Επισκέπτης
Ναι...
Αφήστε τους παππούδες έξω από την κουβέντα...
Όποτε γουστάρουμε τους μπάζουμε κι όποτε γουστάρουμε τους βγάζουμε?
Να ξεκινήσουμε με παππούδες και φτάνουμε και στις μάνες μετά..
Ναι...
Όποτε γουστάρουμε τους μπάζουμε κι όποτε γουστάρουμε τους βγάζουμε?
Να ξεκινήσουμε με παππούδες και φτάνουμε και στις μάνες μετά..
o Ίσιος ως οργανωτής κερκίδας!
δεν μπορεί να "κρεμάσει" το "δικό του" χουλιγκάνο,
μιλά στο β' πρόσωπο! "αφήστε".....
άσε μας ρε Ισιούλη!
επαναφέρω την ερώτηση:
σε τι διαφέρουν οι έλληνες εθνικιστές από τους γείτονες ομόλογούς τους;
περιμένω απαντήσεις!
Δεν με ενδιαφερει το πως αυτοπροσδιοριζεσαι αλλα οι θεσεις σου που εντελως"τυχαια"συμπιπτουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο με αυτες των εθνικοαμπλαουμπλα...
Πες μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι ενα πραμα...
Εγω ΔΕΝ μιλαω με υποθεσεις ΦΠ...
Για μενα ειναι καργα φανατιλα να επιχειρηματολογει κανεις υπερ του μνημονιου για να μην κακοπεσουν τιποτε τραπεζες,και να εθελοτυφλει οταν καποιοι ηδη πεινανε,γιατι ειναι,λεει,"μη αντιπροσωπευτικοι"...Μαζί διαφωνούμε διότι είσαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ. Ακόμη δεν έχουμε πάει σε βάθος τις συζητήσεις μας (ή παραλλήλους μονολόγους). Λέω για άρση κρατικού μονοπωλίου κι εσύ καταλαβαίνεις (ή μάλλον κάνεις ότι καταλαβαίνεις) για παντελή αποχώρηση του κράτους από την αγορά αυτή και παράδοση σε καρτέλ χωρίς κανέναν έλεγχο και πάρτυ κερδοσκοπίας κτλ
Φανατιλα δεν είναι σε κάμια περίπτωση!!!Για μενα ειναι καργα φανατιλα να επιχειρηματολογει κανεις υπερ του μνημονιου για να μην κακοπεσουν τιποτε τραπεζες,και να εθελοτυφλει οταν καποιοι ηδη πεινανε,γιατι ειναι,λεει,"μη αντιπροσωπευτικοι"...
Για μενα ειναι καργα φανατιλα να επιχειρηματολογει κανεις υπερ του μνημονιου για να μην κακοπεσουν τιποτε τραπεζες,και να εθελοτυφλει οταν καποιοι ηδη πεινανε,γιατι ειναι,λεει,"μη αντιπροσωπευτικοι"...
Το τραπεζικό σύστημα έχεις υπόψιν ότι σου πουλάει αέρα;;;Ας κακοπέσουν, δεν είμαι μέτοχος. Εάν έκαναν λανθασμένες επενδύσεις ας κακοπέσουν, ας πρόσεχαν, ας έκαναν καλλίτερες επιλογές. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που θα καταρρεύσει εάν καταρρεύσουν όλες μαζί.
Μου λες τί θα γίνει εάν κινδυνεύσει άμεσα η ρευστότητα της τράπεζας και σου πει: "Χμμμ... Πόσα είπαμε ότι απομένουν από το δάνειό σου; €15.000; Ξέρεις σφίγγομαι και τα θέλω ΤΩΡΑ όλα! Αλλιώς ξέχνα ό,τι έχεις βάλει ως υποθήκη."
Κι επειδή άμα αρχίσουν να καταρρέουν η μία μετά την άλλη θα υπάρξουν αναγκαστικά συγχωνεύσεις κι εξαγορές από 5-7 παίκτες θα βρεθείς με 2. Πάρε και το ολιγοπώλιο και ίσως και καρτελ στη μητρα να έχεις να πορεύεσαι μετά. Δε σου λέω για το effect των απολύσεων. Άσε το αυτό.
