Νέα

ΜΠΑΝΤ ΝΤΟΥΑΙΕΡ, ενας πολιτικος με συνειδηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 656
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
με λιγα λογια....στις αρχες της δεκαετιας του 80΄ κατηγορηθηκε για χρηματισμο προκειμενου να διευκολυνει εναν επιχειρηματια να αναλαβει μια εργολαβια... παντα υποστηριζε την αθωοτητα του.... στην τελευταια του ομιλια πριν παρει το δρομο των φυλακων αυτοκτονησε μπροστα στις καμερες... δειτε το συγκλονιστικο βιντεο της εποχης.... αντε και οι δικοι μας να περνουν σειρα σιγα σιγα....

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Μαλακίες συνείδηση....

Φοβήθηκε την σούφρα του και αποφάσισε να την "κάνει"...

Όταν έχεις συνείδηση, δεν κλέβεις..

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δεν ξερω αν φοβηθηκε η οχι τη σουφρα του οπως λες...
Αυτο που ξερω ειναι οτι η ζωη ειναι γλυκεια και δεν παιρνει κανεις ευκολα και ετσι απλα μια τετοια αποφαση.
Στο κατω κατω πολιτικος ηταν δεν πιστευω να ειχε την ιδια μεταχειριση με καποιους αλλους!
Αν ειναι μονο η υποθεση χρηματισμου τοτε κατι αλλο κρυβεται απο πισω. Παντως ειναι ενα βιντεο που θα επρεπε ολοι οι πολιτικοι να το δουν και να το ξερουν γιατι πολυ φοβαμαι οτι ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν θα προλαβουν να αυτοκτονησουν.

Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακίες συνείδηση....

Φοβήθηκε την σούφρα του και αποφάσισε να την "κάνει"...

Όταν έχεις συνείδηση, δεν κλέβεις..

Δεν μπορουμε να ξέρουμε αν όντως έκλεψε για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε έγινε δίκη.

Πάντως ακόμα και κλέφτης να ήτανε, είχε τουλάχιστον τα κάκαλα να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα κάτι που ΠΟΤΕ δεν είδες, ούτε θα δεις ποτέ εδώ, παρ'ότι οι δικοί μας πολιτικοί έχουν κάνει 50 φορές χειρότερα. Γιατι πολύ απλά Έλληνας πολιτικός και φιλότιμο είναι όχι μόνο αντιθετες έννοιες αλλά αντιστρόφως ανάλογες.

Τελευταίο παράδειγμα ο Κουλούρης που πήγε προχθες να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ στο ταμείο που είναι για τους ΑΜΕΑ (!) και κόντεψε να πλακώσει στο ξύλο ηλικιωμένο συμπολίτη που τον επέπληξε. Εγώ με τη μαγκιά μου, γαμώ και την κυρά μου...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αντε κι δωροδοκηθηκε ...συμφωνα με το κατηγορητηριο  300.000 .........δεν εβλαψε κανεναν, ομωs ειχε την λεβεντια να δωσει μαθηματα
Τι να πουμε εμειs για τουs μπαγλαμαδεs που για χρονια ολοκληρα εξαπατησαν μια χωρα............Και δεν εχει ανοιξει, ουτε ρουθουνι

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δεν μπορουμε να ξέρουμε αν όντως έκλεψε για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε έγινε δίκη.

Πάντως ακόμα και κλέφτης να ήτανε, είχε τουλάχιστον τα κάκαλα να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα κάτι που ΠΟΤΕ δεν είδες, ούτε θα δεις ποτέ εδώ, παρ'ότι οι δικοί μας πολιτικοί έχουν κάνει 50 φορές χειρότερα. Γιατι πολύ απλά Έλληνας πολιτικός και φιλότιμο είναι όχι μόνο αντιθετες έννοιες αλλά αντιστρόφως ανάλογες.

Τελευταίο παράδειγμα ο Κουλούρης που πήγε προχθες να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ στο ταμείο που είναι για τους ΑΜΕΑ (!) και κόντεψε να πλακώσει στο ξύλο ηλικιωμένο συμπολίτη που τον επέπληξε. Εγώ με τη μαγκιά μου, γαμώ και την κυρά μου...

+1000000

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/R._Budd_Dwyer[/url]

Αυτό αναφέρει το Wiki σαν άρθρο (μην με ρωτάς αν είναι αληθές). Διάβασε παρακάτω όμως τι γράφει:

Since Dwyer died in office, his widow Joanne was able to collect full survivor benefits, totaling over $1.28 million. A spokesman for Dwyer suggested that he may have committed suicide to preserve the state-provided pension for his family, whose finances had been ruined by legal defense costs.

Αυτά μόνο από επαγγελματίες πολιτικούς τα περιμένεις. Οι ερασιτέχνες είναι σαν το "κορόιδο" τον Νικόλαο Πλαστήρα, όποιος θέλει ας διαβάσει τον τρόπο ζωής του και την συμπεριφορά του και ας εκτιμήσει (ή όχι) έναν πραγματικά τίμιο και ηθικό άνθρωπο, που πέθανε πάμπτωχος και χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει για ίδιον όφελος την χώρα του (ΓΑΠ-ΑΓΠ-ΚΚ-ΚωστάκηςΚ-Δρακουμέλ-Ράλλης και ΣΙΑ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom