spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Σωστος ο παιχτης, δεν ειναι καιρος τωρα να τα πεταμε τα λεφτα ρε μαγκες ο καθενας βεβαια αναλογα ποσο ευκολα τα εισπρατει
Σωστος ο παιχτης, δεν ειναι καιρος τωρα να τα πεταμε τα λεφτα ρε μαγκες ο καθενας βεβαια αναλογα ποσο ευκολα τα εισπρατει
γι αυτο φιλε μου τα αποφευγω αυτα τα μερη δεν ειπα παντως οτι ειμαι τομ κρουζ φτηνο εννοω οτι υπαρχει και αλλου, αντι να σκας 100αρες εκει σκας μια 20αρα και ριχνεις ενα πουτσο σε ντελο υπαρχουν εναλλακτικες πολλες, δε συμφωεις?φιλε τομ κρουζ,δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα στα λομπαρα,αμα δεν το χεις,το μουνι "μπαζο συνηθως"μπορει να σου βγει πολυ,μα πολυ ακριβο....
γι αυτο φιλε μου τα αποφευγω αυτα τα μερη δεν ειπα παντως οτι ειμαι τομ κρουζ φτηνο εννοω οτι υπαρχει και αλλου, αντι να σκας 100αρες εκει σκας μια 20αρα και ριχνεις ενα πουτσο σε ντελο υπαρχουν εναλλακτικες πολλες, δε συμφωεις?
παιδες επειδη εχω γραψει πολλα χμ σε τετοια μαγαζια,στο παρελθον βεβαια,τωρα καμια 10αρια χρονια εχω αποσυρθει!!!παντα παιζει και ο τροπος σου ετσι,μη ξεχνατε οτι απευθυνεστε σε γυναικες,και θελουν και αυτες τη παραμυθα τους...απο κει και περα ολα γινονται,βασικο ομως να προσεχετε τη τσεπη σας,γιατι σε τετοια ιδρυματα,μπορει να αδειαση χωρις να παρεις γραμμη!!!!!και να μεινεις και με το πουλι στο χερι!!!!
γνωστο εκει στο ν κοσμο
εχει ωραιες μουσικες επιλογες απο το αφεντικο που εχει μεγαλη συλλογη
πολυ μικρο μαγαζακι,εχει και χωρο για πιο πριβε, αλλα κοπελες ελαχιστες 3-4 να εχει
Δικος μου εισαι
Ναι, το APLO BAR είναι στο Νέο Κόσμο και όχι στη Νέα Σμύρνη. Ναι, έχει πατάρι για πριβέ. Αν πας στο πατάρι με την κοπέλα το ποτό της θα κοστίσει 20 ευρώ και όχι 10 που είναι η στάνταρ τιμή στον κυρίως χώρο του μαγαζιού. Μην περιμένεις πάντως τίποτα φοβερά σκηνικά στο πατάρι, ούτε καν πίπα. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία από 5-6 επισκέψεις εκεί. Πήγαινα κυρίως για μια κοπέλα που ήταν πραγματικά μοντέλο, απίστευτα όμορφο σώμα και πρόσωπο. Παρά τις προσπάθειες μου όμως, σεξ ή έστω ραντεβού εκτός του μαγαζιού κάποια άλλη μέρα μαζί της δεν έπαιξε. Πριν μερικούς μήνες έμαθα ότι η κοπέλα αυτή αποχώρησε από το μαγαζί και από τότε δεν έχω ξαναπάει γιατί οι άλλες κοπέλες ήταν πολύ μέτριες εμφανισιακά.
Αριστερά Blouz , το οποίο λειτουργεί σαν κωλόμπαρο και στο οποίο μπήκαν 3 πολύ δυνατά ξανθά που ήρθαν μαζί με ταξί.
Capone's Bar
Στην οδό Θεριανού (παράλληλη της Αλεξάνδρας), απέναντι περίπου από το Aroma
Καλοφτιαγμένο,προσεγμένο μπαρ. Όταν πήγα (καθημερινή)ζήτημα να είχε 4-5 κοπέλες. Οι 2 που ήρθαν ,αδιάφορες (είμαι επιεικής λόγω των ημερών).
Ξεχωρίζει η παρουσία 3 barwomen, οι 2 εκ των οποίων ήταν αστεράκια.
Ανδρικό ποτό 7 ευρώ
Για μέσα στο μαγαζί δεν πιστεύω ότι παίζει κάτι..για take away ,αν κρίνω από την οικονομικό φαίνεσθαι των θαμώνων, θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι..
Χρόνια Πολλά και καλά να περνάτε!
Ξέρει κανένας συνάδερφος τι παίζει (αν παίζει κάτι αξιόλογο) στο No Name στον Πειραιά κοντά στα Δικαστήρια ?