Φανατίλα που έχω, ε; Κάργαααααα!
Μαλιστα,ετσι ειναι το σωστο...Φιλελευθερισμο εχουμε...Ας κακοπέσουν, δεν είμαι μέτοχος. Εάν έκαναν λανθασμένες επενδύσεις ας κακοπέσουν, ας πρόσεχαν, ας έκαναν καλλίτερες επιλογές. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που θα καταρρεύσει εάν καταρρεύσουν όλες μαζί.
Αυτο ειναι ενα ΣΕΝΑΡΙΟ δικο σου....Η αρχη ειναι οτι ο επιχειρηματιας,ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,ρισκαρουν και αρα πρεπει να αναλαβουν το ρισκο,ΤΕΛΟΣ...Στα κερδη ΔΕΝ βαλαν συνεταιρους,γιατι πρεπει να βαλουν στις ζημιες?Μου λες τί θα γίνει εάν κινδυνεύσει άμεσα η ρευστότητα της τράπεζας και σου πει: "Χμμμ... Πόσα είπαμε ότι απομένουν από το δάνειό σου; €15.000; Ξέρεις σφίγγομαι και τα θέλω ΤΩΡΑ όλα! Αλλιώς ξέχνα ό,τι έχεις βάλει ως υποθήκη."
Κι επειδή άμα αρχίσουν να καταρρέουν η μία μετά την άλλη θα υπάρξουν αναγκαστικά συγχωνεύσεις κι εξαγορές από 5-7 παίκτες θα βρεθείς με 2. Πάρε και το ολιγοπώλιο και ίσως και καρτελ στη μητρα να έχεις να πορεύεσαι μετά. Δε σου λέω για το effect των απολύσεων. Άσε το αυτό.
Φανατίλα που έχω, ε; Κάργαααααα!
Μα τους γαμαεί με δις e στον κώλο τους....Μαλιστα,ετσι ειναι το σωστο...Φιλελευθερισμο εχουμε...Αυτο ειναι ενα ΣΕΝΑΡΙΟ δικο σου....Η αρχη ειναι οτι ο επιχειρηματιας,ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,ρισκαρουν και αρα πρεπει να αναλαβουν το ρισκο,ΤΕΛΟΣ...Στα κερδη ΔΕΝ βαλαν συνεταιρους,γιατι πρεπει να βαλουν στις ζημιες?
Απο εκει και περα υπαρχει Κρατος,που γαμησε τους φορτηγατζηδες(που νομισαν οτι ΔΕΝ θα εχουν αφεντικο πανω απο τα κεφαλια τους),ας γαμησει και τους τραπεζιτες...
Μου λες τί θα γίνει εάν κινδυνεύσει άμεσα η ρευστότητα της τράπεζας και σου πει: "Χμμμ... Πόσα είπαμε ότι απομένουν από το δάνειό σου; €15.000; Ξέρεις σφίγγομαι και τα θέλω ΤΩΡΑ όλα! Αλλιώς ξέχνα ό,τι έχεις βάλει ως υποθήκη."
Μα δεν είναι τυχαίο ότι όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ το διώχνουνε(Τουρκία) ή αλλιώς φεύγει η κυβέρνηση με ελικόπτερα(Αργεντινή)!!!Ενώ το μνημόνιο σου εγγυάται πως δε θα χάσεις ότι έχεις υποθηκεύσει.
Με αύξηση της ανεργίας,μειώσεις εισοδημάτων,μείωση της αγοραστικής δύναμης,λουκέτα,επιπλέον αύξηση της ανεργίας,μείωσηση εισοδημάτων και ξανά μανά από την αρχή γιατί όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος έχεις πειστεί πως οι περιουσίες θα σωθούν απ'το σφυρί κι όλα θα δουλέψουν ρολόϊ..
Το μνημόνιο οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση.
over & out..
Α ναι..Μα δεν είναι τυχαίο ότι όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ το διώχνουνε(Τουρκία) ή αλλιώς φεύγει η κυβέρνηση με ελικόπτερα(Αργεντινή)!!!
