aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαχα αστειε τυπε...δεν εχουμε απαντηση;;;; λεγε μωρη τσιτσιολινα...ενασχόληση με λιμά τέλος!
χαχαχαχαχα αστειε τυπε...δεν εχουμε απαντηση;;;; λεγε μωρη τσιτσιολινα...ενασχόληση με λιμά τέλος!
Το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία τους θεωρεί ανύπαρκτους από πού πηγάζει ακριβώς;;;
Επειδή το λέει ο Καρατζαφέρης κ η Χ.Α.;;;
ελα ρε.... στο αριανακι ποιος τα σπρωχνει λεμε;;Απόλυτο respect στον Χίτλερ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομικά εννοείς....δυστυχώς δεν είναι μόνον αυτοί!
ανύπαρκτους τους θεωρεί το ελληνικό κράτος!
Μυαλό δε βάζουμε έτσι;
Άιντε καληνύχτα!
Αυτά τα γαμίδια τα σύνορα είναι το πρόβλημα.Όχι φυσικά!!! Άρα αυτό είναι μια ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑ άποψη. Μην προσπαθούμε να της δώσουμε σημασία. Ένθεν και εκείθεν.
Η διατήρηση των συνόρων είναι "η κρατούσα άποψη" και ο ένας να φάει τον άλλον είναι "ένας στους τόσους".
Σωστό; ;)
στον παπια επειγοντως για εντατικα....Boρειοηπειρώτης δηλώνει πλέον σχεδόν ο κάθε Αλβανός από το 93' που οι Ελληναράδες το έχουνε σαν βρισιά!!!
ελα ρε παπια εσυ και δεν ξερεις...βορειοηπειρωτες η νοτιοαλβανοι;;;;δυστυχώς δεν είναι μόνον αυτοί!
ανύπαρκτους τους θεωρεί το ελληνικό κράτος!
Yπάρχουνε ελληνικές μειονότητες,όπως έχουμε κ εμείς μειονότητες άλλων κρατών.στον παπια επειγοντως για εντατικα....
για πες μου μια ρε παλικαρι;;;Yπάρχουνε ελληνικές μειονότητες,όπως έχουμε κ εμείς μειονότητες άλλων κρατών.
Καταρχήν Τούρκικη της Θράκης,δεν μαθαίνεις με τίποτα εσύ!!!για πες μου μια ρε παλικαρι;;;
το ειχα καταλαβει οτι ησουν αστειος.....Καταρχήν Τούρκικη της Θράκης,δεν μαθαίνεις με τίποτα εσύ!!!![]()
Νομικά εννοείς....
Κανείς δεν νομοθετεί ούτε νομοθέτησε ποτέ με βάση την λαική γνώμη.
Στην οποία μουσουλμανική μειονότητα ανήκουνε Τούρκοι με την ανταλλαγή πληθυσμών.το ειχα καταλαβει οτι ησουν αστειος.....
Στη Συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται η ύπαρξη μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα. Τα μέλη της είναι ελεύθερα να δηλώσουν την εθνοτική τους καταγωγή (τουρκική, πομακική ή αθιγγανική), να μιλούν τις γλώσσες τους, να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και να τηρούν τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό από το ελληνικό κράτος είναι η προσπάθεια καθιέρωσης μιας μοναδικής εθνοτικής ταυτότητας για ολόκληρη την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, με σκοπό να ενταχθούν Πομάκοι και Αθίγγανοι σε μια πλασματική τουρκική ταυτότητα
Προς θεού όχι!!!Φυσικά, διότι το βασικό νομοθετικό όργανό (Βουλή), μόνο του εκλέγεται, μόνο του νομοθετεί και μάλιστα το άτιμο τα κάνει στο όνομα του Ελληνικού Λαού ρε παιδί μου. Είδες; ΑΛΗΤΕΣ!
ρε φιλε το κερατο μου μεσα, εχεις παει εστω και δημοτικο, τι λες;;;Στην οποία μουσουλμανική μειονότητα ανήκουνε Τούρκοι με την ανταλλαγή πληθυσμών.
Πομάκοι και Αθίγγανοι αν θέλουνε ελεύθερα να νιώθουνε κ δηλώνουνε Τούρκοι το θέμα τελειώνει.
Τί λέω,είχαμε άλλους μουσουλμάνους τότε σο ελληνικό έδαφος;;;ρε φιλε το κερατο μου μεσα, εχεις παει εστω και δημοτικο, τι λες;;;
δηλαδη οι ελληνες της πολης που ειναι τουρκοι πολιτες ειναι μουσουλμανοι;;; πας καλα ρε;; θα σκισει το παπι τα πτυχια του με αυτα που λες...Τί λέω,είχαμε άλλους μουσουλμάνους τότε;;;
Μουσουλμάνος σήμαινε Τούρκος.