισβητεις??? και αν ναι με πια λογικη? ευχαριστω.

υγ τι ψηφιζω αδιαφορο.

:2funny: :2funny: :2funny  :2funny: τυπε ελα και στα πολιτικα να μας τα λες αυτα να γελαμε  :hi:

μην ντρεπεσαι να πεις τι ψηφιζεις τυπε οι ιδεες δεν διωκονται  :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny  :2funny: τυπε ελα και στα πολιτικα να μας τα λες αυτα να γελαμε  :hi:

μην ντρεπεσαι να πεις τι ψηφιζεις τυπε οι ιδεες δεν διωκονται  :2funny: :2funny:

να σου απαντησω (Δε ντρεπομαι) στις τελευταιες δε πηγα καν, 2 προηγουμενες ΧΑ, πριν ΝΔ κ πιο πριν Συριζα (οταν ειχε πρωτοδημιουργηθει και νομιζα οτι θα κανουν το χορτο νομιμο). απαντα μου και εσυ τωρα. αμφισβιτεις αυτα που εγραψα παραπανω? οτι λογο ζωης και παρελθοντος ο μεσος αφρικανος που βρισκεται στην ευρωπη ειναι πιο alpha-male απο το μεσο ευρωπαιο?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να σου απαντησω (Δε ντρεπομαι) στις τελευταιες δε πηγα καν, 2 προηγουμενες ΧΑ, πριν ΝΔ κ πιο πριν Συριζα (οταν ειχε πρωτοδημιουργηθει και νομιζα οτι θα κανουν το χορτο νομιμο). απαντα μου και εσυ τωρα. αμφισβιτεις αυτα που εγραψα παραπανω? οτι λογο ζωης και παρελθοντος ο μεσος αφρικανος που βρισκεται στην ευρωπη ειναι πιο alpha-male απο το μεσο ευρωπαιο?

τυπε με χαγιτες δεν μιλαω σαν τα καναλια κι εγω που κανουν αποκλεισμο
:2funny: :2funny:

:hi:

και κοψε το χορτο τυπε αυτα τα κανουν οι μαυροι μονο
μπας και εχεις τπτ απωθημενα ? :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε με χαγιτες δεν μιλαω σαν τα καναλια κι εγω που κανουν αποκλεισμο
:2funny: :2funny:

:hi:

και κοψε το χορτο τυπε αυτα τα κανουν οι μαυροι μονο
μπας και εχεις τπτ απωθημενα ? :2funny: :2funny:

whateva man. δεν ειπα οτι εχω κανενα προβλημα με τους μαυρους η τους κιτρινους. ασ μεινουν στα μερη τους δηλαδη στην αφρικη η την ασια κ ολα καλα. αν τωρα εχει υπαρξει κανενας μιγας με ευρωπαιο πατερα και αφρικανα μανα ευπροσδεκτος. ευρωπαια μανα αφρικανος πατερα ειναι πιο tricky η κατασταση. τελοσπαντων ναι καλυτερα μη μιλας με ____________ (βαλε οτι θελεις εδω) διοτι πρεπει να εχεις και επιχειρηματα για να μιλησεις δημοσιως με καποιον αλλιως γινεσαι ρεζιλι.

crossakigrgrgr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει αραγε πουθενα ενα τετοιο μερος..? ή ενας "δυνατος" ενχρωμος γαμιας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656

υγ τι ψηφιζω αδιαφορο.

