tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
οι "ανύπαρκτοι";
ως μουσουλμάνοι τουρκόφωνοι έλληνες υπάρχουν.. ως τούρκοι όχι..
οι "ανύπαρκτοι";
ως μουσουλμάνοι τουρκόφωνοι έλληνες υπάρχουν.. ως τούρκοι όχι..
τι εθνική συνείδηση έχουν;
ελληνική φυσικά..
πως το ξέρεις;
κατι ξερω και εγώ ο έρημος...
και αν δεν έχουν θα πρέπει να αποκτήσουν.. αλλιώς θα πρέπει να παραδόσουν την ελληνική ταυτότητα και να αποκτήσουν τουρκική...
αλήθεια εσύ τι εθνική συνείδηση νομίζεις ότι έχουν?
τερατούκλη
με ποιον τρόπο "διαπιστώνεται" η εθνική συνείδηση ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων;
απάντησε στην ερώτηση μου πρώτα...
αρχίζεις τις πιτσικουλιές;
η ερώτησή μου είναι επί της μεθόδου, άρα προηγείται ΛΟΓΙΚΑ....
στην δική μου λογική προηγείται η δική μου ερώτηση.. εξάλλου μπορείς να τοποθετηθείς λέγοντας και την μέθοδο με την οποία εσύ προσδιορίζεις την εθνική συνείδηση κάποιου έτσι ώστε να τεκμηριώσεις τα λεγόμενα σου...
επειδή ζορίζεσαι θα σε βοηθήσω....
εγώ νομίζω ότι υπάρχουν
πολλοί που έχουν τούρκικη εθνική συνείδηση
και άλλοι που έχουν ελληνική...
απάντα και συ τώρα...
σε πληροφορώ ότι δεν ζορίζομαι καθόλου.. ίσως επειδή ξέρω τα πράγματα από κοντά και δεν αεροφιλογογώ ούτε απλά πολιτικολογώ..
οι λέγοντες ότι έχουν λοιπόν τουρκική συνείδηση (αν και εφόσον υπάρχουν) καλά θα κάνουν να παραιτηθούν της ελληνικής υπηκοότητος και να πάρουν την τουρκική..
αν δεν ζορίζεσαι, τότε γιατί δεν απαντάς;
"πως διαπιστώνεται η εθνική συνείδηση ανθρώπου ή ομάδας ανθρώπων;"
εγώ νομίζω ότι υπάρχουν
πολλοί που έχουν τούρκικη εθνική συνείδηση
και άλλοι που έχουν ελληνική...
απάντα και συ τώρα...
επειδή εσύ νομίζεις ότι υπάρχουν
και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν (και αν υπάρχουν ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν) καταλήγει σε αδιέξοδο και μένουμε στα γραπτά σύμφωνα με τα οποία ΔΕΝ υπάρχει τουρκική μειονότης στην Ελλάδα...
τερατούκλη αφού δεν έχεις @@,
να αμφισβητήσεις τον ΠΠ,
ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΣΑΙ;;;
γιατί μήπως εσύ έχεις @@ να αμφισβητήσεις εμένα??? όλες οι απαντήσεις σου ξεκινάνε με ένα "νομίζω" .. τεκμηρίωση έχεις? πως λοιπόν προσδιορίζεις την εθνική συνείδηση.. εγώ απλά χρησιμοποιώ ενα επίσημο κείμενο (την συνθήκη της Λωζάνης).. εσύ τι αντίλογο έχεις σε αυτό ???
χρωστάς μια απάντηση!
ναι ή ου;
κωλώνεις ν' απαντήσεις στο "πως διαπιστώνεται η εθνική συνείδηση ανθρώπου ή ομάδας ανθρώπων"....
ΚΩΛΩΝΕΙΣ!!!
σου ειπα.. από τα γραπτά κείμενα που το προσδιορίζουν...
μάστα
η εθνική συνείδηση των ανθρώπων διαπιστώνεται από γραπτά κείμενα...
αυτό λες;
μήπως είσαι λίγο βλάκας?? πόσες φορές θέλεις να το γράψω ότι η εθνική συνείδηση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα είναι ελληνική , όπως αυτό μαρτυρούν τα κείμενα των συνθηκών...