The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.395
- Πόντοι
- 25.467
έλα ρε μοιάζουν τόσο πολύ τα ιταλικά με τα αγγλικά;![]()
![]()
Τι;;; Μη μου πείτε ότι δεν το γνωρίζατε;;;;
Έχουν κοινή προέλευση. Τα μακεντόνσκι.
έλα ρε μοιάζουν τόσο πολύ τα ιταλικά με τα αγγλικά;![]()
![]()
Τι;;; Μη μου πείτε ότι δεν το γνωρίζατε;;;;
οχι απο τα μπουλγκαροφσκι που ειναι συνδυασμος σβαροφκσι με μπουλγκαρι.τοσο μακεδονικα ειναι.Τι;;; Μη μου πείτε ότι δεν το γνωρίζατε;;;;
Macedonian language
Macedonian (македонски јазик, makedonski jazik, pronounced [maˈkɛdɔnski ˈjazik] ( listen)) is a South Slavic language,
Macedonian dialects form a continuum with Bulgarian dialects; together in turn they form a broader continuum with Serbo-Croatian through the transitional Torlakian dialects.
δύσκολες έννοιες για όσους σκέφτονται μανιχαϊστικά...
αλλος γκαν κλαμπ απο εδω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα πριν δεν σου ειπα οτι εισαι κουραστικος και μου ειπες γιατι ασχολουμαι?ε μωρη παπια?τι σημαίνει αυτό?
Macedonian dialects form a continuum with Bulgarian dialects; together in turn they form a broader continuum with Serbo-Croatian through the transitional Torlakian dialects.
νογάς?
ή μόνο γελάς ως μωρός?
καλα πριν δεν σου ειπα οτι εισαι κουραστικος και μου ειπες γιατι ασχολουμαι?ε μωρη παπια?![]()
μην μου στεναχωριεσαι.θα ποσταρει ο τραμουντανας και ο κοσνικ συντομα να τα πειτε. ;) ;)
Με Αλβανούς που έχω μιλήσει και ξέρουν Βουλγάρικα ,είπαν ότι συνενοούνται μια χαρά με τους Σκοπιανούς. Οι Βούλγαροι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 7ο αιώνα. Δεν μπορώ να κατάλάβω γιατί οι Βουλγαρογενείς γλώσσες πρέπει να φέρουν το Αρχαίο όνομα της Μακεδονίας.
να υποβάλεις ένσταση στο αρμόδιο γραφείο γλωσσών του σύμπαντος...
Θα διαμαρτυρηθείς για το παραπάνω παράδοξο;...
μην ασχολείσαι με ότι δε νογάς.
ΔΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
.-
σε ποιόν?![]()
αν ηταν ετσι θα επρεπε να εχεις ανοιξει ταφο και χωθεις μεσα οικειοθελωςμην ασχολείσαι με ότι δε νογάς.
φιλική συμβουλή, αδιάφορη η απάντησή σου.
.-
και αυτος ποιος το λεει;; εισαι πραγματικα αστειος ρετι σημαίνει αυτό?
νογάς?
ή μόνο γελάς ως μωρός?
Μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, για την καταπάτηση των Ελληνικών δικαιωμάτων στις Επιτροπές όξω