aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εδω ο γιωργος ειναι ικανος να ανοιξει το προγραμμα σε μεγαλη πιστα εκει θα κωλωνε......
εδω ο γιωργος ειναι ικανος να ανοιξει το προγραμμα σε μεγαλη πιστα εκει θα κωλωνε......
εισαι μια νοτα δροσιας.....τα λες τοσο χαριτωμενα...άμα θέτε, αγνοήστε με!!!
εισαι μια νοτα δροσιας.....τα λες τοσο χαριτωμενα...
ναι......παρκαρε το καλαμι μπαινοντας.........θα το παρεις παλι φευγοντας....είμαι μια όαση ευφυίας στην έρημο της βλακείας σας!
αλλά έχω βαρεθεί να σας ανεβάζω το επίπεδο!
ναι......παρκαρε το καλαμι μπαινοντας.........θα το παρεις παλι φευγοντας....
είμαι μια όαση ευφυίας στην έρημο της βλακείας σας!
αλλά έχω βαρεθεί να σας ανεβάζω το επίπεδο!
ντιν νταν......δεν είναι καλάμι! απλώς η αλήθεια... λυπάμαι αν δε σ' αρέσει!
Ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι;;;ντιν νταν......
θα το λέγες και στους έλληνες της ν. αλβανίας αυτό;
Ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι;;;
Eλπίζω το κάπου να μην έπαθε μεγάλη ζημιά!!!ο ντενεκές που χει για κεφάλι ο αιγέας κάπου βρήκε!
Ναι, καλα!
Εάν εννοείς του Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, ΌΧΙ δεν θα το έλεγα, θα το δεχόμουν όμως εάν το έλεγε κάποιος Αλβανός. Επί πλέον, όπως σου έγραψε και ο tramountana εμείς δεν διεκδικούμε εδάφη από την Αλβανία και βοηθάμε το κράτος αυτό και συνεργαζόμαστε. Χώρια του ότι υπάρχει ανεξάρτητο κόμμα ελληνοφώνων εκεί, που νομίζω μετέχει των κυβερνήσεων. Σίγουρα μετείχε η Ομόνοια σε κυβερνήσεις των Σοσιαλιστών και δεν ξέρω τι θα γίνει με Μπερίσα και ομοϊδεάτες του με το νέο κόμμα. Η Ομόνοια διασπάστηκε και έχει βγει άλλο κόμμα κεντροδεξιό.
τα αρχιδια μου κουνιουνται......Ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι;;;
πως τα λες ετσι.........Eλπίζω το κάπου να μην έπαθε μεγάλη ζημιά!!!
Νόστιμα εεεε;;;πως τα λες ετσι.........
δεν μας ειπες για το καμαρι σας τον τρεμοπουλο, πρωτη θεση και ΑΠΑΙΤΕΙ απο τις αεροσυνοδους να κλεισουν τις κουρτινες........ φοβατε οτι θα το ματιασουν το τρελο αγορι;;; α ρε καραγκιοζακια ολα σας...είδες που έχεις ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;
ΕΜΕΙΣ (οι ελληνες) = οι καλοί
ΟΙ ΑΛΛΟΙ = οι κακοί
Γιατί το κάνει λες;;;δεν μας ειπες για το καμαρι σας τον τρεμοπουλο, πρωτη θεση και ΑΠΑΙΤΕΙ απο τις αεροσυνοδους να κλεισουν τις κουρτινες........ φοβατε οτι θα το ματιασουν το τρελο αγορι;;; α ρε καραγκιοζακια ολα σας...
εχεις δρομο να φτασεις το παπι..αλλα καλα το πας...συνεχισε...Νόστιμα εεεε;;;
Με βρίσκεις κ εμένα όαση;;;
δεν μας ειπες για το καμαρι σας τον τρεμοπουλο, πρωτη θεση και ΑΠΑΙΤΕΙ απο τις αεροσυνοδους να κλεισουν τις κουρτινες........ φοβατε οτι θα το ματιασουν το τρελο αγορι;;; α ρε καραγκιοζακια ολα σας...
τι εγινε μπουμπουκο;; σας πηραν χαμπαρι;;; εκανε η μυγα κωλο ε;;;εσύ ήσουν η αεροσυνοδός;
σκιάχτηκες;
αντε ρε τουτσέκι, πάνε στα "τραβέλια με προσόντα" να δεις το φως σου!