Επισκέπτης
Περσονα ΜΗΝ του πεις του μαλακα.
Μεμοσαν,να κοψεις τον λαιμο σου να το βρεις μονος σου.
Αγαπητε στα @@ μου!Περσονα ΜΗΝ του πεις του μαλακα.
Ναι αλλά αν δε γεννηθείς αμερική;
Για την ελληνική ιθαγένεια δε χρειάζεται να γεννηθείς ελλάδα απ'όσο ξέρω, μια και πολλοί ελληνοαυστραλοί γεννημένοι στην αυστραλία (και αντίστοιχα αμερική) έχουν και ελληνικό διαβατήριο...
Εκει ρε μισοτρελε φασιστα,να σκασεις...Αγαπητε στα @@ μου!
Εσυ εισαι αυτος που ντρεπεται οχι εγω!
τα παμε ρε μπούμπα...
στην ελλάδα υπάρχει το δίκαιο του αίματος και στις ΗΠΑ του τόπου γεννησης.
απλά τα ελληνομπάσταρδα 2ης γενιάς έχουν το προνόμιο και της χώρας που κατάγονται οι γονείς τους και της χώρας που γεννήθηκαν.
Όχι, άλλο λέω. Το ίδιο δεν ισχύει για την αμερική, έτσι; Γιατί αυτό νομίζω ότι εννοούσε ο βολτέρ...
δοσε γνοσι στο λαο να σε κανουμε προτιπουργοΕξαιρετικά ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε τους λόγους για τους οποίους είχε επιβληθεί η αποστέρηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε 9 (τώρα πλέον) συμπολίτες μας. Σε μερικούς από το 1950.
Και βλέπω μάλιστα ότι σε κάποιον ΜΑΤΣΑ Ιακώβ του Δαυΐδ η αποστέρηση είχε γίνει από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ποιός ξέρει τι να έγινε;;;; Εκτός και αν δικαιολογείται ότι ήταν Εβραίος.
Και βέβαια καλό θα ήταν να ξέραμε και με ποιό σκεπτικό τους αποδόθηκε η Ελληνική Ιθαγένεια ξανά μετά από τόσα χρόνια.
Ιδιαίτερα όταν την απόφαση την υπογράφει κάποιος όπως ο Θ. Νάκος.
δε ιεν πασοκ,ινε κουλουροσαβρα αλα δε μπικε το πουλεν του στο επικρατιασ
κε γο νομισα οτι τον εφαγε ο εγκονοσ του δικτατορα,αφτοσ τροι σα κε μενα,κε εγινε κε αντιποερδοσ τισ κιβερνισισΠοιο επικρατείας ρε;;;;
Στην Βουλή δεν μπήκε. Τον έφαγε το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
κε γο νομισα οτι τον εφαγε ο εγκονοσ του δικτατορα,αφτοσ τροι σα κε μενα,κε εγινε κε αντιποερδοσ τισ κιβερνισισ
ιδεσ η ελαδα κιβερνιτε απο βοθροπεδαΤον εγγονό του δικτάτορα τον ψήφιζαν δαγκωτό εκεί που κρατάει η σκούφια σου.
Μέχρι τώρα δηλαδή.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε τους λόγους για τους οποίους είχε επιβληθεί η αποστέρηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε 9 (τώρα πλέον) συμπολίτες μας. Σε μερικούς από το 1950.
Και βλέπω μάλιστα ότι σε κάποιον ΜΑΤΣΑ Ιακώβ του Δαυΐδ η αποστέρηση είχε γίνει από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ποιός ξέρει τι να έγινε;;;; Εκτός και αν δικαιολογείται ότι ήταν Εβραίος.
Και βέβαια καλό θα ήταν να ξέραμε και με ποιό σκεπτικό τους αποδόθηκε η Ελληνική Ιθαγένεια ξανά μετά από τόσα χρόνια.
Ιδιαίτερα όταν την απόφαση την υπογράφει κάποιος όπως ο Θ. Νάκος.
ρε ο βολ ιτανε στισ μπιροκαταδρομεσ οδιγαγε κε ελικοφτερο,ο μονοσ εφεδροσ πιλοτοσ σε απατσι
ρε ο βολ ιτανε στισ μπιροκαταδρομεσ οδιγαγε κε ελικοφτερο,ο μονοσ εφεδροσ πιλοτοσ σε απατσι
Τι λέει μωρέ ο παπάρας;;
Και ο άλλος ο μεγαλύτερος το βρίσκει και αστείο κιόλας.
Ρε εγώ τα απάτσι μόνο τα επισκεύαζα (θεωρητικά βέβαια). Άντε και να παράγγελνα κάνενα ανταλλακτικό από τον Λιακουνάκο. Και βέβαια τα φύλαγα.
Άλλα σε χιούι έχω ανεβεί.
Ενώ ο χοντρός μόνον σε σινούκ μπορεί να μπει γιατί σε άλλο δε χωράει. Άσε που ούτε θα σηκώνονταν το πουλάκι.
τελικά μια απορία πλανάται στην ατμόσφαιρα..............
Ο ΠΠ το βούλωσε επιτέλους ή θα πετάξει κι άλλα???![]()
![]()