Νέα

Μπάγιεβιτς στoν ΠΑΟ. Ναι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες ανοίγω αυτό το θέμα τώρα που μάλλον θα έρθει ο μπάγιεβιτς στόν βάζελο. προσωπική μου γνώμη είναι να κάτσει στον αστέρα μήπωσ και βρούμε κανέναν άλλο και πάμε καλά. και εξηγούμαι γιατί δεν τον γουστάρω........ όπου και αν έχει δουλέψει και έχει πάρει πρωταθλήματα πάντα υπήρχαν οι πρόεδροι των ομάδων με τις διασυνδέσεις τους στήν διαιτησία και στην επαε και καθάριζαν.στην ευρώπη η σφαλι'άρα πήγαινε σύννεφο. μόνο στον ΠΑΟΚ κάτι έκανε ακι πήρε το κύπελλο.τώρα στόν αστέρα από το κακό στο χειρότερο τον πάει. γνώνη μου είναι ότι αν έρθει στο ΠΑΟ θα φύγει νύχτα.......ακούω απόψεις από συμπάσχοντες με την κατάντια μας :headbang:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ΔΕΝ τον γουστάρω, όχι για τις ικανότητες του, αλλά γιατί είναι ο παραγκίτης προπονητής που την είχε δει γάτερμαν. ʼσε που είχε υπογράψει για πρώτη φορά στους αρουραίους στη μέση της χρονιάς, ενώ ήταν στην ΑΕΚ....

Δεν θα τον χειροκροτήσω, δεν θα τον αποδοκιμάσω (ποτέ δεν το έχω κάνει ούτε και θα το κάνω για παίκτη ή προπονητή που φοράει την πράσινη φανέλα).

Η γνώμη μου γνώμη μου, το καλό της ομάδας πάνω απ' όλα!

OP
OP
talos43

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φαντάζεσαι να φέρει μαζί του και τον Περσία για βοηθό? λίμπα θα το κάνουν το στάδιο..... :cussing:

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα και εγω σαν βαζελος δεν τον γουσταρω καθολου...ισως ομως να ειναι ο μονος αυτη την στιγμη που μπορει να μας κανει ομαδα...αν αποτυχει και αυτος τοτε δεν θα φταιει αυτος αλλα ο τζιγκερ..με λιγα λογια ειναι η τελευταια ευκαιρια του τζιγκερ και δεν ξερω αν το χει καταλαβει με την κινηση που εχει κανει!!!!Ισως αν αποτυχει ο μπαγεβιτς να ξεκουμπιστει και η οικογενεια βαρδινογιαννη,δεν εχει να προσφερει κατι αλλο στην παναθα μας....οσο για αν στην ευρωπη ο Μπαγεβιτς δεν ειναι καλος αυτο ειναι φημη για μενα με αποδειξη οτι δεν εχει χασει ποτε εντος εδρας στο τσαμπιονς λιγκ με τον ολυμπιακο και αυτο τα λεει ολα πιστευω...επαναλαμβανω δεν τον γουσταρω αλλα αν ειναι να παει καλα ο παναθηναικος ισως να μην με πειραξει κιολας αλλα αν δεν παει καλα την γαμησε και αυτος αλλα κυριος ο σοφερ τζιγκερ.....και οποιος καταλαβε καταλαβε...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
οτι και να λεμε εμεις...μολις εφτασε στο Ελ. Βενιζελος ;) ;) ;)

Συνημμένα

• bajevic3.jpg
    bajevic3.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 52

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μ αρεσει αυτο το site που εχει ατομα που ειναι μεσα στα πραγματα. καλα καλα site που ασχολουνται με τον αθλητισμο γενικοτερα δεν εχουν γραψει οτι ο Μπαγεβιτς εχει ερθει Ελλαδα και υπαρχουν ατομα οπως ο stunt που πετανε μια foto και λενε : ηρθε- ηρθε..... :grin:

Μπραβο ρε stunt. εισαι παντα εκει που πρεπει με μια επαγγελματικη μηχανη. Ρε μηπως δουλευεις και για καποια εφημεριδα και δε το ξερουμε????

Αυτο τελικα θα πει πληροφοριση στην Ελλαδαρα μας. ΡΑδιοΑρβιλα!!!!

Ρε ημαρτων!!!!!!!! :ak:

OP
OP
talos43

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λένε ότι σήμερα δευτέρα θα είναι η κρίσιμη μέρα για το άν θάρθει ή όχι.αχ παναγία μου να τσακίσει. τον φοβάμαι βρε παιδιά μήπως και μας αποδιαλύσει.

fawn

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
¨Ετσι ΄όπως τα έκανε ο σωφέρ...ας κοπιάσει και ο πρίγκηψ...και άμα τα καταφέρει να βγάλει άκρη στην Παιανία... τι να πω...βασιλιά θα τον κάνουμε!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Γιατί όχι; Τόσοι και τόσοι περάσαν..........

Επισκέπτης
Παίδες μην λέμε μαλακίες... ο Μπάγιεβιτς είναι μεγάλος προπονητής. Από κάτι Μπάκε, Σόλιντ, Φερέρ και λοιπούς είναι κλάσης ανώτερος... οπότε που το πρόβλημα!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Αυτό λέω και εγώ. Το πρόβλημα μας είναι επειδή πέρασε από ΟΣΦΠ-ΑΕΚ ή επειδή είναι λίγος ως προπονητής; Γιατί οι περισσότεροι υποστηρίζουν το δεύτερο ενώ στην πραγματικότητα αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί και δεν το λένε είναι το πρώτο;Μην είμαστε κολλημένοι ρε!!!!!!!!!Επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μ αρεσει αυτο το site που εχει ατομα που ειναι μεσα στα πραγματα. καλα καλα site που ασχολουνται με τον αθλητισμο γενικοτερα δεν εχουν γραψει οτι ο Μπαγεβιτς εχει ερθει Ελλαδα και υπαρχουν ατομα οπως ο stunt που πετανε μια foto και λενε : ηρθε- ηρθε..... :grin:

Μπραβο ρε stunt. εισαι παντα εκει που πρεπει με μια επαγγελματικη μηχανη. Ρε μηπως δουλευεις και για καποια εφημεριδα και δε το ξερουμε????

