Οκ,τον άλλονα τον έχω χεσμένο!!!
ΣΥΡΙΖΑ(με όλες τος συνιστώσες του)-ΚΚΕ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ δυνατά στον ανθελληνικό αγώνα ρεεε!!!![]()
![]()

μαλακια ειπες αλλα βαριεμαι να σου εξηγω
Οκ,τον άλλονα τον έχω χεσμένο!!!
ΣΥΡΙΖΑ(με όλες τος συνιστώσες του)-ΚΚΕ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ δυνατά στον ανθελληνικό αγώνα ρεεε!!!![]()
![]()
Κ ότι τόση ώρα μιλούσαμε σοβαρά ας πούμε...![]()
![]()
![]()
μαλακια ειπες αλλα βαριεμαι να σου εξηγω![]()
είπα ότι χρησιμοποιείς ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ:
δεν επιθυμείς να έχουν οι τουρκοι μειονοτικοί της Θράκης ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,
ενώ επιθυμείς να έχουν τέτοιο κόμμα οι έλληνες μειονοτικοί της ν. αλβανίας.
δεν επιθυμείς να συναντώνται με την τούρκικη πολιτική ηγεσία οι τούρκοι της θράκης
ενώ επιθυμείς να συναντώνται με την ελληνική πολιτική ηγεσία οι έλληνες της ν. αλβανίας.
δεν είναι ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ αυτό;
Εσύ έχεις πάει;;;
Είδα κ κάτι πομάκους εξαθλιωμένους να ζούνε σε παράγκες για τους οποιούς το ελληνικό κράτος απαιτεί να λέγονται μουσουλμάνοι αλλά όχι Τούρκοι!!!
ρε μαλάκα πόσες φορές θα πούμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηλίθιο υποκείμενο, ανιστόρητε, ΕΦΙΑΛΤΗ
κι όλοι αυτοί που λένε ότι είναι ΤΟΥΡΚΟΙ τι είναι; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;
άντενα ξελαμπικάρεις!
πάλι τα ίδια πάλι τα ίδια σε σιχάθηκα ρε ΕΦΙΑΛΤΗ..
είπαμε σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ υποχρέωση να αναγνωρίσει ΤΟΥΡΚΙΚΗ μειονότητα αλλά ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ... το τι λένε ότι είναι αυτοί ουδόλως αφορά το Ελληνικό Κράτος.. όπως δεν αφορά το Ελληνικό Κράτος το αν εσύ είσαι ομοφυλόφιλος ή όχι..
μπορούν να δηλώσουν ότι σκατά θέλουν να είναι Ελοχίμ, Νεφελίμ, Τούρκοι, Μαλάκες, Πούστηδες... η Ελλάδα δεν έχει καμμία υποχρέωση να το αποδεχθεί και να τους δώσει ειδικά δικαιώματα ούτε έχει καμμία ειδική υποχρέωση απέναντι τους σε σχέση με αυτό που θα δηλώσουν.. έχει ορισμένες υποχρεώσεις σε σχέση με αυτό που αναγνωρίζει δηλαδή την διαφορετικότητα στο θρήσκευμα και τις οποίες τις σέβεται και μάλιστα με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ξυπνησες βλητο;; για πες μας λοιπον υπαρχουν βορειοηπειρωτες η νοτιοαλβανοι;;κι όλοι αυτοί που λένε ότι είναι ΤΟΥΡΚΟΙ τι είναι; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;
άντενα ξελαμπικάρεις!
ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!
υπάρχουν έλληνες πολίτες που αισθάνονται ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΑ και αυτό είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ!
αναγνωρίζεται το δικαίωμα τους
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ότι θέλουν,
αλλά ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!
αυτός είναι ο παραλογισμός του εθνικισμού!
το θέμα είναι απλό και το λύνει η ζωή!
εσύ νόμιζε ότι φυλάς ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!
λίγη γυμναστικήδε θα σε βλάψει!
ξυπνησες βλητο;; για πες μας λοιπον υπαρχουν βορειοηπειρωτες η νοτιοαλβανοι;;
αλβανοι της μακεδονιας η μακεδονες αλβανοι;;
αντε να σε δουμε καμαρι μου...
γιατι δεν εχεις απαντηση καμαρι μου;; κανει τζιζ;;;εδω εχεις γνωμη για τα παντα, δεν εχεις γι' αυτο;; εισαι και αγραμματος!!!!!!! αντε μπουμπουκο για πες μας....σε ηλίθιες ερωτήσεις,
ηλιθιωδέστερου νικ,
που προφανώς ανήκει
στον ηλιθιωδέστατο των ανθρώπων,
γιατί ν' απαντήσω;
Αδωνις: Το να επιτρέπουμε τζαμιά στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!![]()
γιατι δεν εχεις απαντηση καμαρι μου;; κανει τζιζ;;;εδω εχεις γνωμη για τα παντα, δεν εχεις γι' αυτο;; εισαι και αγραμματος!!!!!!! αντε μπουμπουκο για πες μας....
διάβασες πουθενά να έχω γράψει κάτι τέτοιο ρε μαλάκα, αισχρέ διαστρεβλωτή??? Αντε ρε γελοίο υποκείμενο..
εξάλλου ηλίθιε το Συλλογικό που τόσο πολύ το πιπιλάς σαν καραμέλα δεν σημαίνει ότι μπορούν ΣΥλλογικά να αμφισβητούν το Ελληνικό Κράτος στην επικράτεια και την διακιοδοσία του οποίοι ζούν και του οποίου είναι υπήκοοι ούτε μπορούν και ούτε έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται και να ζητούν την προστασία της "Μητέρας Πατρίδας Τουρκίας" όπως κατά κόρον κάνουν.. και δεν το έχουν το δικαίωμα αυτό διότι ούτε και αυτή τους έχει αναγνωρίσει...
ΕΦΙΑΛΤΗ...
τι να πεί ρε φίλε το σκουλίκι? αυτοί έχουν βαλθεί να φέρουν την Ελλάδα να έχει σύνορα στον Ολυμπο ...
μπουμπουκο για πες μας υπαρχουν ελληνες της ανατολικης ρωμυλιας και της μαυρης θαλασσας η ελληνοφωνοι βουλγαροι;;αν καταλάβαινες και τι γράφεις...
υπογλώσσιο πήρες σήμερα;
μάλλον όχι!
Βρε κ οι μουσουλμάνοι φορολογούμενοι πολίτες Ελλάδας είναι!!!και συμπληρώνω ..
"Το να επιτρέπουμε ευκτηριους οίκους θρησκειών στην Ελλάδα, οι οποίοι να ανεγείρονται και να λειτουργούν με δαπάνες του Ελληνα φορολογούμενου και κατά παρέκκλιση των ισχυόντων οικοδομικών κανονισμών και κανονισμών ασφαλείας δεν είναι απλά φρενοβλάβεια είναι σχιζοφρένεια"
Βρε κ οι μουσουλμάνοι φορολογούμενοι πολίτες Ελλάδας είναι!!!![]()
Τζαααα!!!![]()
Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.αν καταλάβαινες και τι γράφεις...
υπογλώσσιο πήρες σήμερα;
μάλλον όχι!