Επισκέπτης
Ρε αυτο ειναι απο το 2005,εγω εχω τις"ενδιαμεσες"οταν ο'Στοδουλος εκανε ντορο για το θρησκευμα.τι λες ρε παπάρα........
έχετε ξεφύγει τελείως έτσι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην δικια μου αναφερει ΜΟΝΟ ομαδα αιματος κατω απο την τζιφρα.
Ρε αυτο ειναι απο το 2005,εγω εχω τις"ενδιαμεσες"οταν ο'Στοδουλος εκανε ντορο για το θρησκευμα.τι λες ρε παπάρα........
έχετε ξεφύγει τελείως έτσι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα οσοι εχουνε βγαλει ταυτοτητα την ιδια εποχη με εσενα ειναι απατριδες ετσι?Ρε αυτο ειναι απο το 2005,εγω εχω τις"ενδιαμεσες"οταν ο'Στοδουλος εκανε ντορο για το θρησκευμα.
Εχεις σπασει ολα τα μαλακομετρα αγορι μου.αρα οσοι εχουνε βγαλει ταυτοτητα την ιδια εποχη με εσενα ειναι απατριδες ετσι?
Ρε αυτο ειναι απο το 2005,εγω εχω τις"ενδιαμεσες"οταν ο'Στοδουλος εκανε ντορο για το θρησκευμα.
Δεν καταλαβες...εδω μιλαμε για Ελληνες ΠΟΛΙΤΕΣ....αλλο πραμα η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και αλλο πραμα η ΕΘΝΟΤΙΚΗ καταγωγη.Εάν ο οποιοσδήποτε αισθάνεται τουρκαλάς και θέλει να είναι τουρκαλας, με γειά του και χαρά του.
Να παραδώσει την ελληνική ταυτότητα, να αποποιηθεί την ελληνική ιθαγένεια, να κάνει αίτηση τουρκικής υπηκοότητας και εν συνεχεία να πάει στο τμήμα αλλοδαπών να κάνει αίτηση για άδεια παραμονής στη χώρα.
Δεν καταλαβες...εδω μιλαμε για Ελληνες ΠΟΛΙΤΕΣ....αλλο πραμα η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και αλλο πραμα η ΕΘΝΟΤΙΚΗ καταγωγη.
Και τελος παντων ας μας πουνε και οι ομογενεις που εχουν ΔΙΠΛΗ υπηκοοτητα(και ειδικα οσοι ψηφιζουν κιολας)αν ειναι π.χ. Αμερικανοι,η Ελληνες και να ξεμπερδευουμε με οσους ΔΕΝ ειναι Ελληνες στα σωψυχα-παντα βασει αυτης της λογικης.
Ιθαγενεια και Υπηκοοτητα ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ορος.κάνεις μέγα λάθος.
ο μη έχων ελληνική ιθαγένεια δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα. Αλλο το ελληνικό δίκαιο και αλλο λχ το αγγλικό.
Οι Μουσουλμανοι στην Θρακη δεν ειναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ...Ελεος δλδ.,εχει καμμια σχεση μια π.χ.Αλβανιδα που εχει ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ απο μια Μουσουλμανα που εχει ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Ελληνιδα?Στην ελλάδα η ιθαγένεια καθορίζετα εξ αίματος. Γι αυτό και οι αλλοδαποί που γεννιούνται εδώ δεν παίρνουν αυτόματα την ελληνική υπηκοότητα.
Απαντησα για αυτο πιο πανω.Οι ομογενείς έχουν την ελληνική ιθαγένεια (πατέρας ή μάνα έλληνες ιθαγενείς) αλλά μπορεί να μην έχουν ελληνική υπηκοότητα.
Την κανω εντος ολιγου.δεν σου αρεσε δεν σου αρεσε σουπερμαους το θρεντ...ηταν να μην το μαθεις...ολο εδω μου εισαι...ο αλλος ο ππ που βοσκει, στα μασαζ;![]()
για να το κλείσουμε το θέμα της ιθαγένειας και της υπηκοότητας...
]
To link που δινεις ΑΚΥΡΩΝΕΙ το ποσταρισμα που εκανες προηγουμενως.
Ευχαριστω πολυ.
Αναλυσε το αυτο please γιατι δεν το καταλαβα.Έτσι και επιβληθεί πάντως το κριτήριο του εδάφους, η Ελλάδα σύντομα θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα.
Ιθαγενεια και Υπηκοοτητα ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ορος.
Έτσι και επιβληθεί πάντως το κριτήριο του εδάφους, η Ελλάδα σύντομα θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα.
Αναλυσε το αυτο please γιατι δεν το καταλαβα.
Αμέσως αμέσως έχεις κάποιο πλυθησμό μουσουλμανικό. Ε οι ρυθμοί γέννησης δεν είναι ίδιοι.
ΣΕ 20-30 χρόνια η Ελλάδα θα είναι πλήρως μουσουλμανικό κράτος. Όχι ότι με πειράζει προσωπικά, αλλά απλά το αναφέρω.
τελεια απο αφρικανικη χωρα...μουσουλμανικη...ειναι μια προοδος...Έτσι και επιβληθεί πάντως το κριτήριο του εδάφους, η Ελλάδα σύντομα θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα.
κάτσε να ξεκαθαρίσει πρώτα τον όρο ιθαγένεια και υπηκοότητα......
Πάμε για τελευταία φορά.
Αλλο Nationality Hellenic και άλλο λ.χ. Citizenship U.S.
To link που δινεις ΑΚΥΡΩΝΕΙ το ποσταρισμα που εκανες προηγουμενως.
Ευχαριστω πολυ.
Ρε κουμπαρε το ιδιο πραμα λεμε....Θες να το λεμε στα Αγγλικα,οχι τιποτε αλλο,να μην μπερδευομαστε δλδ:κάτσε να ξεκαθαρίσει πρώτα τον όρο ιθαγένεια και υπηκοότητα......
Πάμε για τελευταία φορά.
Αλλο Nationality Hellenic και άλλο λ.χ. Citizenship U.S.