Αυτο τελικα θα πει πληροφοριση στην Ελλαδαρα μας. ΡΑδιοΑρβιλα!!!!

Ρε ημαρτων!!!!!!!! :ak:

αν εξαιρεσουμε το "ημαρτον" που ακομη και ο Μπαγεβιτς θα το εγραφε πιο ορθογραφημενα αντιλαμβανομαι οτι μαλλον απο χιουμορ εχεις καποιο ελλειμμα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό λέω και εγώ. Το πρόβλημα μας είναι επειδή πέρασε από ΟΣΦΠ-ΑΕΚ ή επειδή είναι λίγος ως προπονητής; Γιατί οι περισσότεροι υποστηρίζουν το δεύτερο ενώ στην πραγματικότητα αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί και δεν το λένε είναι το πρώτο;Μην είμαστε κολλημένοι ρε!!!!!!!!!Επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε

Βανζελ εχεις απολυτο δικιο! Γαλακος, ο αειμνηστος Κυραστας, Βαμβακουλας, Δεληκαρης, Σαργκανης, Αποστολακης και λοιποι διεπρεψαν με την πρασινη φανελα αν και φανατικοι γαυροι και λατρευτηκαν απο τον κοσμο...ε, ας μην  τρελαθουμε οτι ο πριγκηπας ειναι ανεπιθυμητος επειδη περασε απο τον κιτρινοκοκκινο παγκο, τη στιγμη μαλιστα που δεν εχουμε αλλες εναλλακτικες λυσεις στην παρουσα φαση! Η πεινα του να φαει τον γαυρο ζωντανο δε, μετα απο την αναξιοπρεπη εκδιωξη του απο το λιμανι, θα πρεπει να ληφθει σοβαροτατα υπ' οψιν! ;)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν είναι για το καλό της ομάδας, καλώς να έρθει. Τουλάχιστον, γι' αυτόν εδώ ξέρουμε και, πάνω-κάτω, τι σόι προπονητής είναι. Για το Μαλεζάνι δεν κατάλαβα ποτέ, για το Μπάκε το ίδιο...

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παναθηναϊκός - Σερβία = Συμμαχία
Μπάγιεβιτς στο ποδόσφαιρο
Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ

Τρώνε καλά οι Σέρβοι τόσα χρόνια αλλά κάποιοι το αξίζουν

Τον Θεράπεια πάντως δεν τον χαλάει το 1εκ. ευρώ τον χρόνο, όπως ακούγεται  ;) ;) ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ΑΝ ερθει θα το πάρει το πρωταθλημα εγω αυτο που δεν αντεχω ειναι την original που θα τον βριζει  σε κάθε παιχνιδι.

Ημαρτον οχι αλλο ΟΥΣΤ

ΟΥΣΤ στο ΟΥΣΤ

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βάζελος είμαι και δεν τον πάω γενικώς ρε πούστη μου!
Θα γλύφουμε εκεί που φτύναμε;;;;;
Ξεχνάμε το "Ντούσαν-Ντούσαν βαζέλια σε γαμούσαν" ;;;;;;

Όσο σκέφτομαι ότι θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟ μ' αυτόν τρελαίνομαι και πιθανότατα ο πρώτος προπονητής στο γήπεδο του Βοτανικού(αν κατασκευαστεί και πότε).

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ετσι ειναι δυστυχως φιλε ετσι οπως εχουν καταντησει την ομαδα φαινεται σαν η μονη λυση.
αλλα για φαντασου τι εχει να γινει στις πρωτες του στραβες...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
ετσι ειναι δυστυχως φιλε ετσι οπως εχουν καταντησει την ομαδα φαινεται σαν η μονη λυση.
αλλα για φαντασου τι εχει να γινει στις πρωτες του στραβες...

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια παράδοση η διοίκηση να γράφει στα @@ της τις αντιδράσεις των οπαδών. Οπότε, και στις πρώτες στραβές μάλλον θα υπάρχει ανοχή ... την οποία, έτσι κι αλλιώς, δικαιούται κάθε προπονητής που έρχεται σε μια ομάδα στη μέση της σεζόν.

Κατά τη γνώμη μου, αν απ' τον Μπάγεβιτς - ή, με αφορμή την έλευση του Μπάγεβιτς - φύγει με τις κλωτσιές από τα αποδυτήρια ο συρφετός των διαφόρων Γκόντζων, η ομάδα μόνο κέρδος θα' χει μακροπρόθεσμα

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μην λέμε μαλακίες... ο Μπάγιεβιτς είναι μεγάλος προπονητής. Από κάτι Μπάκε, Σόλιντ, Φερέρ και λοιπούς είναι κλάσης ανώτερος... οπότε που το πρόβλημα!

ε παιδια πραγματικα ημαρτον!!!! μη τα ισοπεδωνουμε ολα.  Καλος ο μπαγεβιτς αλλα ειδικα ο Σολιντ θα μου επιτρεψετε να πω πως ειναι καλυτερος. δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι μεσα στους 15 καλυτερους προπονητες της ευρωπης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom