gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Τι εστι αντρας τυπε?
Τι εστι αντρας τυπε?
δεν μπορείτε. ο ΠΠ ΟΡΙΖΕΙ τη συζήτηση.
εσείς ετεροπροσδιορίζεστε.
Ξεροκεφαλο πραγματικο γεγονος οι Μακεδονες, συμπαγες τουρκικό πράμα η μειονοτητα της Θρακης, θεωρω τελικα οτι μαλλον εκει στον Συριζα οι ορισμοί ειναι λιγο "elementary"...έχω τονίσει πολλάκις πως το μακεδονικό έθνος και η μακεδονική γλώσσα εμφανίζονται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχουν στο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.
η δε εμφάνισή τους είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.
καλως το φαντασμα της οπερας.....εσυ δεν θα επρεπε να εχεις διαγραφει μαν;Ξεροκεφαλο πραγματικο γεγονος οι Μακεδονες, συμπαγες τουρκικό πράμα η μειονοτητα της Θρακης, θεωρω τελικα οτι μαλλον εκει στον Συριζα οι ορισμοί ειναι λιγο "elementary"...
καλως το φαντασμα της οπερας.....εσυ δεν θα επρεπε να εχεις διαγραφει μαν;
να πηγαινατε στο ΕΔΑΔ τυπε.....ολοι οι αριστεροι που σκεφτονται ανθρωπιστικα για τους μουσουλμανους της δυτικης Θρακης γιατι δεν διαμαρτυρηθηκαν ποτε για την απανθρωπη μεταχειριση των χριστιανων της ανατολικης θρακης??? Το ιδιο ειναι "κυριοι" να μην σου φτιαχνουν δρομο και να μην σου συνδεουν ρευμα με το να σε στελνουν με τα ποδια στο κεντρο της Ανατολιας και απο τους 18.000 συντοπιτες σου να επιστρεφουν ζωντανοι οι 4.000 οπως συνεβη στο χωριο μου στην ανατολικη θρακη???
καπου θα γαμαειγιατί να διαγραφεί ?? επειδή κέρδισε το στοίχημα από τον λαδάκη ??
αλήθεια που είναι αυτή η λούγκρα ??
καπου θα γαμαει
έχω τονίσει πολλάκις πως το μακεδονικό έθνος και η μακεδονική γλώσσα εμφανίζονται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχουν στο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.
η δε εμφάνισή τους είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.
Δε σε πιανω τυπε.
Για ποιο λογο?καλως το φαντασμα της οπερας.....εσυ δεν θα επρεπε να εχεις διαγραφει μαν;
Και οχι μονο. 5 στα 5 στοιχηματα, ανετα.γιατί να διαγραφεί ?? επειδή κέρδισε το στοίχημα από τον λαδάκη ??
ετσι δεν ειπες αν η νδ ειναι δευτερη;Για ποιο λογο?
Το στοιχημα που μου προτεινε καποιος, ηταν να ειναι η ΝΔ τρίτη, οχι δευτερη.ετσι δεν ειπες αν η νδ ειναι δευτερη;
o ιουδας το Χριστο τον προδωσε...εγω το Νωντα τον αποκαθηλωσα ;) τον αποθεοποιησα και τωρα τον χεζει οποιος θελει ;)
ποιος ητανε τυπεΤο στοιχημα που μου προτεινε καποιος, ηταν να ειναι η ΝΔ τρίτη, οχι δευτερη.
Και φυσικα το εβαλα. Και φυσικα ο θέσας το στοιχημα εχει εξαφανισθεί.
Ο alex71 ειναι ο Αδωνις Γεωργιαδης?ετσι δεν ειπες αν η νδ ειναι δευτερη;