ουουυυυ μπανανααααααατο βλέπω καθημερινά!
μόνο με clopy-paste μπορείς...
Το κειμενακι του "φασιστικου" ρεσαλτο αβαβα το εκανες παλι ΚολοτουμποΠαπε?
χαχχαχαχα
Ας παιξω λιγο ακομα shoot the papia μεχρι να απαντησεις
αχαχαχαχαχαχα
ουουυυυ μπανανααααααατο βλέπω καθημερινά!
μόνο με clopy-paste μπορείς...
Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη.Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό.Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός!Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή!Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής.
Ανακεφαλαιώνοντας το θρεντ αυτό όπως έχουμε υποχρέωση να κάνουμε θα ήθελα να πω τα εξής:
Η μειονότητα στη Θράκη είναι μουσουλμανική και όχι τουρκική όπως οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή προπαγανδίζουν!
Η ενδεχόμενη αναγνώρισή της από κάποιον αφελή έλληνα πολιτικό θα σήμαινε αμέσως αλυσιδωτές αντιδράσεις και δυσάρεστες εξελίξεις για τη χώρα! Ο τουρκικός επεκτατισμός θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί το γεγονός και ένα νέο ενδεχόμενο σαν κι αυτό του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους είναι ορατό.
άλλωστε οι τούρκοι μέχρι και σημαία του νέου κρατιδίου δυτικής Θράκης που ονειρεύονται, έχουν φτιάξει!
Αυτά λοιπόν είναι τα συμπεράσματα της συντρηπτικής πλειοψηφείας του ελληνικού κοινού του φόρουμ αυτού, εκτός βέβαια από κάποια παπαγαλάκια του τσύριζα που στο πρόσωπό τους βρήκε η τουρκική προπαγάνδα τον τέλειο σύμμαχο!
[size=20pt]ΕΓΡΑΦΑ ΠΙΠΕΣ ΠΑΛΙ[/size]
το άλλο με τον κωστίκα το ξέρετε;το παιδι τον ελληνα που το δειρανε στην αυστραλια επειδη ετρωγε ζαμπον το ραμαζανι για αυτους το ξερετε...
το άλλο με τον κωστίκα το ξέρετε;
Πάντως ο εθνικισμός του Διαφωτισμού αποδείχθηκε, όπως όλα τα ανθρώπινα, δίκοπος...
η πολιτική, την οποία οφείλουμε να ακολουθήσουμε,στην περίπτωση της Θράκης είναι απαραίτητο να συνδυάζει δύο στοιχεία: Αφ’ ενός την εξασφάλιση της άσκησης όλων των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων συμπατριωτών μας. Και αφ’ ετέρου την προστασία μας από τον ιμπεριαλισμό της Άγκυρας, αλλά και την προστασία των Μουσουλμάνων συμπατριωτών μας, ώστε να μη καταστούν θύματα του ιμπεριαλισμού αυτού, όπως οι Τουρκοκύπριοι, που αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την Κύπρο, υπό την πίεση των εποίκων και των στρατευμάτων κατοχής. Η πολιτική αυτή -η μόνη ορθή- συνεπάγεται, φυσικά, την επίσημη αναγγελία, ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει, πλέον, πως η Τουρκία έχει οποιοδήποτε δικαίωμα να αναμειγνύεται σε θέματα ελληνικής ιθαγένειας Μουσουλμάνων ή να παριστάνει ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτούς. Η κατάργηση του τουρκικού Γενικού Προξενείου στην Κομοτηνή, ο τερματισμός εφαρμογής των ελληνοτουρκικών εκπαιδευτικών συμφωνιών και πρωτοκόλλων και, βεβαίως, η αυστηρή πάταξη κάθε πράξης υπονομευτικής της ελληνικής κυριαρχίας -χωρίς, το ξαναλέω, να θίγονται τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων- αποτελούν, επίσης, αναγκαίες και επείγουσες ενέργειες.
Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Διότι η Άγκυρα χρησιμοποιεί τα μειονοτικά δικαιώματα για να προωθεί τους σκοπούς της. Μια τακτική που θα συνίστατο στην παρεμπόδιση άσκησης των δικαιωμάτων αυτών, έκτος του ότι θα ήταν απαράδεκτη καθ’ εαυτή, μόνο τον τουρκικό επεκτατισμό θα εξυπηρετούσε. Τα μειονοτικά, όμως, δικαιώματα έχουν όρια, τα οποία πρέπει να καθορίζει το υπέρτερο καθήκον προστασίας των μειονοτήτων, αλλά και της πλειονότητας, από έξωθεν κινδύνους. Η πολιτική αυτή -η μόνη ορθή- προϋποθέτει μία γενικότερη αλλαγή της στάσης του Ελληνισμού απέναντι στην Τουρκία. Διότι πως θα εξηγήσουμε τα αμυντικά μέτρα που θα λάβουμε εδώ, όταν συνεχίζονται οι διακοινοτικές συνομιλίες στην Κύπρο, όταν πραγματοποιούνται συναντήσεις τύπου Νταβός, όταν δεν καταγγέλλουμε διεθνώς την ολοκληρωτική και γενοκτόνο Άγκυρα;
Απαραίτητο, τέλος, στοιχείο της νέας πολιτικής είναι η αύξηση της εθνικής μας ισχύος, στρατιωτικής, διπλωματικής και οικονομικής. Και η ακτινοβολία ελληνικού πολιτισμού, από εδώ προς ολόκληρη την περιοχή.
τζέηνς δεν πιστεύω να το γραψες μόνος σου
(σίγουρα θα είχες άγνωστες λέξεις, άσε που η σύνταξη είναι λίγο περίπλοκη για σένα)
ποιανού είναι το πόνημα λοιπόν;;;
τζέηνς δεν πιστεύω να το γραψες μόνος σου
(σίγουρα θα είχες άγνωστες λέξεις, άσε που η σύνταξη είναι λίγο περίπλοκη για σένα)
ποιανού είναι το πόνημα λοιπόν;;;
εγώ ξέρω
το άλλο με τον κωστίκα το ξέρετε;