αν η συζήτηση είναι βλακεία πήγαινε να πλέξεις...
βλακεια ειναι να επιχειρηματολογεις με wikipedia ρομπα πορνοβλαχε!!!
αν η συζήτηση είναι βλακεία πήγαινε να πλέξεις...
Εγω ξερω οτι ο ανθρωπος το πρωτο πραγμα που αγαπαει ειναι την οικογενεια του ,την γειτονια του,την πολη του την χωρα του . Τι απο ολα αυτα αγαπας εσυ ??????αν η συζήτηση είναι βλακεία πήγαινε να πλέξεις...
ε νομίζω ότι είναι σαφέστατο αυτό απ το ποστ μου.Αριστεροί,δεξιοί την Ελλαδα ολη την αγαπανε με εξαιρεση τον συριζα
Δεν υπάρχουν τούρκοι στη Θράκη!
όλοι είναι έλληνες απλά κάποιοι απ αυτούς είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα!
αλλά έλληνες!
η επίσημη θέση βέβαια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τουρκική μειονότητα και κατόπι να επιτρέψουμε δημιουργία ανεξάρτητου κράτους της Θράκης!!
αυτό όμως δεν το λέει ανοιχτά για να καταλάβει ο κόσμος τι είναι ΣΥΡΙΖΑ και να το φέρουν εκεί που αξίζει: στο 2,8%
πούστηδες αριστεροί-μια ζωή προδότες και ύπουλοι!
Εγω ξερω οτι ο ανθρωπος το πρωτο πραγμα που αγαπαει ειναι την οικογενεια του ,την γειτονια του,την πολη του την χωρα του . Τι απο ολα αυτα αγαπας εσυ ??????
Μαλλον τουρκους βαρβατους γουσταρειςεγώ αγαπάω τις γυναίκες... ;)
εγώ αγαπάω τις γυναίκες... ;)
Ελα τον πουλο στο στομα τωρα.....
σε προτρεπω να διαβασεις κανα βιβλιο του Ιωαννη Μαζη με λινκ βιογραφικου : http:
να διαβασεις κανα βιβλιο του Παυλου Φωτιου ειδικου πανω σε θεματα δικαιου θαλασσης ,αν και δυσκολα θα βρεις αρθρα του μιας και διδασκει σε σχολες πολεμου του ΝΑΤΟ.αυτος εχει γραψει και στην επισημη ιστοσελιδα του ΓΕΣ περι δικαιου ενοπλων συγκρουσεων ...απο τους ελαχιστους στην Ελλαδα.
και τελος να διαβασεις κανα βιβλιο του καθηγητη Δρoς Κυριακοῦ Θ. Νικολάου-Πατραγᾶ (Dr Juris) με λινκ βιογραφικου
ειχα την τιμη να τους εχω καθηγητες και τους τρεις !!!!
αντε ρεντικολο !!!! τι να κλασει η wikipedia μπροστα σε καταξιωμενους ανθρωπους που εχουν γραψει δεκαδες μελετες και συγγραμματα !!!
Μαλλον τουρκους βαρβατους γουσταρεις
καλά. και τι λένε οι πηγές σου για το θέμα που συζητάμε?
για πες...
τουρκάλες ωραίες...
ε φυσικά!και ετσι εκλεισαν 10 λεπτα χωρις την επεμβαση του πορνοβλαχου !!! μαλλον πηρε βαρια τον χλευασμο και ειπε να την κανει......αντε πορνοβλαχε , οταν βρεις κατι πιο αξιοπιστο να παραθετεις εδω θα ειμαι να το "μιλησουμε".....τωρα το καυλι στο στομα και πουλεν.....
και ετσι εκλεισαν 10 λεπτα χωρις την επεμβαση του πορνοβλαχου !!! μαλλον πηρε βαρια τον χλευασμο και ειπε να την κανει......αντε πορνοβλαχε , οταν βρεις κατι πιο αξιοπιστο να παραθετεις εδω θα ειμαι να το "μιλησουμε".....τωρα το καυλι στο στομα και πουλεν.....
ε φυσικά!
τι να πει...?
είπαμε, τα τυπάκια του 2,κάτι τοις εκατό του σύριζα είναι ύπουλα και δεν γουστάρουν τώρα που έφτασαν στο 20κάτι να μάθει ο κοσμάκης τις πραγματικές τους προθέσεις!
και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για τη χα και να λένε ότι δεν δικαιούνται να ισχυρίζονται πως ψήφισαν από άγνοια!
για το σύριζα δεν ισχύει αυτό άραγε?
ξέρουν οι 1 μύριο ψηφοφόροι του ότι οι θέσεις του σύριζα είναι:
αναγνώριση ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ μειονότητας
αναγνώριση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ μειονότητας!
ανεξάρτητη ΤΟΥΡΚΙΚΗ Θράκη!
ανεξάρτητη Μακεδονία!
τα ξέρουν?
και ετσι εκλεισαν 10 λεπτα χωρις την επεμβαση του πορνοβλαχου !!! μαλλον πηρε βαρια τον χλευασμο και ειπε να την κανει......αντε πορνοβλαχε , οταν βρεις κατι πιο αξιοπιστο να παραθετεις εδω θα ειμαι να το "μιλησουμε".....τωρα το καυλι στο στομα και πουλεν.....
βασικά μάλλον ξελόγκαρε για να γράψει στο δίπλα θρεντ ως μάκι μέσσερ
δεν τα λέει??εσκορτιτσα, δειξε μας που τα λεει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτα...
δεν τα λέει??
από την κούτρα σου τα κατεβάζεις?
κρυφτείτε λούγκρες μην σας πάρουν χαμπάρι και δε σας ψηφίσουν!!!!