τυπε ομως οι μαυροι δεν εχουν ωριμους μουστακαληδες  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• σκληρός χύστης.png
    σκληρός χύστης.png
    85 KB · Εμφανίσεις: 109

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχει αραγε πουθενα ενα τετοιο μερος..? ή ενας "δυνατος" ενχρωμος γαμιας

καλισπερα μαρακι, ειμαι μαυρος με τεραστια προσοντα ξερω να φτιαχνω υπεροχα βραχιολακια αλλα και κοτσιδακια, μιλαω αγγλικα και το παιζω τζαμαικανος ενω ειμαι απο τη γκανα, τα αγγλικα ειναι πιασαρικα και ολοι μπαινουν σε ενα αλλο mood το ξερω και για αυτο το κανω. θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι ειμαι προθυμος να ερθω να σε λουσω με το μαυρο μου καβλι θα σε κανω να μουσκεμα απ τα χυσια μπορω και σημερα τι λες? εγω παντως σε θελω και ειμαι και παρα πολυ δυνατος. βεβαια οταν βρω την τουριστρια που θα της πουλησω ερωτα για ενα γερμανικο διαβατηριο να εισαι σιγουρος οτι θα προτιμισω αυτην. σε περιμενω μην αργεις μαρακι

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
καλισπερα μαρακι, ειμαι μαυρος με τεραστια προσοντα ξερω να φτιαχνω υπεροχα βραχιολακια αλλα και κοτσιδακια, μιλαω αγγλικα και το παιζω τζαμαικανος ενω ειμαι απο τη γκανα, τα αγγλικα ειναι πιασαρικα και ολοι μπαινουν σε ενα αλλο mood το ξερω και για αυτο το κανω. θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι ειμαι προθυμος να ερθω να σε λουσω με το μαυρο μου καβλι θα σε κανω να μουσκεμα απ τα χυσια μπορω και σημερα τι λες? εγω παντως σε θελω και ειμαι και παρα πολυ δυνατος. βεβαια οταν βρω την τουριστρια που θα της πουλησω ερωτα για ενα γερμανικο διαβατηριο να εισαι σιγουρος οτι θα προτιμισω αυτην. σε περιμενω μην αργεις μαρακι
Καλησπερα Μαρακι ...
Ο παραπανω τυπος εκτος από μαυρος είναι και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ και δεν ξερει να γραψει το καλΗσπερα!!!!  :jerking:
Λογικο ... διοτι καθως ψηφιζει ΧΑ ... εχει μετατραπει σε ΟΥΓΚ ...
βεβαια ... μπορει να ηταν ΟΥΓΚ και γι'αυτο να ψηφιζει ΧΑ
(αυτό με την αποστροφο "γι'αυτο" το εκανα για να τον μπερδεψω !! μουχαχαχα) :orchestra:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πλακα πλάκα δυο φορες που πηγα φυλης πολυ πρωι στο τρενο πέτυχα 2 φορες πιτσιρικά 20.22 με μαυρο.αγκαλιες κτλ...
Χτες στο σουβλατζιδικο παλι κ τα 2 τελευταία  χρονια δεν γυρναω πολυ.
Δηλαδη nιght life σε μαγαζιά.
Παλιοτερα ειχα δει μαυρο ισως ναταν χορευτής να χε τοπ μουνι απο αλκατραζ.
Εχω δει πολλά αλλα ακόμη δεν εχουν απελευθέρωθει οι ελληνιδες.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ Η ΡΩΤΗΣΤΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ....8 στις 10 ελλην ιδες εχουν φαντασιωση να πανε με μαυρο.
ΕΧΩ πει η καθε μια το μουνι της το δινει οπου θελει χωρίς να γινόμαστε γκρινιαριδες....
Αν οι μαύροι  ειχαν λεφτα η καλες δουλειές θα γαμιοντουσαν πιο φορα παρτιδα.
Δεν με απασχολει αυτό εχω κοψει 2 χρονια κ βαλε ισως 3 με ελληνιδα εχω πει δεν ξαναγαμαω ελληνιδα....πουτάνες τουριστριες η εστω μιγου greek.
Οι μαυροι εχουν το πλεονεμτημα πχ δεν τους νοιαζει να την πεσουν σε 100 γκομενες σε μια μερα στατιστικα καποια θα κατσει...
Τωρα σε μια παραλία αντε να πηγαινα να την πεσω σε 1 η 2...δεν θα επαιρνα σβάρνα ολη την πλαζ.
Δεν εχω γαμησει μαυρη κ ειναι απωθημένο. ...
Μην το πατε στους μαυρους μόνο αν ειχαμε εδω άραβες  λεφταδες θα γαμιοντουσαν αβέρτα.
Λεω κ παλι στα αρχιδια μου τι πως...
Το μονο  που θα με χαλαγε θα ταν να πειραζαν την κοπελα μου πχ εστω κ ελλεινιδς..
Η αλλες μαλακιες...
Οι πιο πολλοι εχουν ζησει φτωχεια που δεν υπαρχει διωγμους κτλ γι αυτο στα αρχιδια τους ολα δεν καταλαβαινουν τιποτα....φυλακη ξυλο κτλ
Αν το δουμε αντικειμενικα οχι μονο οι μαυροι αλλα αλβανοι κτλ βολεψαν ολο το πουσταριο παπαδες μοδιστρους κτλ..πριν τα τσεπωναν Μπατιρια αναβάθμιστικαν με αλλοδαπους κτλ..
ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να βλεπω λευκη με μαυρο πχ ουτε καν σε τσοντα πολλες φορες αλλα δεν μου πεφτει λόγος.
Το πιο ασχημο π χω δει ειναι νταβα να μπαινει σε μετρο στο βελγιο με πουτανα λευκη το πολυ  ξανθο 19χ κουκλι 10 στα 10...πρεπει να της ειχε ριξει καμια μπατσα πριν..λεω κοιτα τι γινεται...
Ηθελα να του ανοίξω το  κεφαλι ασχετα αν δεν με έπαιρνε. ..ο τυπος ηταν ντουλάπα.
Αν κ ο τελευταίος  καβγάς ηταν με σκουρο κ στο στοίχημα ισως του δινε 1.05 να με δείρει  αλλα τελικα ηρθε διπλο του 12

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Επειδη συνηθως ολοι μας κεμε μονονοτι μας συμφέρει. .
Ας θυμηθούμε ποσα διαζυγια βγηκαν απο 50ρηδες 60ρηδες κ γεροντια για τα ματια μιας αλλοδαπής. ..
Κ η γυναικα που μεγαλωνε 2.3 παιδια στο σπιτι γιατι οι σημερινες 70αρες δεν δουλευαν πηραν τ α@@@@...ασχετα αν ηταν σωστές στην οικογενεια επειδη ο 70ρης θυμήθηκε οτι στα 25 δεν γαμησε τετοιο μουνι κ ερωτεύτηκε. .
Τωρα θα πει καποιος δεν ηταν μαύρη αλλα ρωσιδα η ουκρανη οκ μεγάλη διαφορα στην ομορφια αλλα δεν παυει να ταν μαλακια να μείνει η καθε μια στο δρομο μετα απο 40 η 30 χρονια γαμου :vomit: :vomit:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
hi παιδια, εσεις που γυρνατε μηπως ξερετε κανενα μπαρακι που να αραζουν black για να ικανοποιησουμε και μεις τα πιο τολμηρα κοριτσακια καμια φαντασιωση ?

edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish, καθως ηταν το πρωτο σου ποστ. διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ..
Να τον βαψω ΜΑΥΡΟ με ακρυλικο διπλης να κανεις τη φαντασιωση πραγματικοτητα?(κ καβλι τιγκα στη φλεβα κ στο παχος λογω αναβολικων...)το περασμενο Σαββατο ξεπατωσα μια πρωην επι 2 ωρες κ εχυσα το Βοσπορο....pm me (αν βλεπεσαι φυσικα)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Να τον βαψω ΜΑΥΡΟ με ακρυλικο διπλης να κανεις τη φαντασιωση πραγματικοτητα?(κ καβλι τιγκα στη φλεβα κ στο παχος λογω αναβολικων...)το περασμενο Σαββατο ξεπατωσα μια πρωην επι 2 ωρες κ εχυσα το Βοσπορο....pm me (αν βλεπεσαι φυσικα)
Λες να περιμενει 7 χρονια ενα ιμιτασιον αραπη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom