tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
χαρηκες πιπούλη ???
χαρηκες πιπούλη ???
το DEB συσπείρωσε περίπου το 90% της μειονότητας.
Νικολακόπουλος - Μέγκα
το 90% του 60% που πήγε και ψήφισε ...
έτσι δε συμβαίνει πάντα? επί των ψηφισάντων...
<<συμπαγές πράμα>>...
τα καμπανακια χτυπησαν αλλα το υδροκεφαλο κρατος των αθηνων κοιμαται και το νεο κοσσυφοπεδιο ερχεται<<συμπαγές πράμα>>...
ακριβώς... άρα δεν συσπειρώθηκε η μουσουλμανική μειονότητα αλλά οι ψηφίσαντες εκ της μουσουλμανικής μειονότητας...
πάντα έτσι δε μιλάμε?
δε λες τπτ.
οι ψηφίσαντες πιθανόν... η μειονότης όχι..
και όλοι γνωρίζουμε την αιτία της αποχής των μειονοτικών στην περιοχή αυτή...
οπότε τα αποτελέσματα των εκλογών δεν μπορούν να προδικάσουν το συμπαγές ή όχι της μουσουλμανικής μειονότητος..
και πως θα εκφραστεί? με τα όπλα?
ποιοι είστε οι <<όλοι>>??? οι φασίστες?
αυτοί που έχουμε γεννηθεί , μεγαλώσει, ζήσει στην περιοχή αυτή και γνωρίζουμε πρόσωπα, πράγματα και πρακτικές...
δεν υπάρχει ανάγκη να εκφραστεί...
αν κάποιοι θεωρούν ότι έχουν τέτοιες αναγκες ας κάνουν τα κόμματα τους και ας προσπαθήσουν... το αποτέλεσμα δεν αλλάζει σε τίποτε την πολιτική της χώρας...
αν και θα έπρεπε ....
Δεκα αποσιωπητικες τελειες τυπε εβαλες. Υπονοεις κατι?δεν υπάρχει ανάγκη να εκφραστεί...
αν κάποιοι θεωρούν ότι έχουν τέτοιες αναγκες ας κάνουν τα κόμματα τους και ας προσπαθήσουν... το αποτέλεσμα δεν αλλάζει σε τίποτε την πολιτική της χώρας...
αν και θα έπρεπε ....
Οι τουρκοφωνοι πηραν 42 χιλιαδες ψηφους σε Ροδοπη, Ξανθη και Εβρο. 42 χιλιαδες.
Πιστευω οτι θα αναδειχθει σε μειζον θεμα απο τη ΧΑ τους επομενους μηνες. Μειζον θεμα διπλα ή πανω απο το χρεος, την ανεργια, τη διαφθορα, τη μιζερια. Κλασσικη περιπτωση ΧΑ ή Τουρκοι (κατα το Σαμαρας ή Χαος).
Μονο που κανενας δε θα αναφερει οτι απο τους οκτω δημους της Ροδοπης και Ξανθης οι τρεις ειχαν φετος στις τοπικες μονο τουρκοφωνους υποψηφιους οπως και στις τοπικες του 2010. Χωρις θεματα, χωρις καταστροφολογια. Οποτε τι αλλαξε σημερα? Οτι κατεβηκαν στις Ευρωεκλογες? Οι 35 χιλιαδες που ψηφισαν στους τρεις δημους με μονο τουρκοφωνους υποψηφιους συν κατι σκορπια ψιλα, ψηφισαν τους τουρκοφωνους στις Ευρωεκλογες, συνολικα 42 χιλιαδες ψηφοι. Σιγα τα ωα.
Βεβαια, κατι μαλακιες που διαβαζω για Σαρια (μεταξυ των τουρκοφωνων) πρεπει να κοπουν μαχαιρι οσο ερχονται σε αντιθεση με τους νομους του κρατους.
Με λιγα λογια το κιτρινο εκει πανω υπαρχει πολλα χρονια τωρα. Απο χθες ομως λυσσανε οποιοι λυσσανε.
ΥΓ: Που σημειωτεον οτι οι 42 χιλιαδες αυτοι ψηφοι δεν προκειται ποτε στον αιωνα τον απαντα να μετρησουν σε Ευρωεκλογες ή βουλευτικες ή περιφερειακες αν βαλουν. Χαμενοι πανε, στα σκουπιδια. Για εκει που μετρανε, στις δημοτικες, δεν ακουσα κανενα προβλημα.
Δεκα αποσιωπητικες τελειες τυπε εβαλες. Υπονοεις κατι?
Μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου για την παρακατω ανάρτησή μου, μιας και τα ξερεις απο μεσα? (σημειωση: δεν ειρωνευομαι και δεν ψαχνω να τσακωθω...)
Δεκα αποσιωπητικες τελειες τυπε εβαλες. Υπονοεις κατι?
Μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου για την παρακατω ανάρτησή μου, μιας και τα ξερεις απο μεσα? (σημειωση: δεν ειρωνευομαι και δεν ψαχνω να τσακωθω...)