Βολταίρε, θα απευθυνθώ σε σένα μια και μου φαίνεσαι λογικός άνθρωπος (και σε έχω συνδέσει και με το "Ταϊλάνδη σεξ τριπ" που είναι το αγαπημένο μου θρεντ)
δεν ξέρω τι κόμμα είσαι και δεν μ ενδιαφέρει.
εμένα με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου στους παρακάτω προβληματισμούς που ο ΠΠ αποφεύγει να απαντήσει συστηματικά:
1. Η Ελλάδα έχασε μια δίκη απέναντι σε Τούρκους. Αν την έχασε από απάτη ή όχι των Τούρκων δε με νοιάζει. Με πληγώνει σαν έλληνας που την έχασε. Την ευθύνη της ήττας την έχει η πολιτεία, δηλ οι πολιτικοί που εκπροσώπησαν τη χώρα! Άσχετο τι κόμμα ήταν αυτοί, εμένα με πληγώνει!!!
2. όπως με πληγώνει που οι Τούρκοι πήραν τη μισή Κύπρο και την ευθύνη έχουν πάλι οι Έλληνες πολιτικοί (και που βέβαια άλλαξαν τόσοι πρωθυπουργοί, όλων των κομμάτων αλλά ο φάκελος δεν άνοιξε ακόμα)
3. όπως με πληγώνει που μια χούφτα σλάβων θέλουν να λέγονται μακεδόνες. Και με πληγώνει που και πάλι οι έλληνες πολιτικοί δεν είχαν την ικανότητα να κάνουν κάτι....!
και με πληγώνει φυσικά που πολλά κράτη το έχουν αναγνωρίσει σαν μακεδονία!
και πολλά άλλα που θα γεμίσουμε σελίδες και σελίδες αλλά δεν είναι του παρόντως θρεντ.
τα γράφω αυτά για να τονίσω το πόσο πληγωμένοι είμαστε σαν λαός, με εθνικές ήττες ΚΥΡΙΩΣ σε διπλωματικό επίπεδο!
Το αν είχαν οι Τούρκοι δίκιο ή άδικο, δεν είναι το θέμα μας!
σε μια δίκη πάντα υποστηρίζει ο καθένας τις θέσεις του!
Το θέμα μας λοιπόν είναι εμείς με ποιον είμαστε?
Με τους Τούρκους ή με τους έλληνες? Ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι δεν μπορεί να το πει κανένας αντικειμενικά!
όλοι έχουν τα επιχειρήματά τους! Αυτός που κερδίζει απλά είχε έστω και ένα περισσότερο (άλλωστε η δίκη κράτησε 20 χρόνια νομίζω, αν ήταν προφανέστατο ποιος είχε δίκιο θα διαρκούσε ίσως πολύ λιγότερο).
Εδώ λοιπόν έχουμε ένα εθνικό θέμα! όχι κομματικό.
Ούτε είμαστε σε άλλη χώρα. Δεν βλέπουμε τον αγώνα Σερβία -ΗΠΑ για να εξετάζουμε όλες τις λεπτομέρειες για το ποιος έχει πιο πολλλά δίκια!
Είμαστε εμείς και οι άλλοι. και οι 2 έχουν τα δίκια τους!
αλλά είμαστε εμείς και οι άλλοι!
εμείς με ποιον είμαστε τελικά........?????????