Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ολα ξενινάνε απο τη θέληση.
Οι τούρκοι θέλουν.
δεν ξέρω για σας αλλά εγώ διακρίνω κάνα δυο τουρκαλίτσες....
Γίνονται στην Ελλάδα διαδηλώσεις με Ελληνικές σημαίες και τέτοιο πάθος, για οποιοδήποτε θέμα?
Ρε συ και επειδή θέλουν δηλαδή;!
Ολα ξενινάνε απο τη θέληση.
Οι τούρκοι θέλουν.
δε μου λες βρε κολλητάρι! στην Κύπρο δεν υπήρχαν όλα αυτά που λες?Ρε συ και επειδή θέλουν δηλαδή;!
Yπάρχουν συνθήκες,συμβάσεις,νόμοι,όλα αυτά δεν παρακάμπτονται επειδή θέλουν!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΤΕ;
δε μου λες βρε κολλητάρι! στην Κύπρο δεν υπήρχαν όλα αυτά που λες?
τους εμπόδισαν να ορμήξουν?
η "τουρκοκυπριακή δημοκρατία" είναι ένα κράτος αναγνωρισμένο μόνο απ την Τουρκία!
σύμφωνα με τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες απλά "δεν υπάρχει αυτό το κράτος"
η κατοχή όμως υφίσταται....
Απαντώ πολύ απλά Ε.Ε. αν γίνει το παραμικρό είναι προσβολή για όλη την ένωση,δεν είμαστε μόνο ελληνικό έδαφος αλλά και Ευρωπαικό!!!δε μου λες βρε κολλητάρι! στην Κύπρο δεν υπήρχαν όλα αυτά που λες?
τους εμπόδισαν να ορμήξουν?
η "τουρκοκυπριακή δημοκρατία" είναι ένα κράτος αναγνωρισμένο μόνο απ την Τουρκία!
σύμφωνα με τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες απλά "δεν υπάρχει αυτό το κράτος"
η κατοχή όμως υφίσταται....
μου το σβησαν οι παλιοτουρκοι οι μοντς..
πλακα πλακα τοσο που τον εχω βρισει τον κεμαλ ως πουστάρα σημερα μηπως να περιμενω καμια βομβα απο το σπιτι μου απεξω αυριο;
μου το σβησαν οι παλιοτουρκοι οι μοντς..
Απαντώ πολύ απλά Ε.Ε. αν γίνει το παραμικρό είναι προσβολή για όλη την ένωση,δεν είμαστε μόνο ελληνικό έδαφος αλλά και Ευρωπαικό!!!
σωπα ρε..θα καθαρισουν οι λαλακηδες,ιπταμενοι,ασπρουληδες,περσονες,τζεϊμς & λοιποι τουρκοφαγοι για ολους μας..Απαντώ πολύ απλά Ε.Ε. αν γίνει το παραμικρό είναι προσβολή για όλη την ένωση,δεν είμαστε μόνο ελληνικό έδαφος αλλά και Ευρωπαικό!!!
Ρε συ και επειδή θέλουν δηλαδή;!
Yπάρχουν συνθήκες,συμβάσεις,νόμοι,όλα αυτά δεν παρακάμπτονται επειδή θέλουν!!!