CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ελα ρε αυτο δεν ειναι τιποτα
Εχουμε ακουσει και χειροτερα
Αυτο ειναι αληθεια.
Αλλα παντα η σου κανει εντυπωση
Ελα ρε αυτο δεν ειναι τιποτα
Εχουμε ακουσει και χειροτερα
hi παιδια, εσεις που γυρνατε μηπως ξερετε κανενα μπαρακι που να αραζουν black για να ικανοποιησουμε και μεις τα πιο τολμηρα κοριτσακια καμια φαντασιωση ?
edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish, καθως ηταν το πρωτο σου ποστ. διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ..
βασιλισσα του σαββα στην κυψελη....αιθιοπικο εστιατοριο το οποιο μαζευει πολλους μαυρους και μαυρες αργα το βραδυ και το γυριζει σε κλαμπακι.......νομιζω ειναι ακομα ανοιχτο γιατι εχω να παω 1-2 χρονακια.....ωραιο μαγαζακι!!!
Ξερεις βλεπω τετοια μαγαζακια!
hi παιδια, εσεις που γυρνατε μηπως ξερετε κανενα μπαρακι που να αραζουν black για να ικανοποιησουμε και μεις τα πιο τολμηρα κοριτσακια καμια φαντασιωση ?
edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish, καθως ηταν το πρωτο σου ποστ. διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ..
γιατι αμα πιπωνει λευκους καλυτερα θα ειναι...Στα χειμερινα clubbakia της Γλυφαδας που παιζουν RnB και απευθυνονται σε 16χρονα γινεται παιχνιδι. Δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα. (δεν μιλαω για τα γνωστα της παραλιακης)
ΥΓ σκεψου να εισαι πατερας με 16χρονη κορη σημερα , να την εχεις στα ακριβα ιδιωτικα , να της πληρωνεις τα πανακριβα ρουχα που ειναι τωρα της μοδας (πχ φορμα παντελονι 300Ε) , να βγαινει σαββατο βραδυ με τις φιλες της , εσυ να λες ενταξει το κοριτσακι μου της αρεσει ο χορος και το Hip-hop και αυτη να πιπωνει μεσα στα club της Γλυφαδας μαυρους επειδη "ειναι μοδα".
γιατι αμα πιπωνει λευκους καλυτερα θα ειναι...
ε υποθετω οτι ειναι οπως ειναι μοδα να πηδας ρωσιδες εγινε μοδα και το να πηδιεσαι με μαυρους
την ιδια περηφανια πρεπει να νιωθει ο ενδοξος πατερας
Πο-πο φιλαράκι ούτε απο δορυφόρο να στα λέγανεΜπόλικη μαυρίλα σε καθημερινή βάση στο Folie. Και μαύροι και μαύρες. Σίγουρες πληροφορίες από μαυρόφιλο ξανθό φίλο (100% str8, απλά σαβουρογάμη ΙΜΗΟ). Πουλίου, πρώτο στενό δεξιά πλευρά, δεξιά κατηφορίζοντας την Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στη γωνία. RnB μουσική. Ως λάτρης των ξανθών και ΒΑ γυναικών δεν πάω. Λεπτομέρειες άλλες δε γνωρίζω. ;)
Πο-πο φιλαράκι ούτε απο δορυφόρο να στα λέγανε
Εμ δεν ειναι το ιδιο...
Στη μια περιπτωση ο πατερας δινει 20-150Ε και ο κανακαρης του πηδαει μια "κατωτερη".
Στην αλλη ο πατερας δινει 500-1500Ε και του πηδαει την κορη ενας "κατωτερος".
ΥΓ παρακαλω προσοχη στα ""
Κάτσε κάτσε έχω ένα πρόβλημα με την επιστροφήαπο το κοντρολ του τα λενε τωρα που μιλαμε.......
οπως και να χει ο πατερας ειναι ενδοξος
Απλά είναι στο δρόμο μου το μαγαζί, όταν βγαίνω Αμπελοκήπους. Πανόρμου για την ακρίβεια. ;)
λογω οτι λιγες ψηφιζουν ΣφΥΡΙΖΑΠαντως σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο εχει πιασει στις γυναικες η μοδα με τους μαυρους , στην Ελλαδα ομως οχι ιδιαιτερα.
Ειναι λογω οπισθοδρομικης μας κοινωνιας ή λογω φαινομενου "Ελλεϊνιδας"?
Ευτυχως δηλαδη...