kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχουμε λοιπόν τούρκους στην ελλάδα.
τι πρέπει να γίνει?
εσύ τι λες ότι πρέπει να γίνει
έχουμε λοιπόν τούρκους στην ελλάδα.
τι πρέπει να γίνει?
τι θα πει "διασπαστικές πολιτικές" "προσχηματικές διώξεις"?
να λειτουργήσει ένα παρακράτος εννοάς?
για εξήγησε λίγο την ενδιαφέρουσα σκέψη σου?
η θέση μου είναι ότι η μειονότητα συμπιέζεται στη σύγκρουση των εθνικισμών ελλάδας τουρκίας.
οι απλοί άνθρωποι γίνονται όμηροι της μιας ή της άλλης πλευράς.
η λύση είναι στην κατοχύρωση πλήρων δικαιωμάτων για αυτούς.
από το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού ξεκινώντας.
Διασπαστική πολιτική: σπέρνεις διχόνοια και αλληλοεχθρότητα σε ενα σύνολο ανθρώπων για να το διασπάσεις και να μη μπορεί να πετύχει το συμφέρον του ή γενικώς οτιδήποτε θέλει.
προσχηματική δίωξη: ξέρω οτι ο κύριος Χ ειναι τούρκος πράκτορας στο προξενείο Κομοτηνής και παριστάνει τον γραμματέα. Επειδή δε μπορώ να του πω : Σε διώχνω γιατι είσαι πράκτορας" (θα δημιουργηθεί επισοδιάρα), του λέω :"υπερέβεις το όριο ταχύτητας, παρενέβης τον τάδε και δείνα νόμο, βάζω εναν δικό μου να του κάνει καταγγελία για κάτι που επισύρει φυλάκιση και τον βάζω στη μπουζου. Ή τους ταράζω στα πρόστιμα. Ή βάζω αληταράδες να τον σπάσουν στο ξύλο νύχτα σε ταβέρνα με πρόσχημα οτι τους στραβοκοίταξε ή πείραξε τη γκόμενα τους. Προσχήματα. Πούστικα πράματα. ετσι γίνονται αυτες οι δουλειές. Και πάιρνει το μύνημα η άλλη πλευρά και βγάζει το σκασμό γιατι δε μπορεί να αποδέιξει τίποτα.
Παρακράτος? Μάλλον αυτό που εννοείς, ολα τα κράτη ετσι λειτουργούν με τους εχθρούς τους. Ο πόλεμος δεν εχει κανόνες και περιορισμούς. Ο μόνος περιορισμός ειναι οι δυνατότητες μας.
όποιος θέλει ας πει ότι δεν ισχύει ή ας την καταγγείλει.
με ρώτησες ποιες συνθήκες στις έριξα στη μάπα.
τα υπαρξιακά σου στο σαμαζέλο.
Εσυ έχεις καμιά ιδέα για το πως θα αποτ΄ρεψουμε την τουρκία να πετύχει τους σκοπούς της?
μάλιστα.
δλδ επιθυμείς την επανασύσταση του παρακράτους εναντίον των ελλήνων πολιτών που είναι μουσουλμάνοι ή και τούρκοι.
και ποιος θα ελέγχει το παρακράτος?
μάλιστα.
δλδ επιθυμείς την επανασύσταση του παρακράτους εναντίον των ελλήνων πολιτών που είναι μουσουλμάνοι ή και τούρκοι.
και ποιος θα ελέγχει το παρακράτος?
μαν εφαρμόζουμε την συνθήκη της λωζάνης πλήρως ή μόνο όπου σε βολεύει πώς το βλέπεις
αυτή είναι η απάντησή σου στην παρακάτω (και σε παραπάνω ποστ) ερώτησή μου?
Κι ετσι θα τους δωσεις την αφορμη και δικαιολογια για την παγκοσμια κοινοτητα που παντα (ας υποθεσουμε) εψαχναν.Επανασύσταση δε γίνεται γιατι και τώρ αυπάρχει παρακράτος απλά λειτουργέι ηλήθια για ηλίθιους σκοπούς.
Θέλω παρακράτος εναντίον όσων επιβουλεύονται έδαφος εθνική κυριαρχία και ελευθερία και κάθε δίκαιο και εθνικό συμφέρον της Ελλάδας. Και παρακράτος θέλω εναντίον τους και τη μαφία απ τα νυχτερινά κέντρα, και το Πολεμικό Ναυτικό, και την Πολεμική αεροπορία, και τους καράβλαχους ορεσίβιους που πάνε στα λοκ και πυραύλους και ρουφιάνους, πανστατιά ενάντια των εχθρών των ΕΛλήνων θέλω. Και οι πουτάνες να τους εκμαεύουν μυστικά!
Το οτι ειναι Έλληνες πολίτες(νομική κατάστασ) δε μου λέει τίποτα, το οτι θέλουν η Θράκη να πάει στην τουρκία μου λέει.
Ποιός θα ελέγχει το παρακράτος? Μα φυσικά το κράτος, υπο την προϋπόθεση οτι θα ειναι εθνικό κράτος, δηλαδή να υπερασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων.
Αυτά.
Επανασύσταση δε γίνεται γιατι και τώρ αυπάρχει παρακράτος απλά λειτουργέι ηλήθια για ηλίθιους σκοπούς.
Θέλω παρακράτος εναντίον όσων επιβουλεύονται έδαφος εθνική κυριαρχία και ελευθερία και κάθε δίκαιο και εθνικό συμφέρον της Ελλάδας. Και παρακράτος θέλω εναντίον τους και τη μαφία απ τα νυχτερινά κέντρα, και το Πολεμικό Ναυτικό, και την Πολεμική αεροπορία, και τους καράβλαχους ορεσίβιους που πάνε στα λοκ και πυραύλους και ρουφιάνους, πανστατιά ενάντια των εχθρών των ΕΛλήνων θέλω. Και οι πουτάνες να τους εκμαεύουν μυστικά!
Το οτι ειναι Έλληνες πολίτες(νομική κατάστασ) δε μου λέει τίποτα, το οτι θέλουν η Θράκη να πάει στην τουρκία μου λέει.
Ποιός θα ελέγχει το παρακράτος? Μα φυσικά το κράτος, υπο την προϋπόθεση οτι θα ειναι εθνικό κράτος, δηλαδή να υπερασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων.
Αυτά.
Κι ετσι θα τους δωσεις την αφορμη και δικαιολογια για την παγκοσμια κοινοτητα που δεν ειχαν.
Η
Λ
Ι
Θ
Ι
Ε
!
μάλιστα. και ποιο είναι το εθνικό κράτος?
αυτό που θα έχει κυβέρνηση ΧΑ?
ή αυτό που έχει κυβέρνηση πασοκονουδου?
ή αυτό που έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ?
Οποιοδήποτε απο αυτά που λες εφαρμόζει και υπερασπίζει και διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα.
τα οποία ποιος τα ορίζει? εσύ? ή εγώ?
Μόνο εσυ κι εγω υπάρχουμε σε τούτη τη γη???
Ολοι μας.
άρα οι εκλογές.
άρα κάθε κυβέρνηση είναι "εθνική κυβέρνηση" όπως την εννοάς.
σωστά?