Γαμησέ τααα!!!Α ναι..
Αυτή είναι η λύση,ν'αλλάξουμε κυβέρνηση.
Κι επειδή στη Ελλάδα ζούμε μάντεψε ποια κυβέρνηση θα ήταν η επόμενη.
Και ξέρεις πόσο διαφορετικά![]()
θα ήταν τα πράγματα..
Γαμησέ τααα!!!
Πάμε ρε να τα σπάσουμε όλα να τελειώνουμε!!!![]()
![]()
Πολύ φιλειρηνικός,απαπαπαπα....Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.
Απάντηση με σύνδεση με τα προηγούμενα (για να λείπουν οι τζάμπα μαγκιές του φόρουμ):Πόσο γελοίος είσαι...
Πας να την πεις στον άλλο με τις δικές μου πλάτες λες και είμαι γενικός εισαγγελέας της ιστοσελίδας...
Λες και είμαι κηδεμόνας του αιγέα και του κάθε αιγέα εδω μέσα...
Όταν άρχισε περί τα σαπουνιών του την είπα βέβαια...
Κάτι που δεν έχεις κάνει όταν άλλοι εκλεκτοί ένοικοι του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού (ανάλογο της υπόγας) βρίζουν παππούδες ως δωσίλογους ή ταγματασφαλίτες ή απειλούν με κονσερβοκούτιασμα...
ειναι οι παππουδες του....'''το καλυτερο σαπουνι γινετε απο κουμουνι....'''
Επειδή και ο δικός μου παππούς ήταν κομμούνι, τέτοια σχόλια να λείπουν...
respect..
οι παπούδες των εθνικιών είναι σεβάσμιοι.
των κομμουνιών όχι!
ΤΣΟΛΙ!!!
Ο παππούς του συγκεκριμένου εθνικιού (εμού) ήταν κομμουνιστής, με εξορίες και όλα τα παρελκόμενα και θεώρησα απαράδεκτο το σχόλιο περί σαπουνιού...
Ο Αιγέας κατάλαβε το λάθος του και προφανώς αυτό καλύπτει και τον δικό σου παππού.
Απλό είναι.
δεν κατάλαβε το λάθος του.
απλώς αναγνώρισε την υπεροχή σου στο ακρομεσοδεξιό μπλοκ και τουμπεκιάστηκε.
έχει διαφορά!
το πρώτο φανερώνει σκεπτόμενο άνθρωπο, το δεύτερο χουλιγκάνο.
το σχολιο αφορα μονο τον παππου του ισιου, τον δικο σου οχι, παραμενει για 'μενα ενας ευκαιριακος αριστερος με σκοπους που δεν εχουν να κανουν με την ιδεολογια της αριστερα αλλα με την σφαγη αμαχων και αθωων με αλυτρωτικους σκοπους.... ασο θα λειπω απαντα μπουμπουκο,,,
βιάστηκες Ισιούλη να καλύψεις ΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ του φόρουμ!
αλλά που να καταλάβει από τέτοια αυτός!
ΙΔΟΥ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο!!!
κανα σχόλιο Ισιούλη;
Ναι...
o Ίσιος ως οργανωτής κερκίδας!
δεν μπορεί να "κρεμάσει" το "δικό του" χουλιγκάνο,
μιλά στο β' πρόσωπο! "αφήστε".....
άσε μας ρε Ισιούλη!
Πόσο γελοίος είσαι...
Πας να την πεις στον άλλο με τις δικές μου πλάτες λες και είμαι γενικός εισαγγελέας της ιστοσελίδας...
Λες και είμαι κηδεμόνας του αιγέα και του κάθε αιγέα εδω μέσα...
Όταν άρχισε περί τα σαπουνιών του την είπα βέβαια...
Κάτι που δεν έχεις κάνει όταν άλλοι εκλεκτοί ένοικοι του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού (ανάλογο της υπόγας) βρίζουν παππούδες ως δωσίλογους ή ταγματασφαλίτες ή απειλούν με κονσερβοκούτιασμα...