apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η Πορνοπαπιούλα είναι γνωστή ψωλορουφήχτρα !![]()
Κάνει και ναζάκια !![]()
Η Πορνοπαπιούλα είναι γνωστή ψωλορουφήχτρα !![]()
Κάνει και ναζάκια !![]()
επίσης το σωστότερο είναι κατασκοπία γιατί προέρχεται από τον κατάσκοπο και όχι από το κατασκοπεύω![]()
οκ λοιπόν, τελικά έχεις δίκιο [size=30pt]δεν ξέρω τι μου γίνεται
[/size]
επίσης το σωστότερο είναι κατασκοπία γιατί προέρχεται από τον κατάσκοπο και όχι από το κατασκοπεύω![]()
τυπε ειναι αναλογα πως τον πιανει η ψυχασθενειαγιατί ρε φίλε έκανες χρυσαυγίτη κλώνο?
είσαι λάθος πάπιε, σου λέω ότι το κατασκοπία είναι σωστότερο[size=20pt]κατασκοπεία[/size] η [kataskopía] Ο25 : 1. το σύνολο των δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών για τη συλλογή πληροφοριών, που αναφέρονται στη στρατιωτική οργάνωση και στις κινήσεις του εχθρού ή στα κρατικά μυστικά μιας αντίπαλης χώρας: Εξαρθρώθηκε δίκτυο κατασκοπείας. Ξένοι υπήκοοι απελάθηκαν, γιατί έκαναν / διενεργούσαν ~ εις βάρος της χώρας μας. Kρατική υπηρεσία κατασκοπείας και αντικατασκοπείας. Bιομηχανική ~, για να γίνουν γνωστά τα κατασκευαστικά μυστικά ανταγωνίστριας βιομηχανίας. Tαινίες / μυθιστορήματα κατασκοπείας, που έχουν ως θέμα περιπέτειες κατασκοπείας. || ειδική υπηρεσία που διενεργεί κατασκοπεία: H αγγλική ~ είχε πολλές επιτυχίες στη διάρκεια του β' παγκόσμιου πολέμου. 2. κρυφή παρακολούθηση των κινήσεων και των ενεργειών κάποιου προσώπου.
γιατί ρε φίλε έκανες χρυσαυγίτη κλώνο? τα τσακάλια από το κόμμα σου το είπανε ή ήταν δική σου πρωτοβουλία?![]()
τυπε ειναι αναλογα πως τον πιανει η ψυχασθενεια
καμια φορα την βλεπει και
τυπε ειναι αναλογα πως τον πιανει η ψυχασθενεια
καμια φορα την βλεπει και
είσαι λάθος πάπιε, σου λέω ότι το κατασκοπία είναι σωστότερο![]()
οκ λοιπόν, τελικά έχεις δίκιο [size=30pt]δεν ξέρω τι μου γίνεται[/size]
ο ΠΠ δε χρειάζεται ούτε κλώνους ούτε κλωνάρια...
μόνος έναντι όλων (των ηλιθίων)...
κανεις ενα λαθος παντως....τίποτα δεν είναι τυχαίο τύπε...
βρήκες τις προσημειώσεις στην ακρόπολη?
είπες στους κουτόφραγκους στο εδαδ ότι τους κοροϊδέψαν οι tourkoi που κρύψαν ότι ήταν τούρκοι?
κατά τα λοιπά δεν είσαι μαλάκας...
όοοοοοχι...
κανεις ενα λαθος παντως....
πιστευεις πως θα τσιμπησεις κανα θυμα, επαναλαμβανοντας πραγματα για τα οποια εχεις φαει ΤΑ ξεβρακωματα απο μενα και τον ισιο χρονια πριν... οταν υπαρχουν ακομη παροντα μελη που τα εχουν παρακολουθησει.... δεν εχεις ελπιδα
παντως σορρυ αλλα εγω δεν πληρωνομαι οπως εσυ για να κανω ακροδεξια σκοπιανη προπαγανδα σε φορουμ στο ιντερνετ, εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω απο σενα![]()
2. παράδειγμα προς αποφυγήν είναι το ισραήλ, διότι είναι κράτος τρομοκράτης.
το ισραήλ εφάρμοσε την πολιτική που υποστηρίζεις εσύ. και φαίνεται πως ούτε αυτό μπορεί να την υποστηρίξει...
μόλις την είδε καίσαρας![]()
κανεις ενα λαθος παντως....
πιστευεις πως θα τσιμπησεις κανα θυμα, επαναλαμβανοντας πραγματα για τα οποια εχεις φαει ΤΑ ξεβρακωματα απο μενα και τον ισιο χρονια πριν... οταν υπαρχουν ακομη παροντα μελη που τα εχουν παρακολουθησει.... δεν εχεις ελπιδα
παντως σορρυ αλλα εγω δεν πληρωνομαι οπως εσυ για να κανω ακροδεξια σκοπιανη προπαγανδα σε φορουμ στο ιντερνετ, εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω απο σενα![]()
Τρομοκράτης ξε-τρομοκράτης, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Αλεξάκη να έχει συνάντηση μίας ώρας με τον πρόδρο του:
(ενοχλήθηκε βέβαια ο νέος Ρίτσος της Θεσσαλονίκης, άντε να σκαρώσει καμία ωδή προς την Γάζα)