taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 6.305
εξαρτάται πόσο βιτσιόζος είσαι..η απόλυτη μπαζοθύελλα..Παιδιά τί παίζει μ' αυτό το μαγαζί,μπορείς να γαμήσεις;
εξαρτάται πόσο βιτσιόζος είσαι..η απόλυτη μπαζοθύελλα..Παιδιά τί παίζει μ' αυτό το μαγαζί,μπορείς να γαμήσεις;
οκ.ευχαριστώ για την πληροφορία.εξαρτάται πόσο βιτσιόζος είσαι..η απόλυτη μπαζοθύελλα..
ναιεχει σχεση με το grand ritorno?
εχω παει μια φορα πριν κανα 2 χρονια.ωραιο μαγαζακι-συμπαθητικο,θυμαμαι οταν ειχα παει εγω ειχα μονο ρουμανες,2-3 ωραιες παρουσιες απο δαυτες.Πρόκειται για το μικρο αδελφάκι του grant ritorno και βρίσκετε σχεδόν δίπλα σε αυτό το ανακάλυψα τυχαία και από την πρώτη στιγμή με κέρδισε καθώς έχει κοπέλες σε πολύ καλό επίπεδο για όλα τα γούστα. Όπως διαπίστωσα ξεκινάει με μειωμένο προσωπικό κατά τις οκτώ μίση και δέκα και μισή όλες είναι ετοιμοπόλεμες ότι πρέπει δηλαδή για μια προθέρμανση για να συνεχίσουμε στο grant ή να απολαύσουμε την παρέα των κοριτσιών αξιοπρόσεκτο επίσης ότι τα ποτά είναι καθαρά πήρα ένα σάουθερν κόλα.
παιδες μακρυα ειναι ολοι τους ρπακτικα εκει μεσα...εχει ομορφα κοριτσακια..ρουμαμες αλβανιδες αλλα θα σε γδυσουν..οσα λεφτα να εχεις θα στα φανε..ειναι κ κατι τυπισες που μολις τους λες οτι θα τις κερασεις κατευθειαν περνουν ενα ποτο 30 ευρω εγω την πατησα προσοχη κερασα 2 ποτα κ ειπια μια μπυρα 67 ευρα... στα φαρμακα
εχω παει μια φορα πριν κανα 2 χρονια.ωραιο μαγαζακι-συμπαθητικο,θυμαμαι οταν ειχα παει εγω ειχα μονο ρουμανες,2-3 ωραιες παρουσιες απο δαυτες.
ημουν με ενα φιλο μου σ'αυτο και ειχαμε κερασει 3-4 ποτα 2 γκομενες και μετα ηρθαμε μαζι μας στο μεγαλο ροτορνο και μετα οταν φυγαμε απο εκει παιχτηκε φαση,μας κατσανε
![]()
![]()
![]()
ειχαμε χαλασει ομως αρκετα λεφτα,μπορει να εβγαλε η καθεμια απο αυτες 100 ευρω(συνολο 200 ευρω οι δυο)
την πατησα σαν πρωταρηςΚι εσύ ρε κολλητέ, όταν πας πρώτη φορά σε μαγαζιά που δεν ξέρεις πως φέρονται διευκρίνισε την τιμή. Δεν ήμαστε και τουρίστες να μας τα παίρνουν έτσι. Έλεος.
Πλέον για το ριτόρνο ο όρος κολόμπαρο είναι τιμιτικός,σε φούλ βραδιά που το επισκεύτηκα είχε έξι γυναίκες οι οποίες ήταν τακιμιασμένες και ερωτευμένες μεταξύ τους με "αρχηγό και βεντέτα" μία αλβανέζα με ελληνικό όνομα (ως συνήθως) που το παίζει κρητικιά η οποία απο την εμφάνιση της έμοιαζε απο μακριά ποιό πολύ σε άντρα επιπροσθέτως πάνω στο μεθύσι της μου αποκάλυψε ότι είναι κ...π...λ...α.
Κοπελα;Καταπιολα;Κωλοπιλαλα;Πλέον για το ριτόρνο ο όρος κολόμπαρο είναι τιμιτικός,σε φούλ βραδιά που το επισκεύτηκα είχε έξι γυναίκες οι οποίες ήταν τακιμιασμένες και ερωτευμένες μεταξύ τους με "αρχηγό και βεντέτα" μία αλβανέζα με ελληνικό όνομα (ως συνήθως) που το παίζει κρητικιά η οποία απο την εμφάνιση της έμοιαζε απο μακριά ποιό πολύ σε άντρα επιπροσθέτως πάνω στο μεθύσι της μου αποκάλυψε ότι είναι κ...π...λ...α.